Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
grzywka
Forum | Uroda | Galerie fryzur
Autor grzywka
Madziaaa2170
Użytkownik

Dodane dnia 15 11 2008
hej smiley mam okrągłą twarz i chciałabym sobie dociąc grzywke tylko wszedzie czytam że do okrągłej twarzy nie pasuje grzywka smiley podpowiedzcie mi jaka grzywka bedzie dla mnie najlepsza, dodam że mam niskie czoło
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: grzywka
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 16 11 2008
grzywka ukośna, lub na bok
justine_k
Użytkownik

Dodane dnia 17 11 2008
Uwazam tak samo jak I-distrust-nobody aczkolwiek Ja sama mam okragla twarz i zawsze mialam grzywke na bok. Teraz postanowilam zaryzykowac i scielam ja na prosto, do brwi. I przyznam, ze kazdemu sie podoba.
Grzywka szybko rosnie, takze mysle ze nie ma co sie bac takiej zmiany smiley!
Pozdrawiam
Nico
Użytkownik

Dodane dnia 25 11 2008
wydaje mi się, ze przy okrągłej twarzy powinnaś swietnie wyglądać z grzywka na boksmiley ale wybór i tak należy do Ciebiesmiley
katrin9
Użytkownik

Dodane dnia 04 01 2009
ja mam wiekszy problem nie mam pojecia jaki typ twarzy posiadam a co za tym idzie nie wiem jaka grzywke dorac ..... obecnie posiadam jeden typ ale nie wiem czy jest odpowiedni...pomocyyyyy
gussia
Użytkownik

Dodane dnia 09 01 2009
myślę ze powinnaś ściąc grzywkę ukośnie, bo wg mnie pasuje wszystkim rodzajom twarzy.

Ale ja tez mam problem: dziś byłam u fryzjera i on obciął mi grzywką aż dwa cm, i to na prosto. Jak przyśpieszyć wzrost grzywki? Bardzo proszę o jak najszybszą odp. Dzieki z góry

Jaaaa....
Murila
Użytkownik

Dodane dnia 09 01 2009
Ja z kolei mam inny problem.

Mam długie włosy i grzywkę na prosto zrobioną. Chciałabym zrobić sobie loki, ale to beznadziejnie będzie wyglądać. Więc co ja mogę zrobić z tą nieszczęsną grzywką żeby fryzura wyglądała dobrze? Może uniesiona grzywka i fale? Odpada niestety zapuszczenie i na bok, bo mam wysokie czoło i wyglądam niekorzystnie z grzywką na bok.

Dodam, że obecnie moja grzywka wygląda podobnie do tego http://starvj.blox.pl/resource/Demi_Lovato.jpg
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 09 01 2009
jesli chcesz sie "pozbyc" grzywki to mozesz ja skrecic wokol wlasnej osi kilka razu i podpiac u z boku. do tak "zakreconej" grzywki loki beda swietnie pasowaly
Murila
Użytkownik

Dodane dnia 11 01 2009
Znalazłam wreszcie fryzurę, w której grzywka i fale/loki pasują do siebie.
Wklejam jakby ktoś miał podobny problem http://ikf.com.pl/fryzury-grzywki/fryzura36951.htm. Myślę, że bardziej skręcone loki też będą pasowały.
Moniikaa1991
Użytkownik

Dodane dnia 12 01 2009
aaa ja mam wysokie czoło ,ale moje włosy nie nadają się na to żeby zrobic grzywke ;// chyba że taką na bok .. mam bardzo cienkie włosy. smiley

Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane