| Autor |
RE: masaż na cellulit |
hipolitka Użytkownik
|
|
Podobno działa też masaż miodem na cellulit. Macie jakieś doświadczenia z tym zabiegiem?
domowy sposób na cellulit | naszadzidzia.pl |
|
| Autor |
Tajski Sen Użytkownik
|
|
MASAŻ TAJSKI ANTYCELLULITOWY
Jest to dość intensywny masaż, który ma na celu przekrwienie organizmu. Zwiększony przepływ krwi przyspiesza przemianę materii oraz odtruwa organizm. Podczas masażu stosowane są specjalne olejki, które intensyfikują jego działanie. Olejki te mają również działanie antycellulitowe wygładzające skórę. Masaż ten w połączeniu z dietą oraz aktywnością fizyczną daje najlepsze rezultaty. Efekty zauważalne są już po pierwszym masażu.
Tajski Sen
ul. Belwederska 9 lok. 2
Warszawa
tel. 504040157
www.tajskisen.pl
|
|
| Autor |
Maszka123 Użytkownik
|
|
Najlepsza jest endermologia !!! jest to masaż ale specjalnym urządzeniem - u mnie zlikwidował cellulit w 100%, a dodatkowym efektem "ubocznym" jest oczyszczenie organizmu oraz spadek wagi )
Polecam cała serię zabiegów 14 (2 X w tygodniu) gdyz za pierwszym razem zrobiłam serie 10-ciu i czułam niedosyt 
Polecam tez fajne miejsce gdzie chodze: Miejska Farma Piekności www.mfp24.pl
Pozdrawiam !  |
|
| Autor |
Combo Użytkownik
|
|
|
Również stosuję taki drewniany specjalistyczny sprzęt do masażu. Jest bardzo przyjemny i skuteczny, ale trzeba być bardzo systematycznym. |
|
| Autor |
eos85 Użytkownik
|
|
|
ja też korzystałam z takiego masażu, wydaje mi się, że daje efekty, ale oczywiście jeżeli stosuje się odpowiednią dietę i ćwiczenia, moim ulubionym salonem jest Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l w Warszawie |
|
| Autor |
elka123 Użytkownik
|
|
|
Ja korzystam z masażu antycellulitisowego od miesiąca i efekty są świetne. A co do bańki chińskiej samemu to najlepiej najpierw posmarować się oliwką albo balsamem, bo masaż suchej skóry może się skończyć siniakami. |
|
| Autor |
RE: masaż bańką chińską |
jarekry Użytkownik
|
|
Dla osób które nie zamierzają wydawać sporo pieniędzy na endermologię (bez gwarancji skuteczności) polecam serię masaży bańkami chińskimi. Trzeba pamiętać o przeciwwskazaniu dla osób z problemami naczynkowymi i żylakami, możliwości pojawienia się siniaków przy zbyt dużym podciśnieniu, ruchach bańką we właściwych kierunkach by nie uszkodzić naczyń limfatycznych i jednoczesnym pobudzaniu węzłów chłonnych by odprowadzały limfę z nóg... 
Wrocławian zapraszam na www.otozdrowie.com |
|
| Autor |
Kaniqa Użytkownik
|
|
Ja zaczęłam od liposukcji ultradźwiękowej, ale u mnie były niewielkie efekty. Później zaczęłam kombinować z endermologią i doprowadziłam ciało do pozytywnego stanu a teraz stosuje raz na jakiś czas "zabiegi przypominające" cellulitowi gdzie jego miejsce czyli, masaż bańkami chińskimi i http://viviean.pl/cellu-stop/ taki zabieg na cellulit - raz w miesiącu wystarczy sobie śmignąć i wszystko utrzymuje się w dobrym porządku  |
|