| Autor |
Pomóżcie .Nie jem, a tyję!!! |
molly Użytkownik
|
|
Cześc, mam ostatnio ogromny problem, bo przez ostatnie 2 miesiące jem bardzo mało i cwiczę, lecz zamiast tracic kilogramy, tyję! Czytałam w gazecie, że mogę miec problemy z tarczycą, dlatego tyję, a może któraś z was też miała taki problem?
'Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie możemy zostac wypędzeni" |
|
| Autor |
RE: Pomóżcie .Nie jem, a tyję!!! |
grungegirl Użytkownik
|
|
moze cwiczenia robisz za wolno i zamiast tkanka tluszczowa sie spala to wyrabiasz mase miesniowa? cwiczenia trzeba wykonywac szybko bo inaczej przybywa masa miesniowa i nie widac , ze sie chudnie. Ewentualnei zalezy od predyspozycji genetycznych ja mam figure "przy kosci" i chocbym nie jadla i sie drastycznie odchudzala wciaz bede miala cialko, poprstu taka budowa. A wyeliminuj koniecznie slodycze jakiekolwiek lacznie ze slodzeniem herbaty i sprobuj byc moze tez przez to, ze nie jesz spowalniaja Ci sie procesy trawiennie, a to co jesz od razu odklada sie w to miejsce, ktore organizm wczesniej wykorzystal do wyprodukowania energii, Zatem jedz blonnik tj wazrzywka, sprobuj tez herbatek, ktore poprawiaja trawienie i pomagaja spalac tluszcz np czerwona herbata pur-eh, zielona oraz inne np z L-Karnityna powodzenia |
|
| Autor |
Agataa Użytkownik
|
|
Ja rowiez mam problem od 2 miesiecy praktycznie nic nie jem, poniewaz nie czuje glodu a ciagle tyje. a tarczyca? jest u mnie wyleczona! co mam robic?? |
|
| Autor |
Kroopka Użytkownik
|
|
Hmm... Myśłe że i tak trzeba iść do lekarza ;( A może po prostujecie złe pokarmy [?] Np. Pomidor 2,3 pomidory nie są kaloryczne ale 5,6 ? To już bomba!! I właśnie o to w tym chodzi! ;)
Interesuję się robieniem maniciuru i makijażu ;) |
|
|