| Autor |
RE: Suplementy diety |
Halina56 Użytkownik
|
|
Też miałam sobie kupić psa, ale vitalio + pu erh jakoś taniej wyszło [/quote]
To choć się zmotywujmy i kupmy.
Ja nad tym myślę już chyba z 2 lata.
I spacer po parku będzie wtedy bardziej naturalnie wyglądał. |
|
| Autor |
omnis Użytkownik
|
|
|
vitalio wcale nie jest takie tanie. a co do konkursu, to właśnie ogłoszono końcowe wyniki :-) |
|
| Autor |
ewka85 Użytkownik
|
|
z suplementów diety to polecam wszystkim błonnik i l-karnitynę.
naprawdę wiele mi dały. |
|
| Autor |
sawyer Użytkownik
|
|
|
Jeżeli ma się odpowiednią dietę oraz ustalony trening to tego typu specyfiki mogą naprawdę pomóc. Na mnie najlepiej podziałał proszek zasadowy Langsteiner. Dzięki niemu miałam więcej energii, a także przyspieszał on przemianę materii. Także udało mi się zrzucić parę dodatkowych kilogramów dzięki właśnie temu proszkowi. Do tego na pewno jest zdrowszy niż inne suplementy na odchudzanie. |
|
| Autor |
czaman10000 Użytkownik
|
|
polecam sprawdzone produkty z aloesu dobrej marki forever livig product wielu klientów jest z nich zadowolonych bo to jedyna chyba firma co daje gwarancje na swoje produkty 512563275 numer dystrybutora w poznaniu
jestem dystrybutorem firmy forever livin products posiadam produkty zdrowotne i kosmetyczne z aloesu originalne z 30 dniowa gwarancją |
|
| Autor |
RE: skąd wiecie jakich brakuje Wam witamin? |
Pati H Użytkownik
|
|
Jesienną porą zastanawiałam się nad wzmocnieniem organizmu poprzez suplementy.
Natrafiłam na taki artykuł:
http://bionowiny.pl/artykuly/85-czy-sa-nam-potrzebne-suplementy-diety
Wniosek jest jeden. Źle dobrane suplementy mogą działać wręcz przeciwnie do oczekiwań. Jem owoce, warzywa, piję herbatę z miodem i jest super!
Naturalnie, że piękno... |
|
| Autor |
pinacolada123 Użytkownik
|
|
|
Co prawda tym struć się nie można, ale suplementy diety też warto zażywać z umiarem i nie wszystko naraz... najlepiej zapytać lekarza co jest najbardziej odpowiednie, czego masz niedobory w organizmie itd. Trzeba pamiętać, że to tylko wspomagacze a nie leki, jak masz jakąś ostrą dolegliwość, to suplement nie pomoże. |
|
| Autor |
Claudina Użytkownik
|
|
|
Nie sądzę, żeby zażywane z umiarem witaminy mogły zaszkodzić. Zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym, kiedy nie ma tylu warzyw i owoców zawsze kupuję jakąś multiwitaminę. |
|
| Autor |
kalinas15 Użytkownik
|
|
Z umiarem, o tym własnie trzeba pamiętać, wszystko jest dla ludzi. Witaminy i różne suplementy mogą pomagać, ale trzeba brać je z głową.
Twoje dziecko nie przybiera na wadze? Boli je brzuch? Nie ma aptetytu? Przyczyną może być bakteria H. Pylori - zrób szybki test i sprawdź - Helicobacter Antygen Test |
|
| Autor |
koda Użytkownik
|
|
|
Trzeba pamiętać, że suplementy jedynie działają jako pomoc, a nie jako zasadnicza dieta. Bardzo dobrym wspomagaczem są te kapsułki: http://www.vol-mal.com.pl/produkty/herbaty/pu_erh_chrom/ dzięki nim ma się lepszą przemianę materii, a także zmniejsza się łaknienie, także warto je przejmować. |
|
| Autor |
kalinas15 Użytkownik
|
|
No tak, nie zastępuje się w końcu diety tabletkami etc., suplement ma być dodatkiem jedynie.
Twoje dziecko nie przybiera na wadze? Boli je brzuch? Nie ma aptetytu? Przyczyną może być bakteria H. Pylori - zrób szybki test i sprawdź - Helicobacter Antygen Test |
|
| Autor |
grymasnatwarzy Użytkownik
|
|
Halina56 napisał/a:
Jestem teraz na etapie łykania preparatu slimitin. Puściło mi 7 kg, ale oczywiście nie jest tak, że tylko łykam tabletki i nic więcej nie robię. Zmieniłam pieczywo na ciemne, zrezygnowałam z batoników, czipsów i moich ulubionych krakersów. Nie piję coli i słodkich soków. Jak mam iść do sklepu to nie wsiadam w samochód, ale idę na pieszo, tak dla spacerku. Może kupię sobie psa?
P.S. Skład slimitin dla chętnych:
CLA (sprzężony kwas linolowy)600 mg
HCA (kwas hydroksycytrynowy pochodzący z owoców Garcinia cambogia) 100 mg
wyciąg z owoców ananasa 20 mg
wyciąg z liści zielonej herbaty 15 mg
chrom 50 µg
Podobno powinno się zażywać preparaty z CLA bo zapobiegają efektowi jo-jo.
a czemu tabletki a nie saszetki?
wg mnie wchlanianie plynów jest lepsze niz tabletek |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
Też tak uważam, czytałam kiedyś, ze z tabletki takiej zwykłej "łykanej" przyswajamy tylko około 25% ilości składników, którą zawiera. W przypadku płynów znacznie więcej. Dlatego ja, mając wybór: suplement w tabletkach lub do rozpuszczania w wodzie, wybieram to drugie (Zresztą właśnie piję plusssza lady )
pozdrawiam |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
Właśnie mam zamiar takiego plusssz lady sobie zafundować w celu polepszenia kondycji skóry. mam ostatnio jakieś problemy z jej nadmierną suchością i małą elastycznością. mam nadzieję, że własnie ten suplement diety przyniesie korzyści takie jakie oczekuję 
Uśmiech jest największym majestatem wszechświata |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
Efekty zapewne będą, ale nie od razu. Żeby suplement zadziałał potrzebuje jednak trochę czasu. U siebie zauważyłam najpierw, ze jak zaczęłam go pić to zniknęły mi zajady, z którymi męczyłam się od zimy. To zapewne działanie witaminy B, która jest w składzie, a na wszelkie zmiany skórne jest na prawdę świetna
pozdrawiam |
|
| Autor |
sarenka_2907 Użytkownik
|
|
ja stosuję Slimitin Aqua, saszetki do rozpuszczania w odzie, łatwo sie przyswaja i ma dobry smak. dodatkowo jest to fajna opcja dla osób mających problem z wypijaniem odpowiedniej ilości wody dziennie, bo trzeba ją rozpuszczać w 1,5 l dodatkowo piję czerwoną herbatę 
 |
|