| Autor |
AnoreKsja.... |
szayba Użytkownik
|
|
Mam do Was pytanie: czy przy wzroscie 1,65m i wadze 50 kg jestem anorektyczka????  
dodam iz jem duzo owocow i troche slodyczy  |
|
| Autor |
RE: AnoreKsja.... |
EwelaAa Użytkownik
|
|
Pff ?
Wiesz wogóle co to anoreksja ? No nie wydaje mi się.
Anoreksja jest to też choroba duszy a nie tylko ciała więc jeśli jesz normalnie i nie czujesz że powinnaś jeszcze schudnąć pomimo, iż widzisz, że jesteś chuda [chociaż naprawde czy taka jesteś nie wiem] to już sprawa przemiany materii. |
|
| Autor |
nati211 Użytkownik
|
|
hehehee nei nei masz anoreksji ja mam 167 i waze 49 mimo to chcialabym schudnac choc to chyba malo realne poniewaz bardzo duzo jem wszytskiego ,slodycze ,smieci rozne heh ale jest ok
Piszę poprawnie po polsku. |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
|
heh jesz owoce i słodycze i podejrzewasz u siebie anoreksję? wiesz chociaż, na czym ta choroba polega czy po prostu chciałaś kogoś rozbawić? |
|
| Autor |
kejtik Użytkownik
|
|
|
Gdybyś ważyła 40 kilo, a zamiast owoców i słodyczy ssała kostkę lodu, to byłby poważny problem. Anorektyczka bardzo dokładnie liczy kalorie, słodycze nie przejdą. |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
zanim napiszesz taką głupote wpisz w google hasło i przeczytaj to 3 razy^^
zasadnicza rozbieznosc zawiera sie juz w słowie :" jem". Anorektyczki nie jedza, uznaja to za słabosc, nie przyznaja sie to tego. Słodycze pfff |
|
| Autor |
Mlody Użytkownik
|
|
ja bym chciał byc tak z tydzień anorektykiem ...brzuch mi urósł ostatnio 
zyc szybko |
|
| Autor |
lauren Użytkownik
|
|
|
polecam obejrzeć wam filmik http://www.focus.pl/video/film/anoreksja/ o anoreksji |
|