| Autor |
zniszczone włosy |
dzastucha Użytkownik
|
|
mam bardzo zniszczone włosy farbowaniem, suszeniem i prostowaniem co prawda nie straciły blasku, ale są dwa razy cieńsze. czego mogę używac do ich pielęgnacji? słyszałam o kosmetyku, który przywraca naturalny kolor włosów. wiecie coś na ten temat?
dzastucha |
|
| Autor |
RE: zniszczone włosy |
Annabella Użytkownik
|
|
CZeść,
Do włosów zniszczonych polecam jedwab w płynie.
Kupuje się to w sklepach kosmetycznych i nanosi na wilgotne ale nie mokre włosy.
Malutka buteleczka kosztuje niestety 10,00 PLN.
Jedwab odbudowuje strukturę włosa.
Annabella |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
o tym kosmetyku nie słyszałam. ale także polecam ten jedwab w płynie i żółtą serię Dove (fajna jest )
bo łatwiej jest mi nienawidzić niż rozpaczać po jego stracie |
|
| Autor |
mcstg Użytkownik
|
|
a ja polecam kosmetyki profesjonalne które pomoga na 110%, wejdz na kalamis.pl i jeżeli nie bedziesz wiedziała co wybrac pisz na gg lub maila a dobiorą coś specjalnie dla Ciebie |
|
| Autor |
justysiuniakul Użytkownik
|
|
naturalne kosmetyki firmy bielenda są świetne. ja zauważyłam poprawe już po pierwszym uzyciu 
Mieć za kim tęsknić - to coś cudownego :* |
|
| Autor |
kurek Użytkownik
|
|
Podobno Vitapil dobrze wpływa na kondycję włosów, tutaj znalazłem info o tym środku: http://www.holbex.pl/content/view/19/19/
Czy ktoś z Was go używał?
Dotarły do mnie informacje, że pomaga na łysienie, ale nie tylko - wzmacnia cebulki, poprawia ogólny wygląd włosów.
Z góry dzięki za pomoc. |
|
| Autor |
elasaidai Użytkownik
|
|
witam już komuś polecałam Maxi Krzem , ja już kończę stosować i jestem bardzo zadowolona bo włosy i paznokcie bardzo się wzmocniły ,a dodatkowo też czasami stosuję jedwab tylko nie za często bo włosy zaczną się przetłuszczać
pozdrawiam |
|