| Autor |
Jak wyszczuplić uda i pośladki w 2 tygodnie?? |
Diamond Użytkownik
|
|
Witam:*
Mam pewien problem, dokladniej chodzi o to że moje uda i pośladki są zbyt grube... Czy sa jakieś ćwiczenia żeby je wyszczuplić i żeby nie trwało to więcej niz 2 tygodnie?? Prosze o pilna odpowiedz:* |
|
| Autor |
RE: Jak wyszczuplić uda i pośladki w 2 tygodnie?? |
ettusia Użytkownik
|
|
myślę że najlepsze bedą odpowiedznie cwiczenia albo wizyty na siłowni 
ettusia  |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Ja mam podobny problem. Moim zdaniem najlepsze beda przysiady i wymachy nóg do tylu. Nie gwarantuje ci ze w 2 tygodnie osiagniesz wymarzona sylwetke bo na to niestety potrzeba czasu...
Pozdrawiam... |
|
| Autor |
Meggi_i Użytkownik
|
|
Ja mam podobny problem-chcę zrzucić tłuszczyk z nóg,bioder i pośladków.Bardzo bym chciała widzieć rezultaty już po trzech tygodniach-czy to możliwe i jakie mam robić ćwiczenia? Pomóżcie proszę |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
POwiem szczerze wszystkim ze te cwiczenia ktore robie juz od ok.4tygodni nic mi nie daja. Moze tylko tyle ze celulit troche znikna. Codziennie robilam minimum50 przysiadow, wymachy nog, i inne cwiczenia ktore wyszukalam w gazetach. Pisalo tam ze efekty widac juz po tygodniu ale to raczej klamstwo bo nie wiem jak jest u innych. Jak ktos zna inne(!!!) skuteczne cwiczenia to piszcie! |
|
| Autor |
kathrin_18 Użytkownik
|
|
dziewczyny żeby pozbyć sie niechcianego tłuszczyku potrzeba czasu i co najważniejsze wytrwałości sama mam z tym kłopot więc wiem jak to jest wydaje mi sie że 2 tygodnie to troche za mało na to aby widzieć rezultaty... a co do ćwiczeń to przysiady są dobrym pomysłem, pozatym jazda na rowerze i bieganie szukajcie ćwiczeń na wewnętrzne mięśnie ud i na pośladki na necie jest ich naprawde sporo idzie lato wiec trzeba wziąć sie za nasze fałdki, prawda? hehe
kathrin_18 |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
Polecam półprzysiady, nie przysiady! Wymachy nóg do tyłu i na boki... Potzreba wytrwałosci, efekty przyjda ale z czasem...sama tego doswiadczyłam po miesiacu regularnych intensywnych ( robiłam duuuuzo wiecej niz 50 przysiadów) efekty były bardzo widoczne. Cwiczenia trzeba połaczyc z odpowiednia dietą, wazne sa rodzaje potraw i ilosci spozywanych płynów. Tylko poprzez połączenie diety i cwiczen mozna byc spokojnym o reultaty |
|