| Autor |
Zmęczone oczy - poszukuje kropli |
aniuta Użytkownik
|
|
przez ostatni miesiąc codziennie spędzam kilka godzin na rysowaniu schematów technologicznych i przekrojów maszyn (nie pytajcie, dlaczego) albo w autocadzie przed komputerem albo normalnie technicznie. przez to mam tak zmęczone oczy, żyłki widoczne na kilometr. chciałabym, żeby chociaż w 50% się wchłoneły. już nie pamętam, kiedy miałam białe białka nie bardzo znam się na kroplach a tyle tego jest, że się gubie. podpowiedźcie coś...
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|
| Autor |
RE: Zmęczone oczy - poszukuje kropli |
werona Użytkownik
|
|
Wiesz co...visinu ci nie polecam, bo sa drogie. Najlepiej spytaj sie o polski odpowiednik. Nie daj sobie wcisnac drożyzny. 
No i oczywiscie, zeby poczuc efekt, musisz dać oczom odpocząć ;/ |
|
| Autor |
aniuta Użytkownik
|
|
idę w środę do okulisty na sprawdzenie. oczy przez weekend trochę odpoczęły i dodatkowo leczyłam je starazolinem (to coś w stylu visine ale tańsze a bardzo dobre - tak mi poleciła aptekarka). dzięki za odpowiedź
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|
| Autor |
mojito Użytkownik
|
|
ja mialam kiedys zel do oczu, znacznie lepiej sie sprawdzal niz krople no ale jak w przypadku kaazdej dolegliwosci, lepiej skonsultowac sie z lekarzem niz samemu eksperymentowac
troche info nie zaszkodzi http://www.rexona.pl/rexona_women/#/Porady_Dermatologa/ |
|