Pomocy!!!! Ostatnio ściełam sobie włosy tak, że ledwie dotykają ramion. Grzywkę także ściełam. Teraz, wygłąda tak, jakby "opierała się na rzęsach". Dotąd zawsze miałam włosy mniej więcej do wysokości ramion, a grzywkę zaczesywałam na bok. I taką fryzurę nosiłam od (niewiarygodne!!!) około roku. Oczywiście podcinałam włosy, dbałam itp. itd. Jednak " tchnięta zapachem nowości" postanowiłam coś zmienić. Szukałam dosyć długo, a moda była na właśnie taką fryzurę. Poszłam więc do fryziera i pokazałam zdjecie aktorki o takiej fryzurze. Nie pomyślałam że takie uczesanie będzie mi pasować. Mam owalną twarz, trochę piegowatą, włosy brązowo-miedziane, z refleksami złota, zielono-szare oczy. Nie wiem co teraz mam zrobić, noszę teraz włosy związane w tzw. "kitku", a grzywkę wygładzam żelem i przyciskam na bok. Ciągle to robię i znudziło mi się. Proszę, poradźcie mi co mam zrobić, żeby wygłądać świetnie??? Proszę o pomoc, jak się czesać, czy jak te włosy ściąć jeszzce, żebym wygładała ładnie. Prosze!!!! Piszcie najlepiej na mojego meila : Domi746@wp.pl ale tez i tu na forum. Z góry dziękuje!!!!   
Dominisia94 |