Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
niewiadomo jakie włosy
Forum | Uroda | Pielęgnacja włosów
Autor niewiadomo jakie włosy
ona1995
Użytkownik

Dodane dnia 08 03 2010
Mam tragiczne włosy!:
-przesuszone
- niby kręcone
- puszaste
- długość za ramiona.

Używam odżywki (maska z placenty)
I nic mi nie daje, żeby zmniejszyć objętość włosów albo je obciążyć, bądź nawilżyć.

Jak robię "lepsze loki" używam żelu i wtedy wlosy sie brzydko kleją i dalej się puszą.

Co zrobić by nadać włosom blasku i obciążyć je i żeby loki skręcały mi się w jedną stronę.

Aaa i jeszcze pianki tez jak używam to jeszcze bardziej się puszą.

Bardzo proszę o radę!
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: niewiadomo jakie włosy
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 09 03 2010
powiem ci ciężka sprawa. Ale wydaje mi się, że albo używasz nieodpowiednich kosmetyków, albo je po prostu "przekarmiłaś" używając zbyt dużej ilości. Może powinnaś zmienić kosmetyki do włosów. wiesz szampon odżywka.
Ale możesz zapytać jakiegoś fryzjera o radę, Wiem, że na stronie sklepu kalamis.pl jest taka możliwość, że fryzjer udziela porad. Wystarczy wysłać do nich meila.
Kruszyna
Użytkownik

Dodane dnia 15 03 2010
Jak bedziesz u fryzjera to najlepiej podpytaj specjaliste z tej dziedziny smiley, na pewno otrzymasz jakas dobra rade smiley. Co za duzo to tez nie zdrowo, no i trezba uzywac dobrych, sprawdzonych kosmetykow, nie koniecznie z najwyzszej polki.
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 26 03 2010
Powinnaś używać kosmetyków wygładzających włosy żeby się nie puszyły, spróbuj na przykład takiego fluidu http://www.kalamis.pl/product-pol-185-S4U-Posh-N.html. Nadaje gładkość włosom prostym i kręconym. Przygotowuje włosy do cięcia i stylizacji. Nawilża, ułatwia rozczesywanie, nadaje jedwabistości i delikatnie pielęgnuje. Jest idealny do naturalnego suszenia włosów kręconych. Myślę, że powinno Ci pomóc z Twoim problemem.
intimila
Użytkownik

Dodane dnia 26 03 2010
po co wygladzac loki, wtedy beda nijakie, a prostownica tylko je dodatkowo zniszczy. popytaj fryzjera/fryzjerki o jakas profesjonalna serie do kreconych wlosow. bedziesz musiala wydac nawet 200zl, ale warto. do tego powinnas uzywac odzywki wax, jest swietna, wyprobowalam na sobie. wlosy krecone sa suche i zniszczone juz z natury wiec warto tez cos lykac od srodka. sama nie bralam nigdy, choc powinnam, ale juz pisalam w innym watku, ze moja znajoma brala jakies tabletki na wzmocnienie wlosow, napisze co to jak sie dowiem.
intimila
Użytkownik

Dodane dnia 27 03 2010
nazwa tabletek- vitapil, znajoma bardzo polecala na poprawe wlosow. nie wypadaja, sa lsniace, gladsze, ogolnie zdrowsze. ale trzeba pamietac by brac je kilka miesiecy
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane