Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Suplementy diety
Forum | Uroda | Dieta
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Autor RE: Suplementy diety
Halina56
Użytkownik

Dodane dnia 19 03 2011
Też miałam sobie kupić psa, ale vitalio + pu erh jakoś taniej wyszło smiley[/quote]

To choć się zmotywujmy i kupmy.
Ja nad tym myślę już chyba z 2 lata.
I spacer po parku będzie wtedy bardziej naturalnie wyglądał.
Wyślij Prywatną Wiadomość
omnis
Użytkownik

Dodane dnia 22 03 2011
vitalio wcale nie jest takie tanie. a co do konkursu, to właśnie ogłoszono końcowe wyniki :-)
16096580 Wyślij Prywatną Wiadomość
ewka85
Użytkownik

Dodane dnia 26 03 2011
z suplementów diety to polecam wszystkim błonnik i l-karnitynę.
naprawdę wiele mi dały.
sawyer
Użytkownik

Dodane dnia 05 04 2011
Jeżeli ma się odpowiednią dietę oraz ustalony trening to tego typu specyfiki mogą naprawdę pomóc. Na mnie najlepiej podziałał proszek zasadowy Langsteiner. Dzięki niemu miałam więcej energii, a także przyspieszał on przemianę materii. Także udało mi się zrzucić parę dodatkowych kilogramów dzięki właśnie temu proszkowi. Do tego na pewno jest zdrowszy niż inne suplementy na odchudzanie.
czaman10000
Użytkownik

Dodane dnia 18 04 2011
polecam sprawdzone produkty z aloesu dobrej marki forever livig product wielu klientów jest z nich zadowolonych bo to jedyna chyba firma co daje gwarancje na swoje produkty 512563275 numer dystrybutora w poznaniu

jestem dystrybutorem firmy forever livin products posiadam produkty zdrowotne i kosmetyczne z aloesu originalne z 30 dniowa gwarancją
Autor RE: skąd wiecie jakich brakuje Wam witamin?
Pati H
Użytkownik

Dodane dnia 19 11 2011
Jesienną porą zastanawiałam się nad wzmocnieniem organizmu poprzez suplementy.
Natrafiłam na taki artykuł:
http://bionowiny.pl/artykuly/85-czy-sa-nam-potrzebne-suplementy-diety

Wniosek jest jeden. Źle dobrane suplementy mogą działać wręcz przeciwnie do oczekiwań. Jem owoce, warzywa, piję herbatę z miodem i jest super!

Naturalnie, że piękno...
pinacolada123
Użytkownik

Dodane dnia 22 11 2011
Co prawda tym struć się nie można, ale suplementy diety też warto zażywać z umiarem i nie wszystko naraz... najlepiej zapytać lekarza co jest najbardziej odpowiednie, czego masz niedobory w organizmie itd. Trzeba pamiętać, że to tylko wspomagacze a nie leki, jak masz jakąś ostrą dolegliwość, to suplement nie pomoże.
Claudina
Użytkownik

Dodane dnia 14 12 2011
Nie sądzę, żeby zażywane z umiarem witaminy mogły zaszkodzić. Zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym, kiedy nie ma tylu warzyw i owoców zawsze kupuję jakąś multiwitaminę.
kalinas15
Użytkownik

Dodane dnia 11 02 2012
Z umiarem, o tym własnie trzeba pamiętać, wszystko jest dla ludzi. Witaminy i różne suplementy mogą pomagać, ale trzeba brać je z głową.

Twoje dziecko nie przybiera na wadze? Boli je brzuch? Nie ma aptetytu? Przyczyną może być bakteria H. Pylori - zrób szybki test i sprawdź - Helicobacter Antygen Test
koda
Użytkownik

Dodane dnia 27 02 2012
Trzeba pamiętać, że suplementy jedynie działają jako pomoc, a nie jako zasadnicza dieta. Bardzo dobrym wspomagaczem są te kapsułki: http://www.vol-mal.com.pl/produkty/herbaty/pu_erh_chrom/ dzięki nim ma się lepszą przemianę materii, a także zmniejsza się łaknienie, także warto je przejmować.
kalinas15
Użytkownik

Dodane dnia 06 03 2012
No tak, nie zastępuje się w końcu diety tabletkami etc., suplement ma być dodatkiem jedynie.

Twoje dziecko nie przybiera na wadze? Boli je brzuch? Nie ma aptetytu? Przyczyną może być bakteria H. Pylori - zrób szybki test i sprawdź - Helicobacter Antygen Test
grymasnatwarzy
Użytkownik

Dodane dnia 20 04 2012
Halina56 napisał/a:
Jestem teraz na etapie łykania preparatu slimitin. Puściło mi 7 kg, ale oczywiście nie jest tak, że tylko łykam tabletki i nic więcej nie robię. Zmieniłam pieczywo na ciemne, zrezygnowałam z batoników, czipsów i moich ulubionych krakersów. Nie piję coli i słodkich soków. Jak mam iść do sklepu to nie wsiadam w samochód, ale idę na pieszo, tak dla spacerku. Może kupię sobie psa? smiley

P.S. Skład slimitin dla chętnych:
CLA (sprzężony kwas linolowy)600 mg
HCA (kwas hydroksycytrynowy pochodzący z owoców Garcinia cambogia) 100 mg
wyciąg z owoców ananasa 20 mg
wyciąg z liści zielonej herbaty 15 mg
chrom 50 µg

Podobno powinno się zażywać preparaty z CLA bo zapobiegają efektowi jo-jo.

a czemu tabletki a nie saszetki?
wg mnie wchlanianie plynów jest lepsze niz tabletek
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 23 04 2012
Też tak uważam, czytałam kiedyś, ze z tabletki takiej zwykłej "łykanej" przyswajamy tylko około 25% ilości składników, którą zawiera. W przypadku płynów znacznie więcej. Dlatego ja, mając wybór: suplement w tabletkach lub do rozpuszczania w wodzie, wybieram to drugie (Zresztą właśnie piję plusssza ladysmiley )

pozdrawiam
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 26 04 2012
Właśnie mam zamiar takiego plusssz lady sobie zafundować w celu polepszenia kondycji skóry. mam ostatnio jakieś problemy z jej nadmierną suchością i małą elastycznością. mam nadzieję, że własnie ten suplement diety przyniesie korzyści takie jakie oczekuję smiley

Uśmiech jest największym majestatem wszechświata
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 26 04 2012
Efekty zapewne będą, ale nie od razu. Żeby suplement zadziałał potrzebuje jednak trochę czasu. U siebie zauważyłam najpierw, ze jak zaczęłam go pić to zniknęły mi zajady, z którymi męczyłam się od zimy. To zapewne działanie witaminy B, która jest w składzie, a na wszelkie zmiany skórne jest na prawdę świetna

pozdrawiam
sarenka_2907
Użytkownik

Dodane dnia 03 05 2012
ja stosuję Slimitin Aqua, saszetki do rozpuszczania w odzie, łatwo sie przyswaja i ma dobry smak. dodatkowo jest to fajna opcja dla osób mających problem z wypijaniem odpowiedniej ilości wody dziennie, bo trzeba ją rozpuszczać w 1,5 l smiley dodatkowo piję czerwoną herbatę smiley

smiley
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane