| Autor |
okres sie spóźnia |
gochac1 Użytkownik
|
|
witam :-) co ma zrobic kobieta ktora od 60 dni nie ma okresu? w ciazy nie jestem na 100%, ginekolog kaze znowu czekac... (juz kiedys taka sytuacje mialam to wtedy przepisal mi tabletki -luteine)

Gocha |
|
| Autor |
RE: ... |
Stylistka Super Administrator
|
|
Czasem powodem braku okresu jest stres lub anemia. Zrób badania krwi.
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy. |
|
| Autor |
spanisheyes Użytkownik
|
|
|
Jeśli chodzi o okres... odchudzałam się 5 tyg. schudłam ok 6 kg, właśnie od tygodnia odżywiam się w miare normalnie ("w miare"- żeby uniknąć jojo) a okresu nie ma.. spóźnia sie już prawie dwa tygodnie. Nigdy nie miałam takiego problemu.. Czy to może być efekt odchudzania? Czy jeśli zaczne jeść jeszcze więcej okres się pojawi? |
|
| Autor |
Stylistka Super Administrator
|
|
Myślę, ze to jest wina odchudzania. Musisz zacząć jeść normalnie i wtedy powinien pojawić się okres. Jeśli tak się nie stanie to zgłoś się do ginekologa i zrób badania krwi, bo możesz mieć anemię od tego odchudzania.
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy. |
|
| Autor |
spanisheyes Użytkownik
|
|
|
Dziękuje za odpowiedź i witam ponownie.. Nasunęły mi sie jeszcze pewne wątpliwości: Jem normalnie, ale robie a6w i dalej chudne (powoli, ale jednak). Czy powinnam przestać ćwiczyć i zahamować spadek wagi? Dodam że mam 17 lat. |
|
| Autor |
Instruktor fitness Super Administrator
|
|
Nie musisz przestawać ćwiczyć Waga nie będzie spadać w nieskończoność, z pewnością się niedługo ustabilizuje, a ćwiczenie jest dobre dla zdrowia, oczywiście nie za dużo, żeby się nie przeforsować. |
|
| Autor |
RE: okres sie spóźnia |
__GiRL__blOOd__ Użytkownik
|
|
ja stosuje diete ŻP ---> żryj polowe <skuteczna> hehe
EMO is my love
Adrina Kocham cie:* |
|
| Autor |
smirk Użytkownik
|
|
|
Czy okres może się spóźniac aż 10 dni tylko z powodu stresu? |
|
| Autor |
RE: spóźnia mi się okres...... |
madziusi4a Użytkownik
|
|
Witam!!! mam problem dotyczączy okresu już od 2 tygoni spóżnia mi sie okres, ale odchudzam sie, jem 4 posiłki dziennie i przez nie cały tydzień schudłam 4 kg. Nie sądze żebym była w ciąży gdyż nie było podczas stosunku jakiego kolwiek wytrysku. Czy to jest możliwe , że przez odchudzanie nie dostaje okresu... I czy to jest normalnie ,że w takim szybkim czasie schudłam aż tyle?? Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź i pomoc . |
|
| Autor |
assi89 Użytkownik
|
|
|
kup sobie test ciazowy dla pewnosci... |
|
| Autor |
aniuta Użytkownik
|
|
wydaje mi się, że to przez odchudzanie. jeżeli okresu nie będzie przez kolejne kilkanaście dni, to idź do lekarza, niech da Ci luteinę na wywołanie
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|