Witam.
Moim problemem są grube uda i chciałabym je jakoś wyszczuplić do wakacji. Jednak moim typem figury jest 'gruszka' więc muszę się pogodzić, że one za szczupłe nie będą.
Codziennie ćwiczę i staram się ograniczać jedzenie chociaż fakt- czasem zjem coś mniej dietetycznego i mam chwile słabości na słodycze ; )
Staram się jak nawięcej ćwiczyć i być jak najwięcej aktywna. Obecnie ćwiczę 'Ćwiczenia na uda i pośladki' z tego serwisu, ale codziennie to tylko 1 i 4 ćwiczenie, częściej trzecie, reszta rzadko ... [już 4 tydzień] ale oprócz tego dużo się rozciągam i ćwicze inne pojedyńcze ćwiczenia : ) Do tego często też jeżdżę na rowerze i rolkach, gram w tenisa stołowego i piłke nożną.
No i choć tyle ćwicze uda moje dalej nie są zabardzo wysportowane...jest tłuszczyk, niestety jest.
I stąd moja prośba: znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na uda, może coś do diety lub inne skuteczne porady? ; ) jak już wcześniej napisałam do wakacji chcę mieć je szczuplejsze.
p.s. nie wcieram w siebie żadnych kosmetyków wyszczuplających, jakby się to do czegoś przydało ; )