| Autor |
wasa ? |
koteczek114 Użytkownik
|
|
czy wasa naprawe pomaga w schudnięciu ?? mam jeszcze jedno pytanie czy schudnę jesli bede jeść
na
Śniad. Jogurt
2 śniad. jabłko
obiad zupka warzywna i 2 wasy z serkiem topionym
podiewczorek jabłko
kolacja jakaś sałatka warzywna lub owocowa i 2 wasy ?? i jeszce po każdym posiłku herbatka odchudzajaca pu-erch i bieganie, taniec, szybkie marsze, i brzuszki ? to jesli bede stosowała taka diete i dużo ruchu przez miesiac to schudnę ?? jesli tak to ile ?/ prosze napiszcie |
|
| Autor |
RE: wasa ? |
Stylistka Super Administrator
|
|
Nabawisz się anoreksji albo anemii jak będziesz tak jeść. Nie przesadzaj. Musisz jeść 3 posiłki dziennie. Na śniadanie,np. muesli lub chrupkie pieczywo z serem lub wędliną. Na obiad zupa i jakieś drugie danie. Na kolację możesz sobie pozwolić na bardzo mały posiłek, np. jogurt czy jabłko.
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy. |
|
| Autor |
Idealna Użytkownik
|
|
ja nie lobię w ogóle tej wasy
według mnie smakuje jak tektura 
jeśli szukasz jakiegoś niskokalorycznego pieczywa to sprobuj Fitness style -to pełnoziarniste pieczywo z dużą ilością błonnika, więc po zjedzeniu przez długi czas nie będziesz czuła głodu
Jak ten czas szybko leci... |
|
| Autor |
Magdusia Użytkownik
|
|
|
Wase jadłam przez pół roku odrzuciłam normalne pieczywo( czasem ale żadko zjadłam jakąś bułkę)odrzywiałam się przy tym racjonalnie bez jakiejś diety nie ćwiczyłam i schudłam 5-6 kilo. Ciężko przystosować organizm do takiego pieczywa bo nie ma jak to bułka albo pajda chleba, na początku jadłam więcej wasy a potem jak mi sie żąłądek przyzwyczaił to zmniejszyłam ilość tzn jak jadłam 1 kromkę chleba to 1 deska wasy. teraz znowu po paru latach próbuje zejść znowu na to pieczywo ale jest ciężko bo lubie jeść a żołądek mam rozepchany. |
|
| Autor |
spinoza Użytkownik
|
|
|
no ja bym nie mogla tak na samej wasie, odrzuca mnie od tego niby-chleba. tez wole pieczywo fitness, nim sie przynajmniej najem, a jest to szczegolnie wazne przy sniadaniu, bo nie moge przeciez chodzic w pracy glodna. poza tym jak dla mnie wszystkie wasy smakuja tak samo, a fitnessow mam przynajmniej kilka rodzajow, |
|
| Autor |
kAAAArolA Użytkownik
|
|
No ja tez na wasie ładnie schudłam, fakt, po jakims pół roku zbrzydła mi totalnie i znów przybrałam na wadze, ale myśle o tym zeby znow do niej wrócic. Najlepsze jest to ze jest tak sucha i okropna ze nawet nie spieszy mi sie do kolejnego posiłku a i dużo na raz tez nie jestem w stanie jej zjesć, więc generalnie ma mase plusów i jedna mega wade - jest paskudna  |
|
| Autor |
Magdusia Użytkownik
|
|
|
a ja tam bardzo lubie pieczywo chrupkie ale wasy już bardzo dawno nie jadłam bo jest droga w porównaniu do innych pieczyw ja kupuje często w lidlu i jest bardzo pyszne a pozatym to jest o wiele więcej róznego pieczywa i można zmieniać |
|
| Autor |
soine Użytkownik
|
|
a ja to bardzo lubię wspaniale smakuje z plasterkiem szynki, pomidorkiem i szczypiorkiem 
soine^
kocham Cię mój M.!
Dla Ciebie na niebie serce z gwiazd ułożę ;* |
|
| Autor |
Sowa Użytkownik
|
|
Moja babcia je Wasę. Jak do tej pory schudła 2 kilo, a zastępuje pieczywo nią od około 2 miesięcy.
|
|