| Autor |
Jakie do mnie fryzury pasują |
madza Użytkownik
|
|
Jakie do mnie fryzury pasuja?...
Oto moja fotka... nie wiem czy dobra...Czy widac dobrze moja twarz 
http://img520.imageshack.us/my.php?image=imag0491vo3.jpg |
|
| Autor |
RE: Jakie do mnie fryzury pasują |
Stylistka Super Administrator
|
|
Masz kwadratowy kształt twarzy.
Propozycje fryzur dla ciebie:
Fryzura dla ciebie
Fryzura dla ciebie
Fryzura dla ciebie
Fryzura dla ciebie
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy. |
|
| Autor |
madza Użytkownik
|
|
Jeszcze jedno pytanie jestem niska mam gdzies 158 i waże 49 kg wiem gruba jestem w co powinnam sie ubierac zeby mnie wydłuzało i wogole... I jeszcze jakie kolory do mnie pasuja, jak powinam sie malowac |
|
| Autor |
|
|
Makijaż dobiera sie do wyglądu twarzy. Opisz się. W ogóle nie jesteś gruba, masz wagę całkowicie w normie.
Wyszczupla kolor czarny lub inne kolory w ciemnych odcieniach, np. granat; matowe, niepołyskujące tkaniny, pionowe pasy, długie spódnice, buty na obcasach.
1. Na forum
|
| Autor |
madza Użytkownik
|
|
Ale po co mam sie opisywac, moje zdjecia jest w poprzednim poscie. CHyba wystarczy czy nie zabrdzo?
A mam pytanie czy najnowsza fryzura Rihhanny do mnie pasuje?Tylko nie mogę znalez jej fotek. CHOdzi mi o ta fryzure co ma w teledysku UMBRElla |
|
| Autor |
|
|
Nie widziałam teledysku Umbrella.
Pasują ci brązowe, grafitowe, fioletowe cienie o powiek; czarna maskara i brązowo-złote lub różowe pomadki.
1. Na forum
|
| Autor |
anulka Użytkownik
|
|
Hej madzia Moim zdaniem nowa fryzurka Rihanny pasuje przede wszystkim do owalnych twarzyczek, ale fryzury polecane przez stylistke a szczególnie ta pierwsza jest sliczna,pozdrawiam
Holly |
|
| Autor |
demonii Użytkownik
|
|
www.fotka.pl/profil/devillek66
jaka fryzura i makijaz jest odpowiedni dla mnie? |
|
| Autor |
demonii Użytkownik
|
|
|
tez podoba mi sie ta fryzurka rihanny ;p |
|
| Autor |
iskiereczka Użytkownik
|
|
witam, pzreczytałam liste mozliwych kształtów twarzy ale jakos nie mogę sie odnależć w żadnym z nich
oto moje zdjecuia:
http://www.flickr.com/photos/11310182@N02/?saved=1
uleglam prosbie kolezanki poczatkujacej fryzjerki i oddalam w jej rece moje wlosy czego efektem jest paskudna fryzura siagajaca powyzej ramion.
zastanawiam sie nad scieciem wlosow na calkiem krotko ale nie jestem tego pewna, moze lepiej przezyc jakos i zapuscic.
znalazlam fryzure ktora mi sie podoba ale nie wiem czy bedzie mi pasowac
http://www.fryzurki.pl/galerkad.php?lokalizacja=krotkie/zdjecia/&liczba=302&numer=42
prosze o pomoc i zasugerowanie odpowiedniej dla mnie fryzurki |
|
| Autor |
olka-82 Użytkownik
|
|
mam pytanko, zreszta takie samo jak wiele dziewczyn tutaj, a mianowicie chcialabym zmienic fryzure i kolor wlosow i nie bardzo wiem na jak pomozcie
olka-82 |
|
| Autor |
olka-82 Użytkownik
|
|
jestem szatynka o piwnych, malych oczach bardzo prosze o podpowiedz bo naprawde od ladnych paru lat czesze sie ciagle tak samo i chcialabym miec fryzurke modna i na czasie oraz latwa w utrzymaniu
olka-82 |
|
| Autor |
Amy Użytkownik
|
|
[url]www.amyyma.fotka.pl [/url] A jaka fryzura mi pasuje?
jesli fotki nie odzwierciedlają dokladnie mojej twarzy, to powiem tak.. wyobrazcie sobie pizze:]  
uwielbiam ciemny, wyrazisty makijaz.... jak sie malowac aby oczy wydawaly sie wieksze?
Pozdrawiam
Amy |
|
| Autor |
Amy Użytkownik
|
|
www.amyyma.fotka.pl
Amy |
|
| Autor |
Dotka Użytkownik
|
|
|
Hej! Mam kilka pytań jaką mam twarz i jakie fryzury do mnie najlepiej pasują? Myślę także nad pomalowaniem włosów lub pasemkami, al nie wiem jakie odcień lub jakie kolory pasemek?? |
|
| Autor |
Dotka Użytkownik
|
|
|
oto moje zdjęcie http://img301.imageshack.us/my.php?image=iiifi8.png |
|
| Autor |
magggggda Użytkownik
|
|
hej mam prostokątną twarz i nie wiem jaka grzywka by mi pasowala...prosta czy na skos? dodam ze mam tez dlugie wlosy i szukam jakiejs fajnej i latwiej w utrzymaniu fryzurki pozdr |
|
| Autor |
Kala0309 Użytkownik
|
|
|
dołączam się do pytania magggggdy, mam ten sam problem i nie mogę nigdzie znaleźć w necie żadnej propozycji. Acha jeszcze jak można prostować grzywkę? Tylko prostownica czy są jeszcze jakieś mniej niszczące włosy sposoby? |
|
| Autor |
magggggda Użytkownik
|
|
ja wlasnie tez musze prostowac grzywke bo inne sposoby po prostu nie dzialaja. taki typ po prostu. mozna jeszcze stosowac rozne kremy i odzywki wygladzajace <na poczatku mi pomagaly ale pozniej zaczely sie tylko przetluszczac>i innych sposobow nie znam.
zna ktos jakies fajne upiecia? bo na co dzien nosze konski ogon i chcialabym zmienic trohce fryzurke |
|
| Autor |
natalka12191 Użytkownik
|
|
mam owalny ksztalt twarzy, geste, dosyc dlugie "falowane" wlosy ktore sie wcale nie chca ukladac... wybieram sie do fryzjera i nie mam pojecia jak je sciac... prosze o rade
natalka12191 |
|