Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
masaż na cellulit
Forum | Uroda | Masaż
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor masaż na cellulit
vave
Użytkownik

Dodane dnia 02 07 2009
Podobno masaż pomaga pozbyć się cellulitu? A w połączeniu np z Cellasene usprawnia drenaż limfatyczny... co to znaczy?

live is so great! smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: masaż na cellulit
ninaa
Użytkownik

Dodane dnia 20 07 2009
to nie mit tylko prawda wszelkie masaże i ogólnie cała endermologia należą do najskuteczniejszych metoda walki z cellulitem.

vave napisał/a: usprawnia drenaż limfatyczny... co to znaczy?

chodzi o to, że pozwala pozbyć się z organizmu toksyn czy nawet takich rozbitych cząsteczek tłuszczu. Wiem, że w spa do którego jeżdżę robią właśnie taki drenaż limfatyczny slide styler który cieszy się powodzeniem
Gabriela_S
Użytkownik

Dodane dnia 27 07 2009
W Villa Parku mają właśnie sporo takich pakietów zabiegowych i antycellulitowych! Na przykład taki program antycellulite skin z łaźnią parową i peelingiem, masażem podwodnym z perełką w solance ciechocińskiej czy kapsuła alpmassage świetnie sobie radzą z tzw. pomarańczową skórką! Polecam wszystkim wymagającym
kamila1979
Użytkownik

Dodane dnia 18 11 2009
Ja zdecydowałam się na zakup Derma Rollera w sklepiku internetowym www.uroda.sklep.pl ,

Na allegro też można dostać takie rollery , ale te same w sklepie są tańsze!

Miałam rozstępy na brzuchu po ciąży i na udach. Na posladkach miałam cellulit.- już też zaczyna zanikać
Nie powiem, używam już 3 miesiące rollera i rozstępy znikają smiley) Bardzo mnie to cieszy. Używam Derma Rollera co drugi dzień po 15-20 minut . Czasami odczuwłam lekki ból, ale to nic smile.gif najważniejsze że zaczynam widzieć efekty smiley
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 15 01 2010
Myślę, że drenaż wspomaga walkę z cellulitisem, bo generalnie chodzi w nim o usprawnienie przepływu limfy. Efekt: poprawienie krążenia i oczyszczanie organizmu. Ale nie miałam nigdy takiego zabiegu, natomiast masaż antycellulitisowy owszem i wykonywany codziennie, daje naprawdę widoczne efekty. Byłam w Primavera spa w Jastrzębiej Górze i tam się właśnie poddawałam wielu zabiegom upiększającym na twarz i ciało i masażom właśnie. Prowadzą tam też turnusy odchudzające oparte o diety Bardadyna i Montignaca, ponoć bardzo skuteczne. Teraz na co dzień zostały mi już tylko kremy i masażer, ale chętnie wybrałabym się jeszcze raz, bo widać efekty tych masaży, naprawdę.
okularnica88
Użytkownik

Dodane dnia 09 02 2010
Dostałam niedawno od matki bony na zabiegi do spa i zdecydowałam się właśnie na drenaż limfatyczny, tyle, że odbywało się to pod wodą. Trochę bolało, ale efekty są tak widoczne, że aż trudno mi w to uwierzyć. Będę miała 6 zabiegów, jestem po trzech i już jest naprawdę dużo, dużo lepiej. Skóra jest już prawie całkiem gładka, czuję się jakbym wróciła do dzieciństwa...
kopciuszek777
Użytkownik

Dodane dnia 10 02 2010
brzmi dobrze. a gdzie to robisz? w gabinecie?
okularnica88
Użytkownik

Dodane dnia 10 02 2010
No tak, można powiedzieć, że w gabinecie. Dokładnie to w spa (w Warszawie). Jest bardzo przyjemnie, relaksacyjna muzyka i tak dalej no i całkiem dobrze finansowo to wychodzi, bo po pierwsze zniżki, po drugie możesz dostać jakieś inne zabiegi gratis, jeśli ktoś byłby zainteresowany: http://salon.cece.pl/.
Tajski Sen
Użytkownik

Dodane dnia 12 06 2010
Tajski masaż wyszczuplający oraz masaż olejowy bardzo pomagają na cellulit. Zaskakujące efekty widoczne już po 2 masażach.

MASAŻ TAJSKI

już teraz do końca czerwca każdy masaż 25% taniej !!!!!!!!!!!!!!!!

Tajski Sen
ul. Belwederska 9/2
00-761 Warszawa
Rezerwacja 504040157
salon@tajskisen.pl
www.tajskisen.pl
rzepka
Użytkownik

Dodane dnia 27 07 2010
A próbowałyście masażu czekoaldowego?
Ja się strasznie na niego nakreciłam po przeczytaniu na co działa.
http://www.pielegnacjaurody.pl/87,Czekoladowy
Do tego ten zapach... taki masaż w zasadzie może byc afrodyzjakiem, nie sądzicie? smiley
kitty33
Użytkownik

Dodane dnia 23 08 2010
Godnym uwagi masażem, pomagającym w walce z cellulitem jest Geo Thermal Cell. Łączy peeling ciała z zabiegiem drenującym, przy jego wykonywaniu są wykorzystywane bandaże. Wiem, że profesjonalnie wykonywane są przez pracowników salonu Beauty homecare, którzy w dodatku przyjeżdżają tam gdzie klient sobie zażyczy.
Autor RE: możesz zobaczyć
Konstancia
Użytkownik

Dodane dnia 23 08 2010
możesz zobaczyć na stronie www.Kaharami.pl
Przyślą Ci masażyste i podpowiedzą co najlepiej zrobić, ceny są niskie, a masażyści wprawieni :-)
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 24 08 2010
masaż na pewno pomaga w walce z cellulitem. Moim zdaniem jednym z najbardziej skutecznych masaży, który pomaga pozbyć się pomarańczowej skórki jest masaż bańską chińską. Ostatnio byłam na takim masażu w Krakowie u Asi Budzowskiej to ona mówiła, że już po trzech masażach pod rękami wyczuwa redukcję cellulitu, a gołym okiem można zauważyć po sześciu masażach. To moim zdaniem bardzo szybkosmiley
także myślę, że warto się masować drogie panie smiley
burgund
Użytkownik

Dodane dnia 08 09 2010
Nie jestem pewna czy zabiegi typu masaże mogą w 100% usunąć cellulit. Myślę, ze bardziej należałoby się skupić na wewnętrznej przyczynie powstawania pomarańczowej skórki. Z tego co wiem, bardzo ważna jest dieta, bo to ona ma wpływ na to czy cellulit powstaje. Nawet niektóre kliniki zajmują się leczeniem cellulitu opierając swoją terapie na doborze diety zgodnej z indywidualnym kodem metabolicznym np. Vimed łączy zastosowanie odpowiedniej diety z zabiegami fizjoterapeutycznymi - podobno przynosi to znakomite rezultaty.
honeydaniels
Użytkownik

Dodane dnia 15 09 2010
Ja wyczytałam na stronie Primavera Spa, że na cellulit jednym z najlepszych sposobów jest masaż próżniowy. Podobno jest to bardzo intenstywny zabieg, który rozbija tę tkankę tłuszczową i wygładza bardzo dobrze skórę. Ciekawa jestem jak to wygląda w praktyce, ktoś sobie robił może taki zabieg?
Tajski Sen
Użytkownik

Dodane dnia 17 09 2010
tajski masaż wyszczuplający jest doskonały na cellulit, po 1,2 zabiegach skóra jest całkowicie inna. Do masażów używane są naturalne oleje, które nie powodują żadnych alergii. Bardzo polecam

http://www.tajskisen.pl
rzepka
Użytkownik

Dodane dnia 22 09 2010
Tajskie masaże? Brzmi nieźle, ale ja i tak obstaję przy czekoladowych z Amaya.
W ogóle uważacie, ze taki masaż jest dobrym pomysłem na prezent?
Bo planuje mojej mamie coś takie zafundować, ale nie wiem czy nei lepiej jej kupić po prostu kolczyków smiley
aluta200
Użytkownik

Dodane dnia 18 10 2010
Ja też słyszałam o Primavera Spa, ale przyznam że o wole bardziej zainteresowął mnie masaż czekoladowy. Taki typ masażu jest podobno rewelacyjny w walce z cellulitem i poprawia elastycznośc skóry . Ponadto wygładza sjóre i jest prawdziwa ucztą dla zmysłów smiley Chciabym sie bardzo na cos takiego wybrać smiley
hipolitka
Użytkownik

Dodane dnia 20 10 2010
Cześć dziewczyny, a ja na cellulit stosuje masaż bańką chińską i peelingi.
Moim skromnym zdaniem pomaga, jeszcze nie zwalczyłam cellulitu w 100%. ale już widać poprawę. Bańka chińska nie jest droga (20-35pln) i można masować się samemu.
Trzeby tylko uważać żeby nie przesadzić bo można mieć trochę siniaczkówsmiley
O masażu bańką chińska na cellulit przeczytałam na www.na-cellulit.pl.
Dodatkowo stosuje też peeling kawowy, a czasem kawowy z miodem i skórka naprawdę jest głądka i delikatna smiley
www.na-cellulit.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
aluta200
Użytkownik

Dodane dnia 21 10 2010
Ja wyczytałam na stronie Primavera Spa, że rewelacyjny w walce z cellulitem jest masaż czekoladowy. zawsze marzyłam o takim masazu, ponieważ jestem wielka miłośniczką czekolady. Masaż ma na celu nie tylko walkę z cellulitem ale również służy ujędrnieniu i wygładzeniu ciała,poza tym jest świetna aromatoterapia smiley
Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane