| Autor |
RE: co na zniszczone włosy ?? |
marta5558 Użytkownik
|
|
mi pomogły maski ktore zaczęłam nakładać na włosy + zaopatrzyłam się w jedwab w płynie ( nie dość że pięknie pachnie to jeszcze sprawia że włosy stają się odżywione)
Drogie kobietki korzystając z okazji chciałabym się podzielić moimi doświadczeniami.
Będąc żoną i matką chciałam zrobić coś więcej dla siebie, by móc dowartościować się w okresie dość trudnym dla mnie. Za namową koleżanki wzięłam udział w pewnym projekcie.
Początkowo wydawało mi się, że nie ma to żadnej przyszłości, kolejna bzdura itp.
Jednak z czasem zaczęło przynosić to efekty! Bo cóż może być dla nas przyjemniejszego jak nie kosmetyki!! Moim zadaniem jest sprzedaż kosmetyków renomowanej marki.
Zajmując się domem i dzieckiem zaczęłam zarabiać, jest to dobre uzupełnienie naszego budżetu, a przy okazji przynosi mi dużo satysfakcji. Moja pierwsze zarobione pieniążki to 370 zł, po 3 miesiącach osiągnęłam wyniki ponad 600zł, a obecnie stawka rośnie z każdym tygodniem.
Jeśli któraś z was byłaby zainteresowana, wszystko wytłumaczę i odpowiem na każde pytanie by tak jak ja móc rozkręcić swoją rmini firmęr1;.
gg: 835788
mail: mariodmc@gazeta.pl |
|
| Autor |
RE: PRZECZYTAJCIE |
calineczka17 Użytkownik
|
|
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda.. ale macie problem ze zniszczonymi włoskami widzę.. podzielę się z wami moimi specyfikami !
Otóż mam włosy koloru brązowego. Nie jest to ciemny blond czy bardzo ciemny brąz. Po prostu są brązowe. Rok temu zafarbowałam je na blond... pasemka. Niestety nie było to dobrym pomysłem więc próbowałam wrócić do swojego koloru i niestety - KLĘSKA. dodam jeszcze że zawsze miałam długie, gęste, mocne włosy.
moje przeboje z włosami zaczęły się dość wcześnie a czykolwiek od SZAMPONETEK- od niebieskiego do rudego . w tym roku jestem wierna odcieniu CZERNI. ale do rzeczy.. choroba, stres, a takze farbowanie, zniszczyło moje włosy więc musiałam je ściąćdwa lata temu- lecz już odrosły.
Kupywałam przeróżne DROGIE i te mniej kosmetyki od Loreal po Joanne ale nic mi tak na prawde nie pomagało więc... kupiłam NAFTĘ KOSMETYCZNĄ. stosowałam ją 3 razy w tygodniu , tuż przez umyciem włosów. Potem zakupiłam odżywkę WAX i stosowałam ją raz lub dwa razy w tygodniu. Zakupiłam także odżywke Gliss Kur " Hair like silk" ( różowe opakowanie) i myłam włosy co jakieś dwa dni szamponem z rzepy.
powiem wam że już po kilku tygodniach zmiana była nieporównywalna!
włosy zaczęły nie tylko szybko rosnąć, ale i były w lepszej kondycji. przez parę jednak dni gdy stosowałam maseczkę WAX'A włosy hurtem wypadały mi przy myciu i byłam tym przerażona.. ale teraz od czasu do czasu zdarza hah im się wypaść ale już nie w takiej ilości jak wcześniej.
NIE SUSZE WŁOSÓW. no chyba że jest jakaś specjalna okazja ( myje włosy wieczorem) nie rozczesuje ich także od razu po umyciu. tylko jakieś 3 h później.
z Racji tego że mam teraz czerń na głowie , myślałam że zniszczy to moje włosy.. ale jestem mile zaskoczona. moje włosy są w super kondycji po nafcie, waxie i glissi'e. także polecam |
|
| Autor |
calineczka17 Użytkownik
|
|
WAX,- 20 ZŁ NAFTA KOSMETYCZNA, - 6Ł
ODŻYWKA GLISS KUR ( RÓŻOWA) " HAIR LIKE SILK" - 15 ZŁ
NO I DO TEGO SZAMPON Z CZARNEJ RZEBY - OK 6 ZŁ |
|
| Autor |
Kropka_w_kropke Użytkownik
|
|
ja polecam Intensywny jedwabny rekonstruktor od biosilka kupilam na Splnedore za 40 zl i jestem zachwycona - uzywam od 2 tygodni i wlsoy mam duzo lepsze . On dodatkowo chroni przed cieplem wiec suszac, prostujac czy krecac nie ciszcza siej ak wczensiej oprocz tego zapuszczam iwec koncowki mialam straszne a jakos mam wrazenie ze siep oprawily  |
|
| Autor |
elka123 Użytkownik
|
|
Zamiast jakichś eksperymentów domowych polecam udanie się do salonu Tamara we Wrocławiu. Zniszczone włosy po zabiegach w tym salonie naprawdę odzyskają swój blask. Ja nie zapłaciłam tam dużo, a zajęli się moimi włosami naprawdę rewelacyjnie. Byłam już trzy razy i jestem bardzo zadowolona z efektów. Tu można sobie poczytać o zabiegach, które oferuje ten salon http://www.salontamara.pl/oferta/rewitalizacja/
Busy do Holandii
Busy do Belgii |
|
| Autor |
Berenika26 Użytkownik
|
|
|
ja miałam strasznie zniszczone włosy głównie prostowaniem, kiedyś po myciu przestraszyłam się nie na żarty jak wypadły mi 2 garści... prostownicę odrzuciłam, robiłam maseczki z jajka i pani w aptece poleciła mi Gal Uroda. No i po 3 miesiącach jest o niebo lepiej, suplement wpłynął też na paznokcie i skórę, włosy nie wypadają tak jak wcześniej i o dziwo zaczynają błyszczeć. Nie ma co faszerować ich chemią, naturalnie trzeba im pomóc. |
|
| Autor |
martunia1722 Użytkownik
|
|
Witam Cię serdecznie! twój problem to przede wszystkim oznaka braku witamin w organiżmie Na zniszczone wypadające i łamliwe włosy polecam preparaty z krzemem :Jest to bardzo gdyż pozytywnie wpływa na paznokcie i włosy.Dostępny jest w postaci krzemionki(tlenek krzemu połączony z woda)
Ponadto proponuje kilka domowych sprawdzonych sposobów np: maskę z surowych jajek lub kokos i awokado którym zawdzięczamy bogactwo antyutleniaczy,Oczywiście proponuje bezustannie sosować szmpony i odżywki dla włosów zniszczonym |
|
| Autor |
zofija Użytkownik
|
|
|
Nafta wychodzi taniej to raz. Dobry efekt dają też maski z kerastase. |
|
| Autor |
mama2 Użytkownik
|
|
|
Ja sobie dodatkowo robię takie zabiegi, myję włosy nakładam grubą warstwę odżywki, zostawiam na pół godz zakryte siatką i dopiero potem spłukuję. |
|
| Autor |
malwina82 Użytkownik
|
|
|
Jak wiesz gdzie kupuje się kosmetyki fryzjerskie to wcale nie są aż tak drogie. A czy któraś z was ma może szampon Elestabion chyba R, regenerujący? A może polecicie mi coś inne ale nie z fryzjerskich szamponów ale aptecznych? |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
A jakieś witaminy może? warto tez chyba zadziałać od środka. Widziałam dzisiaj fajny Plusssz Lady regenerujący włosy i paznokcie, drogi nie był, wiec może warto spróbować?
tutaj możecie o nim poczytać: http://www.plussszlady.pl/produkty/regeneracja-wlosy-i-paznokcie
pozdrawiam |
|
| Autor |
High_heels Użytkownik
|
|
|
odpowiednia dieta, poczytaj sobie na http://ziolawlosy.pl/ |
|
| Autor |
RE: Sufrin by włosy szybko rosły!! |
MarzenaB Użytkownik
|
|
|
Ja na włosy wyżaliłam się na fotelu fryzjerskim i o dziwo moja Elcia Fryzjercia kazała kupić Sufrin, tabletki siarkowe które sprawiają że włosy odzywają i szybko rosną. Więc od 4 miechów łykam siarkę i już prawie wiąże kucyk! Naprawdę działa. Podaję Sufrin dalej :-) |
|