| Autor |
RE: płaski brzuszek - Aerobiczna 6 weidera |
krzysiek951 Użytkownik
|
|
Witam Cwicze od 18 dni A6W. Dobrze widać już u mnie 2 górne rządki z tym ze trzeci wogóle sie nie pojawia. Moje pytanie: czy on sam z czasem przyjdzie czy może mu jakos dopomóc dodadkowymi ćwiczeniami ? 
pozdrawiam  |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
pojawi sie^^
chyba ze masz z dolnymi partiami jakis SZCZEGóLNY problem to moze dołacz cwiczenia typowe na dolne partie miesni brzucha: nozyce czy cos w tym stylu.
Choc ja nie mieszałam za pierwszym razem i byłam zadowolona
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
krzysiek951 Użytkownik
|
|
dzieki za odpowiedz ;]
nie no z tymi dolnymi partiami to nie ma az tak zle tylko jestem bardzo nie cierpliwy koncowych efektow ;]
pochwale sie w 42 dniu  |
|
| Autor |
adriano Użytkownik
|
|
|
hej witam wszystkich, mam pytanie: czy w wykonywaniu a6w mogą przeszkadzac biegi, bo ja codziennie pokonuje kilka km i czy podczas robienia całej jednej serii należy cały czas zginać brzuch, prosze o szybką odpowiedz, pozdrawiam |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
bieganie w niczym nie przeszkadza^^ przynajmniej nie sadze zeby tak było. Wykonujac dodatekowy wysiłek fizyczny bedziesz bardziej zadowolony z rezultatów A6W.
co do drugiego pytania to: mogłbys go bardziej sprecyzowac bo nie do konca rozumiem o co w nim pytasz^^
|
| Autor |
kopen123 Użytkownik
|
|
Witam
Mam takie pytanko czy jak jestem dwa lata po urodzeniu dziecka i mam rozcignieta skóre na brzuchu to czy te cwiczenia beda skutkowały.
Pozdrawiam
Marta |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
Powinny działac, ale kazdy 'reaguje' na nie w sposob indywidualny. W kazdym razie polecam Dołoz do tego cos z pilatesu, cwiczenia nie sa meczące a ładnie modeluja sylwetke aaa i jakies kosmetyki na ujędrnianie skóry tez by nie zaszkodziły.
dlatego nie bede miec dzieci 
NEVER xD
|
| Autor |
adriano Użytkownik
|
|
|
dzięki za szybką odpowiedź, a co do drugiego pytania to niewazne, już wiem o co biega, a i mam jeszcze jedno pytanie, czy a6w lepiej wykonywac w porach porannych czy raczej wieczorem?? |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
Lepiej rano
ja zawsze cwiczyłam po porannym joggingu. Gdy nie miałam czasu i odkładalam na wieczór zwykle konczyło sie tym, ze odkładałam na kolejny dzie i musiałam zaczynac od nowa. lub miałam przerwy... wszystko zalezy od silnej woli.
ale z tego co wiem poranny czas jest nawet wskazany
|
| Autor |
adriano Użytkownik
|
|
|
a jeśli zrobie "szóstkę" rano to potem muszę jeszcze robic jakies cwiczenia wzmacniające? |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
musiec- nie musisz.
ale jesli czujesz potrzebe to rób jeszcze cos
|
| Autor |
Pawlok 92 Użytkownik
|
|
Czy będą efekty przy dość dużej ilości tłuszczu ? |
|
| Autor |
hexe1111 Użytkownik
|
|
|
witam wszystkich....nie stosuje zadnej diety i robie 6W czy beda efekty? prosze o odpowiedz |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
no jakies beda z pewnoscia ale nie sadzisz ze warto pojsc "na całosc" i sie przyłozyc stosujac jakas zracjonalizowana diete? nie musisz od razu zmieniac znaczaco swych nawyków ale nawet małe zmiany np.ilosci, pór spozywania posiłków i oczywiscie ich składu spowoduja ze bedziesz bardziej zadowolony/na z treningu.
|
| Autor |
hexe1111 Użytkownik
|
|
jem mniej i 4 razy na dzien(ale jem to co chce ) czy to wystarczy |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
a co chcesz?
|
| Autor |
anetka0308 Użytkownik
|
|
Dzień dobry! Dzisiaj ćwiczyłam 27 dzień, czyli po 18 powtórzeń. Mam wrażenie, że nic się w moim brzuchu nie zmieniło. Jest taki jaki był 27 dni temu. Nie wiem czy źle wykonuję te ćwiczenia, ale po każdym dniu czuję, że mięśnie mi pracowały. Artykuł o A6W znalazłam na innej stronie i ja wykonuję ćwiczenia w taki sposób:
ćwiczenie1-powtarzam 6(zależy ile trzeba, teraz już 18 razy) razy
ćwiczenie2-powtarzam 6 razy
ćwiczenie3-powtarzam 6 razy
ćwiczenie4-powtarzam 6 razy
ćwiczenie5-nogami macham 6 razy, ponieważ na stronie którą znalazłam jako pierwszą nie pisało, że mam tak machać 5-15 razy
ćwiczenie6-powtarzam 6 razy
I tak wygląda pierwsza moja seria.
Opisałam to wszystko, żeby się dowiedzieć czy robię to źle, że nie widzę efektów. Bardzo proszę o odpowiedź. |
|
| Autor |
perelka__Sweet Użytkownik
|
|
A znacie jakies cwiczenia na ladnie widoczna talie...? ;( Byla bym wdzieczna...
:*:*:* |
|
| Autor |
adriano Użytkownik
|
|
skończyłem dziś A6W i musze przyznac ze efekty są, co prawda nie mam sześciopaku ( bo nawet o tym nie myslałem) ale mam po prosty bardziej płaski brzuch, dodam ze w pasie straciłem 5cm i nie stosowalem zadnej diety
na prawde polecam
całusy dla shelby :*
Don't expect me to cry
Don't expect me to lie
Don't expect me to die for me^^^ |
|
| Autor |
anusia_2424 Użytkownik
|
|
Hej mam pytanko 
Chciałam się zapytać czy jeżeli ogólnie jestem szczupła tylko na brzucho mam sporo tłuczu to czy 6 jest właśnie dla mnie?? ile mniej więcej zrzuca się podczas tych 42 dni?? Wiem że to trudno określić no ale mniej wiecej
Aha no i czy jeśli mam siłę mogę robić więcej powtórzeń i cykli niż zapisane czy to nic nie da??
Niewiem też czy te ćwiczenia są bardziej na płaski brzuch czy na tzw kaloryfer proszę o w miarę szybką opowiedz |
|