Witam. Mam prosbe, cwiczylam ponad 3 miesiace cwiczenia na brzuch z tej oto strony http://www.stylistka.pl/zdrowie/fitness-i-forma/zegnaj-brzuszku. Nie daly mi one zadawalajacych rezultatow, dlatego postanowialam zmienic je na A6weidera, chcialabym prosic o rade, czy moge wykonywac oprocz A6W niektore cwiczenia z powyzej podanego linku, czy to nie zakloci rownowagi? Pozdrawiam serdecznie.
Niestety nie mogę wejść na podaną stronę, wyświetla się informacja, że ta strona nie istnieje!
Jednak co do A6W ja bym polecała trzymać się ćwiczeń, które należą do tego treningu, tym bardziej, że jak napisałaś inne ćwiczenia rezultatów nie przyniosły! Ale pojawia się pytanie: jak wygląda Twoja dieta? Bo bez diety to i A6W rezultatów nie da! Pamiętaj,że dieta to 90% sukcesu!!! Ja właśnie od tygodnia jestem na diecie i robię zwykłe brzuszki - brzuszek spadł, a i boczki zaczęły znikać, także bez diety ani rusz!
Diete mam, po tamtych cwiczeniach wyrzezbila mi sie talia, ale nie widac na brzuchu zeby byl plaski niestety, wiem ze A6W robi tylko kafle na brzuchu, ktore bardzo chce miec, ale chce tez miec talie taka jaka mam od tamtych cwiczen. Nie wiem co sie dzieje z tamta strona co podalam w linku, poniewaz dzis dzialala, sprobuj jutro tam wejsc i rzucic swoim fachowym okiem.
sandro po zakończeniu A6W kolejny trening powinno się zacząć dopiero po miesiącu, ponieważ mięśnie brzucha muszą się zregenerować i odpocząć, jest to bowiem trening ciężki.W związku z tym, po zakończeniu szóstki Weidera możesz albo tradycyjnie ćwiczyć brzuch, typu, brzuszki zwykle, brzuszki ze skrętem, brzuszki z wyprostowanymi nogami podniesionymi do góry, albo można zastosować trening ABS II - jednak do tego treningu potrzeba jest siłownia albo odpowiednie warunki w domu!
Ja ćwiczyłam A6W ale malo mi to dało. Ponoć daje niezawodne efekty, ale wcale nie mam płaskiego brzucha - 81 cm w talii w porównaniu z 93 cm w biodrach to jednak sporo...