| Autor |
Prostownica czy kosmetyki prostujace...? |
Karina180 Użytkownik
|
|
|
Czy kosmetyki prostujące dają taki sam efekt jak prostownica?Bo słyszałam,że wogóle nie działają.... |
|
| Autor |
RE: Prostownica czy kosmetyki prostujace...? |
anitkaa92 Użytkownik
|
|
Masz racje.. Ja mam kosmetyk do prostowania wlosów i niestety nic nie pomogl.. Jakie byly takie sa.. Nie nie przebije prostownicy, jednak strasznie niszczy wlosy..  |
|
| Autor |
RE: coś co naprawde działa |
mcstg Użytkownik
|
|
bo tych kosmetyków należy używać wraz z prostownicą, ja stosuje tylko profesjonalne kosmetyki, najbardziej lubie właśnie te do prostowania bo moje włosy nie wykręcają sie i nie puszą, polecam wam kalamis.pl, tam znajdziecie kosmetyki profesjonalne, a w razie pytań i wątpliwości można walić na gg dla mnie najważniejsze jest to aby kosmetyk chronił moje włosy przed wysoką temperaturą, mam CHI 44 Iron Guard firmy Farouk oraz silk infusion dzięki którym nie niszczę włosów prostownicą i suszarką. Gorąco polecam |
|
| Autor |
ola0203 Użytkownik
|
|
Witam, ja mam włosy kręcone, które się nie chcą układać, puszą się strasznie. Nie raz kupiłam różnego rodzaju kosmetyki które stosowałam razem z prostownicą. Efekty był raczej znikomy. Włosy mimo wyprostowania się puszyły, było iż znacznie więcej. A efekty chwilowy. Po wizycie u fryzjera, po wyprostowaniu włosy są miłe w dotyku, trzymają się długo i jest ich znacznie mniej, co daje fajny efekt. Kupiłam sobie prostownicę, za którą dałam trochę kasy, ale to też nie pomaga. Może ktoś ma jakieś rady, żeby włosy były proste, gładkie i lśniące bez wizyty u fryzjera??? Pozdrawiam
Olcia |
|
| Autor |
kejtik Użytkownik
|
|
|
Też mam takie włosy, prostownicę używam rzadko, co by ich nie zniszyczyć. Ale jak już używam to tylko z kosmetykami prostującymi, bo inaczej i tak nic nie da. |
|
| Autor |
iwusia_12 Użytkownik
|
|
Co zrobić żeby włosy nie wywijały się od poduszki w nocy?? mam z tym straszny problem... |
|