| Autor |
Schodzi mi skora!!! co robic? |
motylica87 Użytkownik
|
|
Witam wszystkich forumowiczow. To moj pierwszy post jednak mam maly problem i bez wahania sie szybko zalogowalam Tydzien temu zaczelam chodzic na solarium. Chyba troszke za duzo uv na moja skore i... problem gotowy: skora sie obrazila i schodzi... narazie nie wyglada to strasznie ale jezeli zaczynam sciagac male plateczki to zaraz jest nastepny co robic zeby zapobiec? nie chce zeby zeszla mi skora z calego dekoltu (bo wlasnie o ta partie chodzi...) ale boje sie ze to nieuniknione. prosze napiszcie mi czy mam zrobic peeling czy natluszczac skore. jak narazie natluszczam ale nie przynosi to efektow. i teraz pytanie klucz: kiedy moge isc na sesje nastepnym razem? za dwa dni to za wczesnie? mam czekac az mi zejdzie skora z dekoltu? z gory dziekuje za odpowiedzi. pozdrawiam! |
|
| Autor |
RE: Schodzi mi skora!!! co robic? |
rojewa Użytkownik
|
|
Ale masz problem ! Przerwij solarium i wez sie za regeneracje naskorka witamina A w ,olejek z wiesiołka w kapsulkach. Najlepiej poradż sie w aptece bo jest tyle róznych maści . . .
JR |
|
| Autor |
Mlody Użytkownik
|
|
ja ostatnio po zaśnięciu na balkonie całą miałem czerwoną klatę ale okłady z kefiru bardzo mi pomogły uśmierzyć ból i kiedy zaczęła schodzić skóra nie było tak źle poza tym stosowałem krem kupiony w aptece 
zyc szybko |
|
| Autor |
aniuta Użytkownik
|
|
natłuszczać! smaruj zwykłym kremem nivea albo nawet wazeliną 
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|
| Autor |
Irenka26 Użytkownik
|
|
Przerwać solarkę. I jak mówili poprzednicy kefir dla złagodzenia i kremy dla profilaktyki 
Do opalania polecam naturalne sposoby 
www.wizaz.wroc.pl --> moja szkółka --> Polecam
Piękno to dobrze czuć się we własnym ciele, więc dbaj o siebie!  |
|
| Autor |
kijek13 Użytkownik
|
|
stosuj tez oliwke dla dzieci pomaga |
|