witam!! Mam problem ponieważ niedawno pocieniowałam włosy i te krótsze odstajš mi na zewnštrz wkurza mnie to!!! Byłam już nastawiona zeby kupić kosmetyk : krem sunsilk efekt żelazka ale jak czytam te wszystkie komentarze na jego temat to mi sie juz odechciało no ale dużo osób poleca balsam z Loreal'a ( różowy) studio Hot Liss. Noa wy polecacie mi to moze znacie lepszy kosmetyk ? tylko zeby był w przystępnej cenie ....
www.spaniel.xad.pl <-- forum dla miłośników Spanieli
Mam ten sam problem, chyba wiekszość z nas go ma
Kiedyś spróbowałam takiego jedwabnego preparatu "BIOSILK Silk Therapy jedwab do włosów" kupilam malą buteleczkę chyba 10ml za 5zł - teraz moze być droższy.
Muszę przyznać, że byłam zadowolona, bo wystarczyła mała kropelka roztarta w dłoniach i delikatnie rozprowadzona po wierzchu włosów (nie przesadźcie bo będą wyglądały jak przetłuszczone).
Włosy były gładkie i ładnie pachniały - tak na marginesie chyba znowu sobie to kupię. Znajdziecie to nawet na Allegro.
co??? z tym płyniem do prania to chyba jakiś żart...ja teżmam nie stety ten problem..ale na cieniutkie odstajace kosmyki przy twarzy wcieram gume do włosów joanna zawsze coś