| Autor |
czy zna ktos urządzenie do masazu rolletic?? |
emilia1984 Użytkownik
|
|
świetna rzecz, borykałam sie z cellulitem kilka lat i tak w pewnym momencie kumpela mnie namówiła, bym skorzystała z masażu na tym urządzeniu...jest naprawde rewelacyjne,juz po 7 razach widze ze moja pomaranczowa skórka jest o wiele mniejsza... polecam. Oglonie masaz trwa godzine i kosztuje 20 zl. Masuje sie wszystkie częsci ciala,swietna rzecz. Taniej wychodzi przy zakupie karnetu  |
|
| Autor |
RE: czy zna ktos urządzenie do masazu rolletic?? |
yoko Użytkownik
|
|
Witam oooo troszkę cię kosztują takie masaże ja zakupiłam sobie mate ozonową i celulit to już przeszłość codziennie robie dwa masaże z olejkami eterycznymi i waga troszkę spadła . Długo szukałam dobrej maty i znalazłam to może dziwnie zabrzmi ale to jest urządzenie rehabilitacyjne a dzięki ozonowi moja skóra wygląda dużo lepiej. Trochę trwało kupienie bo nie można tego zrobić w sklepie ale udało się na szczęście polecam. |
|
| Autor |
RE: czy zna ktos urządzenie do masazu rolletic?? |
agadon Użytkownik
|
|
Witam,
ja również korzystam z masaży na rolleticu i jestem zachwycona. Od tego można się uzależnić! Jeżeli chodzi o cenę, to wykupując karnet, cena jest o wiele niższa, a efekty są na prawdę widoczne; gorąco polecam  |
|