mam od jakis 3 lat problem z włosami :/ dokladnie 3 lata temu mialam anoreksje ktora trwala rok , potem jak z tego wyszlam to zafarbowalam wlosy na bardzo jansy blond i od tego czasu stan moich wlosow strasznie sie pogoszyl , kiedys mialam piekne geste wlosy a terza sa duzo slabsze i jest ich mniej od jakiegos roku bardzo ie wzielam za siebie , tzn jem duzo owocow i warzyw ,ponadto stosuje wax i inne maseczki ktoree kupilam w salonie fryzjerskim , moje wlosy sa dzieki temu mniej zniszczone tzn nie sa takie suche jak kiedys , kolor mi juz prawie zszedl i teraz mam takie pytanie czy jest jakas szansa zeby wlosy wrocily do takiego stanu jak na pocztku ?? co mam robic aby tak się stalo , bardzo prosze o rady , bylabym bardzo wdzieczna !!
Przede wszystkim w twoim przypadku najważniejsza jest zdrowa dieta. Oprócz tego powinnaś zażywać preparat witaminowy, np. MerzSpecial. Jeśli będziesz nadal dbała o włosy to po jakimś czasie wrócą do swojego dawnego wyglądu.
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy.
Hej ja mam problem z włosami poniewaz mam je krecone!! kreca mi sie od dołu i sa piekne ale u góry mam je proste czy powinnam je scieniowac u góry zebym miała cała głowe pieknych włosów? czekam na odpowiedz:*