| Autor |
zupelnie nie wiem jak zciac wlosy, potrzebuje rady :( |
OlDziunia Użytkownik
|
|
Moim problemem jest to, ze mam nestety tyle wad, ze nie potrafie dopasowac sobie fryzury. Bardzo chce zapuscic wlosy, miec dlugie az do pasa, problem w tym, ze nie wiem czy moge.
Wiec tak, moimi wadami sa szerokie czolo, do tego mam strasznie przetluszczajaca sie skore i wlosy no i na koniec musze dodac, ze nie mam zbyt gesty wlosow.
Fryzjerki twierdza, ze sa to ciekie wlosy lecz mam ich "dosyc" duzo.
Czesto zmieniam fryzjerow, ale kazdy proponuje mi grzywke do mojego ksztaltu twarzy, tylko, ze nie wiedza jak bardzo sie z nia mecze, poniewaz przetluszcza sie juz po 1 godz. od umycia wlosow, robia mi sie doslownie sople ktore bardzo mnie draznia.
Chcialabym bardzo dowiedziec sie jaka fryzura najbardziej bym mi pasowala, czy moge faktycznie zapuscic sobie te wlosy az do pupy.. prosze o pomoc, dolacze rowniez swoja fotke.
mam nadzieje, ze widac, jesli nie przesle przez e-mail
www.facebook.com/photo.php?fbid=101076780015791&set=a.100605200062949.536.100003404071206&type=3&theater |
|
| Autor |
RE: zupelnie nie wiem jak zciac wlosy, potrzebuje rady :( |
WeselneZaplecze Użytkownik
|
|
|
Ale masz piękny kolor włosów! Według mnie spokojnie możesz zapuszczać włosy. A co do grzywki to tak na bok będzie idealnie. |
|
| Autor |
OlDziunia Użytkownik
|
|
|
dziekuje bardzo za odpowiedz, myslisz , ze mimo moich wad raczej zaryzykowac? |
|
| Autor |
stonka2 Użytkownik
|
|
Ale te Twoje wady nie mają żadnego związku z zapuszczeniem włosów. Spokojnie możesz zapuszczac, grzywke sobie odpuść, jesli tak szybko Ci sie przetłuszcza, ewentualnie na bok, jak mówi koleżanka wyżej. I zgadzam sie co do koloru, jest świetny.
A byłas u dermatologa z tą cerą? Może da się cos poradzić na tą tłustą cerą? |
|
| Autor |
OlDziunia Użytkownik
|
|
Wlasnie bylam i to u wielu, bo nie moge sobie z nia poradzic. Z wlosami nic nie moge zrobic i juz sie z tym pogodzilam natomiast na skore przepisuja mi tylko zele i kremy, ktore za bardzo nie daja efektu. Moze znow do nowego sie wybiore..
Dziekuje bardzo za odpowiedzi  |
|
| Autor |
LaLuna Użytkownik
|
|
nie bardzo wiem, jakiem asz wady, bo włosy masz bardzo ładne, i kolor i połysk jest super. a ja mam większe i szersze czoło niż ty, a nie noszę grzywki. Nie bój się i czesz się na bok, a nawet do góry. Duże czoło nie znaczy - brzydkie czoło  |
|
| Autor |
atletka Użytkownik
|
|
|
Grzywka na bok będzie idealna - może nawet trochę gęstsza i ścinana od góry? Włosy masz super, wyglądają na zdrowe i mocne, więc spokojnie zapuszczaj. A co do cery - próbowałaś mydło siarkowe? |
|
|