Hej, wiem , żę już dużo jest tu opisane jak wykonywać te ćwiczenia, ale ja i tak mam obawy, bo tego do końca nie poczytałam i chce się jednak upewnić. Lato idzie a ja chce jakoś wyglądać Tak więc zacznę od ćwiczenia 1, chodzi w tym o to że każdą nogę podnoszę tylko jeden raz i trzymam 3 sekundy tak samo 2 noga tez raz i 3 sekundy? Ćwiczenie 2 podnoszę obie nogi i trzymam 3 sekundy? Ćwiczenie 3 analogicznie do ćwiczenia 1 tylko ze ręce na karku i też jeden raz na każdą nogę po 3 sekundy? Ćwiczenie 4 analogicznie do ćwiczenia 2 i obie nogi po jednym razie na 3 sekundy? Ćwiczenie 5 robię tak że po 5-15 razy na każdą nogę (machając w miarę szybko) ? Ćwiczenie 6 obie nogi podnoszę tylko raz i wytrzymuje 3 sekundy? I jeszcze jedno najbardziej skomplikowane, nie rozumiem o co chodzi z tymi cyklami, seriami i powtórzeniami, tak więc np. w dniu 10 są 3 serie i jest 8 powtórzeń tzn. ja to rozumiem tak, że w tym dniu 10 należy wykonywać odpowiednie ćwiczenie po 8 powtórzeń na każdą nogę wytrzymując po 3 sekundy i jak zrobię już te wszystkie ćwiczenia to wtedy to będzie 1 seria i potem robię tak samo ćwiczenia czyli 2 serię i potem znów tak samo 3 serię? Ja to tak rozumiem Hmm więc, jak to należy zrobić??? Bardzo proszę o szczegółowe wytłumaczenie, jak wykonywać te ćwiczenia. Z góry dziękuje (a tak w ogóle to odkryłam tą stronę dopiero dziś i przeczytałam kilkanaście komentarzy , w których pewna osoba też ćwiczyła jak ja )
anka9214 |