| Autor |
Łysienie - męska rzecz |
kurek Użytkownik
|
|
Hej
Poszukuję sposobów na, krótko mówiąc, łysienie...
Pewnie w większości na forum są kobiety, ale może wasi faceci używali czegoś, co poskutkowało?
To dość frustrująca sprawa, mam nadzieje, że jakaś pomocna dyskusja się wywiąże..
Help if you want to... |
|
| Autor |
RE: Łysienie - męska rzecz |
gtuszi Użytkownik
|
|
No to chyba nie tylko Twój problem . Ale "podobno" kobiety lubią łysych - nie o dresów mi chodzi . Ogólnie może coś opartego na suplementach diety, bo same odżywki nić nie dadzą.
Postaram się napisać później szczegóły bo nie mam przy sobie (a zapomniałem) o nazwie.
Pozdr |
|
| Autor |
kurek Użytkownik
|
|
Mam pytanie - znacie może środek o nazwie Vitapil?
Zacząłem go stosować za namową taty. Podobno jest spoko - jemu pomaga, ale byłbym wdzięczny za Wasze uwagi.
|
|
| Autor |
kejtik Użytkownik
|
|
Mój mąż stosował i ma wciąż całkiem bujną czuprynę. Polecam, bo warto  |
|
| Autor |
Mlody Użytkownik
|
|
a oglądaliście takie show "Łysi i blondynki"? chyba jedna lepiej mieć swoje włosy i zawsze jakąś wykręconą fryzurę zrobić .. mój brat ma już takie łyse kółeczko niczym apostoł chyba musi coś z tym zrobić.. sprawdziłem na stornie ten Vitapil ..całkiem ciekawie o nim piszą.. a u was po jakim czasie widać było efekty stosowania tego specyfiku?
zyc szybko |
|
| Autor |
wiktorM Użytkownik
|
|
|
No zawsze możesz działać wew i zew, co prawda jak tam jestem nastawiony sceptycznie do tabletek ale każdy ma swoje preferencje. Mi pomaga szampon Subrina Recept z wyciągiem z chmielu. Dodatkowo z tej serii stosuje ampułki, których zawartość wcieram w głowę przed myciem, a po myciu płyn też z chmielem. Wnika to do samych cebulek nie spłukuje się więc to mnie przekonało i faktycznie jest dobre. |
|
| Autor |
madzix007 Użytkownik
|
|
ta subrina recept jest rzeczywiście dobra 
Carpe Diem! |
|
| Autor |
tatarak Użytkownik
|
|
|
Zauważyłam, że teraz więcej młodych mężczyzn narzeka na to, że łysieje. Ale wydaje mi się, że jest to przede wszystkim sprawa hormonalna i genetyczna. W tej sytuacji są dwa wyjścia, albo to zaakceptować albo faktycznie spróbować jakoś zaradzić łysieniu za pomocą różnych specjalnych środków. |
|
| Autor |
younglady Użytkownik
|
|
|
W aptekach można kupić specjalne środki na łysienie, warto ich używać bo tracenie włosów nie jest raczej niczym przyjemnym. Są i lekarstwa i bardzo dobre płyny kosmetyczne np. urt-oil z naftą oczyszczoną, które zapobiegają wypadaniu włosów i działają dobrze na cebulki włosa. |
|
| Autor |
kryspek Użytkownik
|
|
Przychylam się do tej Subriny Recept, jak się okazuje jej gł składnikiem działania jest wyciąg z chmielu-docenić go należy i w dermatologii  |
|
| Autor |
tatarak Użytkownik
|
|
oj tam nie tylko mężczyźni mają problem z łysieniem kobiety też. Jakoś tak jest, że bez względu na płeć dotyka nas ten problem. Przyczyn takiego stanu rzeczy może być mnóstwo.
Ale myślę, że w tej sytuacji faktycznie dobrze by było przejść się do apteki, po specjalne środki zapobiegające łysieniu. |
|
| Autor |
pixelot Użytkownik
|
|
Już od dłuższego czasu przeszukuję wątki o tematyce łysienia i muszę przyznać, że jest kilka nazw preparatów, które często się powtarzają więc wnioskuję, że cieszą się uznaniem. Na pewno dużo czytałam o tej Subrinie, zamierzam ją kupić mężowi, już zamówiłam w aptece  |
|