| Autor |
Czy taka fryzura/grzywka mi pasuje? |
justinka016 Użytkownik
|
|
Witam.
Chciałabym zmienić moją grzywkę. Teraz mam prostą, ale nie jestem z niej za bardzo zadowolona i chciałabym mieć na ukos. W linku są moje zdjęcia i grzywki, którą chciałabym mieć (na zdjęciu Aneta Zając). Czy będzie mi taka pasować czy może inna?
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam!
Link do moich fotek - http://www.fotka.pl/profil/serduchooo1623/
Link do zdjęcia z grzywką - http://img225.imageshack.us/img225/4748/anetazajc1db.jpg |
|
| Autor |
RE: Czy taka fryzura/grzywka mi pasuje? |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Mysle ze taka grzywka bedzie ci pasowala. Ale pamietaj Twoje wlosy niekoniecznie beda sie ukladaly tak jak na tym zdjeciu. Bedziesz musiala uzywac roznych kosmetykow by ulozys fryzurke. |
|
| Autor |
justinka016 Użytkownik
|
|
No tak wiem, ale może będzie wygodniej... Boję się trochę efektu Może jednak tylko wycieniuje... No nie wiem sama A ta grzywka, którą mam jak się prezentuje?  |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Ta grzywka ktora masz teraz jest dla ciebie za gesta. Mysle ze powinnas zrobic sobie taka fryzurke. Nawet jak efekt bedzie nie taki jakiego sie spodziewalas to przeciez wlosy odrosna a kosmetyki moga zdzialac cuda (jesli chodzi o ulozenie wlosow). Ja tez sie balam isc do fryzjera ale jak juz bylo "po wszystkim" to okazalo sie ze ta fryzura swietnie do mnie pasuje. NIe boj sie tylko ruszaj do fryzjera! |
|
| Autor |
justinka016 Użytkownik
|
|
|
Chyba jednak zrobie tak, że pocieniuję moją grzywkę i będę mieć dalej prostą, ale może przez to mniej gęstą - prawda? |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Po kilkakrotnym obejrzeniu twoich zdjec sadze ze grzywke mozesz wycieniowac albo tylko zaczesywac na bok ale wymyslilam ze do ciebie swietnie bedzie pasowalo wycieniowanie wlosow z boku glowy (kosmyki przy twarzy). Wtedy wloski beda ci sie pieknie podwijac lub lekko krecic.   |
|
| Autor |
justinka016 Użytkownik
|
|
do magdalenaa -
Uwazasz zeby wycieniowac tylko przod, a tyl zostawic, czy tyl tez?
 |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Jak wolisz. Jesli masz geste wlosy to mozesz wycieniowac wszystkie ale uwazam ze wtedy pasma wycieniowane przy bokach beda malo widoczne. |
|
| Autor |
Mlody Użytkownik
|
|
pasowałaby CI taka grzywka, ale ze zdjęcia widać, że masz gęstrze włosy niż Aneta Zając. Rozumiem że jesteś fanką "Pierwszej miłości"? a włosy masz długie więc sporo możesz z nimi zrobić, najlepiej poradź się fryzjera bo on (ona) wie najlepiej. ja ma swojego zaufanego i zawsze jest idealnie 
zyc szybko |
|
| Autor |
Kapciuszek Użytkownik
|
|
bleeeeeeee grzywka zrób sobie taką :
You Are Kidding Me ?! |
|