| Autor |
Skuteczne ćwiczenia ktore szybko wyszczuplaja pupe i nogi. |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Mam pytanie. Czy ktos zna cwiczenia ktorymi szybko i latwo wyszczuple nogi i pupe? Najlepiej takie ktore moge wykonywac sama w domu, poniewaz nie mam dostepu do silowni a jestem jeszcze na utrzymaniu rodzicow i nie chce narazac ich na wielkie koszty spowodowane kupnem specjalnego urzadzenia.Waze az 65kg przy wzroscie 165cm wiec musze i chce schudnac. Czy skaczac cadziennie na skakance i robiac dziennie ok 50-100 przysiadow szybko wyszczuple dolne partie ciala? Prosze o pomoc...
Z gory dziekuje... |
|
| Autor |
RE: Skuteczne ćwiczenia ktore szybko wyszczuplaja pupe i nogi. |
pysia_00 Użytkownik
|
|
Zapraszam do Oriflame ;-)
www.my.oriflame.pl/pysia
< gdy kobieta zrzuca odzienie, zrzuca zarazem wstyd > |
|
| Autor |
sandra966 Użytkownik
|
|
|
To zalezy jakie masz biodra, jezeli masz szrokie to odradzam ci przysiady, co do tylka to rob cwiczenia z tej oto strony http://www.fitness.org.pl/modules/news/article.php?storyid=677, aha no i dieta oraz twoja skakanka, ale musisz skakac przynajmiej 30 min pozdrawiam |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
|
Czyli w kwestii co do pupy i nog doradzasz skakanke i diete.... a skakanka przynosi szybkie efekty?? Ile mniej wiecej spala sie kalorii skaczac 30min?? |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
efekty przynosi ale po jakimś czasie. Szybki efektów nie ma co oczekiwac bo mozna sie rozczarowac...
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
sandra966 Użytkownik
|
|
|
700 kcal skoki na skakance, rower stacjonarny 650, bieganie tyle samo co skakanka, 30 min skakania na skakance to minimum sukcesywnie zacznij od 20 min i zwiekszaj proporcje z tygodnia na tydzien, jezeli chodzi o efekty to ze 3 miesiace i masz figurke ale musi byc dieta, bynajmniej po sobie wiem, gdyz najwazniejsze jest bezpieczne odchudzanie sportem a nie jakiej glodowki glupisz malolat, chudniecie bezpieczne to ok. 1,5 kg tygodniowo |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Nie wiem czy wytrzymam codziennie skakac na skakance przez 20 min i biegac przez 30min. Ale od wakacjii zaczynam. Oczywiscie dorzucam diete (zero slodyczy, glownie owoce, warzywa i woda). Mam nadzieje ze mi sie uda |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
efekty powinny przyjsc ale musisz sie pilnowac
do Sandra966:
głodówki niekoniecznie dotyczą głupich małolat i jesli sa opdpowiednio przeprowadzone dają rezultaty nieporównywalnie wieksze niz zwykłe "zdrowe" odchudzanie bez efektu jo-jo. W styczniu po 6 dniowej głodówce zrzuciłam 5 kg kóre dzieki własciwej diecie nie wróciły. Głodówka przynosi własnie bardzo dobre efekty jesli chodzi o wyszczuplenie tych czesci ciała ale trzeba je umiec przeprowadzic
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|