Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Łysienie - męska rzecz
Forum | Uroda | Pielęgnacja włosów
Autor Łysienie - męska rzecz
kurek
Użytkownik

Dodane dnia 15 04 2008
Hej

Poszukuję sposobów na, krótko mówiąc, łysienie...
Pewnie w większości na forum są kobiety, ale może wasi faceci używali czegoś, co poskutkowało?

To dość frustrująca sprawa, mam nadzieje, że jakaś pomocna dyskusja się wywiąże..

Help if you want to...
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Łysienie - męska rzecz
gtuszi
Użytkownik

Dodane dnia 16 04 2008
No to chyba nie tylko Twój problem smiley. Ale "podobno" kobiety lubią łysych - nie o dresów mi chodzi smiley. Ogólnie może coś opartego na suplementach diety, bo same odżywki nić nie dadzą.

Postaram się napisać później szczegóły bo nie mam przy sobie (a zapomniałem) o nazwie.

Pozdr
kurek
Użytkownik

Dodane dnia 21 04 2008
Mam pytanie - znacie może środek o nazwie Vitapil?

Zacząłem go stosować za namową taty. Podobno jest spoko - jemu pomaga, ale byłbym wdzięczny za Wasze uwagi.
kejtik
Użytkownik

Dodane dnia 01 05 2008
Mój mąż stosował i ma wciąż całkiem bujną czuprynę. Polecam, bo warto smiley
Mlody
Użytkownik

Dodane dnia 04 06 2008
a oglądaliście takie show "Łysi i blondynki"? smiley chyba jedna lepiej mieć swoje włosy i zawsze jakąś wykręconą fryzurę zrobić .. mój brat ma już takie łyse kółeczko niczym apostoł smiley chyba musi coś z tym zrobić.. sprawdziłem na stornie ten Vitapil ..całkiem ciekawie o nim piszą.. a u was po jakim czasie widać było efekty stosowania tego specyfiku?

zyc szybko
wiktorM
Użytkownik

Dodane dnia 09 02 2010
No zawsze możesz działać wew i zew, co prawda jak tam jestem nastawiony sceptycznie do tabletek ale każdy ma swoje preferencje. Mi pomaga szampon Subrina Recept z wyciągiem z chmielu. Dodatkowo z tej serii stosuje ampułki, których zawartość wcieram w głowę przed myciem, a po myciu płyn też z chmielem. Wnika to do samych cebulek nie spłukuje się więc to mnie przekonało i faktycznie jest dobre.
madzix007
Użytkownik

Dodane dnia 26 02 2010
ta subrina recept jest rzeczywiście dobra

Carpe Diem!
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 12 03 2010
Zauważyłam, że teraz więcej młodych mężczyzn narzeka na to, że łysieje. Ale wydaje mi się, że jest to przede wszystkim sprawa hormonalna i genetyczna. W tej sytuacji są dwa wyjścia, albo to zaakceptować albo faktycznie spróbować jakoś zaradzić łysieniu za pomocą różnych specjalnych środków.
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 22 03 2010
W aptekach można kupić specjalne środki na łysienie, warto ich używać bo tracenie włosów nie jest raczej niczym przyjemnym. Są i lekarstwa i bardzo dobre płyny kosmetyczne np. urt-oil z naftą oczyszczoną, które zapobiegają wypadaniu włosów i działają dobrze na cebulki włosa.
kryspek
Użytkownik

Dodane dnia 13 05 2010
Przychylam się do tej Subriny Recept, jak się okazuje jej gł składnikiem działania jest wyciąg z chmielu-docenić go należy i w dermatologii smiley
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 17 05 2010
oj tam nie tylko mężczyźni mają problem z łysieniem kobiety też. Jakoś tak jest, że bez względu na płeć dotyka nas ten problem. Przyczyn takiego stanu rzeczy może być mnóstwo.
Ale myślę, że w tej sytuacji faktycznie dobrze by było przejść się do apteki, po specjalne środki zapobiegające łysieniu.
pixelot
Użytkownik

Dodane dnia 08 06 2010
Już od dłuższego czasu przeszukuję wątki o tematyce łysienia i muszę przyznać, że jest kilka nazw preparatów, które często się powtarzają więc wnioskuję, że cieszą się uznaniem. Na pewno dużo czytałam o tej Subrinie, zamierzam ją kupić mężowi, już zamówiłam w aptece smiley
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane