| Autor |
Poranne bieganie |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Od jutra mam zamiar zaczac biegac (rano ok 6.00) przez ok.20min z przerwami. Po jakim czasie powinnam zobaczyc efekty jesli bede biegac w miare mozliwosci codziennie a do tego 3razy w tygodniu po 30min jezdzic na rolkach ? A moze ktos sie przylacza do mojego postanowienia? |
|
| Autor |
RE: Poranne bieganie |
LuLaa Użytkownik
|
|
ja biegałam z koleżanką (zgodnie z harmonogramem biegania na wdziek.info) skończyłyśmy na 20, bo już nam się znudziło... teraz mamy zamiar znowu zacząć oprócz tego przez kilka godzin grałyśmy w siatkę, jeździłyśmy codziennie przez pół godziny, a raz w tygodniu przez 2 godziny, rowerem co do efektów, to łydka wydaje się bardziej smuklejsza ogólnie polecam bieganie zobacz sobie harmonogram i biegaj razem z nim niekoniecznie od 10 minut 3mam kciuki;p
|
|
| Autor |
|
|
|
Mam jescze jedno pytanie....otoz czy bieganie w miejscu przez 20min da takie same efekty jak 20min joggingu??? |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
ooo tego to ja nie wiem^^
ale jaki sens biegac w miejscu? za chwile ci sie znudzi
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
LuLaa Użytkownik
|
|
chyba nie daje, bo mogę nawet godzinę w miejscu biegać, a w terenie najwyżej 20 minut więc chyba coś w tym jest a co do nudzenia to prawda;D
|
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
heeeelooooł
i jka Ci idzie to bieganie?
ja własnie mysle zeby znowu zaczac ale czy rano to nie wiem, bo ostatnio wstaje koło 10-11 O_o
od tygodnia powoli sie prtzygotowuje do tego trenningu ale jakos nie mam motywacji sama. Jesli sie uda postaram sie od jutra, jesli nie to od niedzieli, pierwszy raz z 30 minut potem po godzince o ile wytrwam bo ta 3- miesieczna przerwa pewnie odbiłą sie na mojej wydolnosci i kondycji.
moze jeszcze ktos sie przyłaczy? zawsze z kims, mimo ze nie dosłownie, to jednak razniej 
|
| Autor |
LuLaa Użytkownik
|
|
to może ja? koleżanka zrezygnowała więc zostaję sama czyli od kiedy zaczynamy?
|
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
jutro pierwszy dzien miesiaca idealny moment
|
| Autor |
|
|
Wcale nie zrezygnowalam tylko bylam w szpitalu gdzie nie mam dostepu do kompa. Wracajac do tematu to biegalam przez tydzien codziennie przez 20min ale pech chcial ze ktoregos razu wpadlam w jakis dolek i mam teraz nadpeknieta kostke a zapowiadalo sie tak fajnie teraz jestem na diecie i schudlam 2kilo przez 2tygodnie. W takim tepie nie schudne nigdy |
|
| Autor |
LuLaa Użytkownik
|
|
bardzo mądrze chudniesz słyszałam, że kilo TYGODNIOWO to bardzo rozsądnie
|
|
| Autor |
|
|
Moze i madrze ale takim sposobem to dlugo potrwa moja dieta........ |
|
| Autor |
perelka__Sweet Użytkownik
|
|
Kiedys biegalam po okolo 45 minut ale pozniej mi sie znudzilo... Chcialabym znowu zaczas biegac ale jakos nie umie sie do tego zabrac Ehh... 
:*:*:* |
|
| Autor |
|
|
A co do biegania to mam jeszcze jedno pytanie. Czy biegajac przez 30min(z przerwami) 5razy w tygodniu przez dwa tygodnie powinnam zobaczyc spora poprawe w mojej figurze??? Oczywiscie bede laczyc bieganie z dieta(ok 700kcal dziennie)... |
|
| Autor |
LuLaa Użytkownik
|
|
mało chcesz jeść kobietko nie głódź się aż tak efektu jo-jo chyba nie chcesz po dwóch tygodniach zaczniesz"normalnie" jeść i tyle z Twoim głodzeniem
|
|
| Autor |
|
|
Prawde mowiac to teraz jem nawet mniej. To dlatego ze zatrulam sie czyms i mam teraz wstret do potraw smazonych, gotowanych i slodkich. Nawet czekolada mnie brzydzi. I wiecie co? Przez ten czas zauwazylam ze jakby spodnie sa na mnie troszke przeduze a biodra mam wezsze. no dla takich efektow to ja moge nie wracac do dawnych nawykow.  |
|