Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
masaż na cellulit
Forum | Uroda | Masaż
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: masaż na cellulit
hipolitka
Użytkownik

Dodane dnia 25 10 2010
Podobno działa też masaż miodem na cellulit. Macie jakieś doświadczenia z tym zabiegiem?

domowy sposób na cellulit | naszadzidzia.pl
www.na-cellulit.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Tajski Sen
Użytkownik

Dodane dnia 09 11 2010
MASAŻ TAJSKI ANTYCELLULITOWY

Jest to dość intensywny masaż, który ma na celu przekrwienie organizmu. Zwiększony przepływ krwi przyspiesza przemianę materii oraz odtruwa organizm. Podczas masażu stosowane są specjalne olejki, które intensyfikują jego działanie. Olejki te mają również działanie antycellulitowe wygładzające skórę. Masaż ten w połączeniu z dietą oraz aktywnością fizyczną daje najlepsze rezultaty. Efekty zauważalne są już po pierwszym masażu.

Tajski Sen
ul. Belwederska 9 lok. 2
Warszawa
tel. 504040157
www.tajskisen.pl
Wyślij Prywatną Wiadomość
Maszka123
Użytkownik

Dodane dnia 18 11 2010
Najlepsza jest endermologia !!! jest to masaż ale specjalnym urządzeniem - u mnie zlikwidował cellulit w 100%, a dodatkowym efektem "ubocznym" jest oczyszczenie organizmu oraz spadek wagi smiley)
Polecam cała serię zabiegów 14 (2 X w tygodniu) gdyz za pierwszym razem zrobiłam serie 10-ciu i czułam niedosyt smiley
Polecam tez fajne miejsce gdzie chodze: Miejska Farma Piekności www.mfp24.pl

Pozdrawiam ! smiley
Combo
Użytkownik

Dodane dnia 06 12 2010
Również stosuję taki drewniany specjalistyczny sprzęt do masażu. Jest bardzo przyjemny i skuteczny, ale trzeba być bardzo systematycznym.
eos85
Użytkownik

Dodane dnia 20 03 2011
ja też korzystałam z takiego masażu, wydaje mi się, że daje efekty, ale oczywiście jeżeli stosuje się odpowiednią dietę i ćwiczenia, moim ulubionym salonem jest Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l w Warszawie
elka123
Użytkownik

Dodane dnia 02 04 2011
Ja korzystam z masażu antycellulitisowego od miesiąca i efekty są świetne. A co do bańki chińskiej samemu to najlepiej najpierw posmarować się oliwką albo balsamem, bo masaż suchej skóry może się skończyć siniakami.
Autor RE: masaż bańką chińską
jarekry
Użytkownik

Dodane dnia 24 06 2011
Dla osób które nie zamierzają wydawać sporo pieniędzy na endermologię (bez gwarancji skuteczności) polecam serię masaży bańkami chińskimi. Trzeba pamiętać o przeciwwskazaniu dla osób z problemami naczynkowymi i żylakami, możliwości pojawienia się siniaków przy zbyt dużym podciśnieniu, ruchach bańką we właściwych kierunkach by nie uszkodzić naczyń limfatycznych i jednoczesnym pobudzaniu węzłów chłonnych by odprowadzały limfę z nóg... smiley
Wrocławian zapraszam na www.otozdrowie.com
Kaniqa
Użytkownik

Dodane dnia 20 02 2012
Ja zaczęłam od liposukcji ultradźwiękowej, ale u mnie były niewielkie efekty. Później zaczęłam kombinować z endermologią i doprowadziłam ciało do pozytywnego stanu a teraz stosuje raz na jakiś czas "zabiegi przypominające" cellulitowi gdzie jego miejsce czyli, masaż bańkami chińskimi i http://viviean.pl/cellu-stop/ taki zabieg na cellulit - raz w miesiącu wystarczy sobie śmignąć i wszystko utrzymuje się w dobrym porządku smiley
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane