| Autor |
jaki to kolor? |
edith Użytkownik
|
|
Witam
Chciałabym przefarbować włosy i znalazłam już kolor dla siebie, niestety nie wiem jaki to odcień farby Nigdzie nie mogę znaleźć Chodzi mi o taki kolorek:

Wie ktoś? 
Z góry dzięki za pomoc. |
|
| Autor |
RE: jaki to kolor? |
klaudusiaa Użytkownik
|
|
|
może kasztanowy???? |
|
| Autor |
martina1612 Użytkownik
|
|
|
jak dlamnie rudy |
|
| Autor |
Anusiak818 Użytkownik
|
|
Nie no na rudy to zabardzo nie wygląda zgodziłabym się bardziej z poprzedną odpowiedzią - kasztanowy... Albo wydrukuj sobie te zdjęcie i pokażesz fryzjerce która będzie ci farbować włosy... xD Wtedy będziesz pewniejsza o swój kolor... heh
Ania |
|
| Autor |
RE: Ja tam |
gtuszi Użytkownik
|
|
|
Jestem za naturalnymi kolorami włosów, chyba że naprawde jest coś nie tak ale raczej polecam naturalne lub podobne kolory jak sie mialo naturalnie |
|
| Autor |
Nico Użytkownik
|
|
|
miedziany, miodowy....trudno powiedzieć...ale chyba nie kasztanowy. |
|
| Autor |
Greenland Użytkownik
|
|
Mi ten kolor wygląda na orzech laskowy, może faktycznie z domieszką miedzi. Kasztan jest ciemniejszy, bardziej ciemnobrązowy z lekkimi rudawymi refleksami, przynajmniej tak wygląda wg mnie. Ja mam teraz włosy zafarbowane na kasztanowy kolor i to jest właśnie taki ciepły brąz z rudawą poświatą.
www.mojsalon.pl ciekawy blog o zakładaniu salonu kosmetycznego |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
kolor kasztanowy to odcien ciemnego brazu...ten odcien to napewno nie kasztanowy
juz bardziej moge sie zgodzic z poprzedniczkami ze miedziany, czy w kolorze orzecha laskowego |
|