Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
jak schudnąć?
Forum | Uroda | Dieta
Strona 6 z 8 << < 3 4 5 6 7 8 >
Autor RE: jak schudnąć?
elzbietapszczola
Użytkownik

Dodane dnia 19 05 2011
Sama to używam dlatego polecam.
Próbowałaś już rśrodków cudr1; by mieć zgrabniejszą figurę z marnym lub żadnym skutkiem? A może po tej kuracji wracałaś do rstarej wagir1; w efekcie jo-jo? Jeśli tak to moja propozycja jest właśnie dla Ciebie. Oriflame opracowało Koktajle Natural Balance, które wspomagają prawidłowe funkcjonowanie komórek organizmu, pomagają także stabilizować poziom energii i koncentrację oraz utrzymać zdrową wagę i kształt ciała. Optymalna kompozycja białek, tłuszczów i węglowodanów pomaga organizmowi utrzymać zawartość glukozy we krwi na stałym poziomie. Dzięki czemu nie masz ochoty na słodycze a uczucie sytości utrzymuje się na dłużej. Koktajle Natural Balance mają wysoka zawartość tłuszczów Omega3 ze składników jajek kur karmionych specjalną, ekologiczną paszą. Takie jajka zawierają tłuszcze Omega 3 i 6 w proporcji 1:1 r11; taką samą proporcję tych tłuszczów ma ludzki mózg. Koktajle Natural Balance zawierają także jabłka, których cenny składnik - pektyny korzystnie wpływa na błonę śluzową jelit. Z kolei owoce dzikiej róży bogate są w witaminy i błonnik wspomagający prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego. koktajle Natural Balance są dostępne w trzech smakach, dzięki czemu ich spożywanie może stać się prawdziwą przyjemnością. smiley
Chudnij z Oriflame taniej o 30% wejdź http://www.oriflamenet.pl
Na tej stronie rejestracja GRATIS!!!+ prezent + pakiet powitalny.

Wyślij Prywatną Wiadomość
poi
Użytkownik

Dodane dnia 31 05 2011
Część,

a stosowałyście może dietę paleolityczną?????
Tyle ostatnio sie o niej mówi, a tutaj na forum zupełnie cicho na ten temat....
Ja stosuje i już widzę pierwsze efekty!!! Na diecie jestem niecałe trzy tygodnie i jest mnie dwa kilogramy mniej smiley Wydaje mi się, że to takie naprawdę zdrowe tempo chudnięcia - za szybko nie można, bo efekt jojo murowany.

W dicie paleolitycznej chodzi o to, żey jeść podobnie jak w okresie paleolitu, czyli naturalniej, mniej. Ważne jest również odpowiednie przygotowywanie posiłków. Jak dla mnie to super sprawa. Cieszy mnie nie tylko to, że schudłam, ale to, że czuję się o niebo lepiej. Skończyły się też moje cholerne problemy z zaparciami.

Naprawdę polecam! W razie pytań - piszcie!
Pozdrawiam!
tukan
Użytkownik

Dodane dnia 01 06 2011
Cześć,

poi - ja stosowałam przez krótki czas dietę paleolityczną. Znam dość dobrze jej założenia, jednak muszę Cie uprzedzić, że im więcej informacji będziesz na jej temat szukać, tym więcej nieścisłości odkryjesz. Tak naprawdę nie wiem, kto jest autorem tej diety i co on dokładnie polecał i zakazywał, bo teraz istniej sporo modyfikacji diety paleo. Dlatego polecam korzystanie ze zdrowego rozsądku. Tak jest na przykład w kwestii mięsa. W Stanach niektórzy zwolennicy tej diety jedzą tylko surowe, a ja uważam, że to najzwyczajniej w świecie nie jest zdrowe i nigdy bym się do tego nie posunęła.
Ciesz się, że jesteś zadowolona z efektów!
poi
Użytkownik

Dodane dnia 02 06 2011
Hej tukan !!!!

Jeżeli mogę spytać wprost - nie wypowiadasz się nic na temat swojego zdania odnośnie diety paleo. Piszesz w dodatku, że stosowałaś ją krótko. Dlaczego??? Cos było nie tak???
Masz rację z tymi sprzecznymi informacjami. a innym forum ktos był przekoanany, że na diecie paleolitycznej nie można jeść mięsa! a to przecież totalna bzdura!!!!
Mnie póki co na diecie dobrze się wiedzie. Głównym problemem jest brak jadłospisów- w internecie ich praktycznie nie am. Znalazłam slownie jeden...

P.S. w kwestii jedzenia surowe mięsa myślę dokładnie tak samo jak Ty - grunt to zdrowy rozsądek!!!
elka123
Użytkownik

Dodane dnia 06 06 2011
A czy ktoś z Was słyszał o nagraniu które pomaga schudnąć? Koleżanka w pracy mi dzisiaj o tym opowiadała. Tutaj można poczytać o tym coś więcej http://motywacjadocwiczen.transstudio.pl/ . Podobno przynosi to super efekty. Właśnie zastanawiam się nad zakupem...

Busy do Holandii

Busy do Belgii
tukan
Użytkownik

Dodane dnia 07 06 2011
poi - dietę musiałam zmienić z powodów zdrowotnych. W momencie kiedy zaczynałam dietę wszystko było ok, ale w międzyczasie zachorowałam. Najpierw szpital nie sprzyjał trzymaniu tej diety, potem miałam zakaz od lekarza. Ale uwierz mi, że jak tylko będę mogła z powrotem normalnie jeść, wrócę do diety paleo.

Niestety właśnie tak jest, że ludzie wypisują przeróżne bzdury. Mięso i ryby sa praktycznie podstawą diety paleolitycznej!!! Z tego co się orientuję już niedlugo ma wyjśc książka o diecie paleo. Cieszę się, bo pewnie tam będą bardzo konkretne wskazówki i zalecenia.
Powodzenia i wytrwałości smiley
marta5558
Użytkownik

Dodane dnia 10 06 2011
moja droga, poradzę ci to co na mnie działa- lekkie posiłki 4 razy dziennie + dwa litry wody. bez zbędnego odmawiania sobie przyjemności z jedzenia można fajnie oczyścić organizm i do tego zrzucić co nieco.

Drogie kobietki korzystając z okazji chciałabym się podzielić moimi doświadczeniami.
Będąc żoną i matką chciałam zrobić coś więcej dla siebie, by móc dowartościować się w okresie dość trudnym dla mnie. Za namową koleżanki wzięłam udział w pewnym projekcie.
Początkowo wydawało mi się, że nie ma to żadnej przyszłości, kolejna bzdura itp.
Jednak z czasem zaczęło przynosić to efekty! Bo cóż może być dla nas przyjemniejszego jak nie kosmetyki!! Moim zadaniem jest sprzedaż kosmetyków renomowanej marki.
Zajmując się domem i dzieckiem zaczęłam zarabiać, jest to dobre uzupełnienie naszego budżetu, a przy okazji przynosi mi dużo satysfakcji. Moja pierwsze zarobione pieniążki to 370 zł, po 3 miesiącach osiągnęłam wyniki ponad 600zł, a obecnie stawka rośnie z każdym tygodniem.
Jeśli któraś z was byłaby zainteresowana, wszystko wytłumaczę i odpowiem na każde pytanie by tak jak ja móc rozkręcić swoją rmini firmęr1;.
gg: 835788
mail: mariodmc@gazeta.pl
koda
Użytkownik

Dodane dnia 18 07 2011
Jeżeli ma się dosyć mało skutecznych diet to zawsze można skorzystać z dobrodziejstw salonów kosmetycznych. Ostatnio dzięki IQ MediSPA sporo dowiedziałam się na temat zabiegu Velashape, dzięki któremu można skutecznie pozbyć się tkanki tłuszczowej. Dodatkowo przyspiesza on metabolizm, także wynikają z niego same plusy.
Autor RE: 6 weidera
klio99
Użytkownik

Dodane dnia 27 07 2011
ja robię 6 waidera. przed treningiem białko, po treningu węglowodany no i brak alkoholu i papierosow. Piję dużo wody i czuję się jak nowa smiley
Nina0007
Użytkownik

Dodane dnia 27 09 2011
Często niewłaściwym treningiem lub dietą można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc. W razie jakichkolwiek wątpliwości czy problemów zdrowotnych polecam konsultację z dietetykiem (możecie poszukać w swojej okolicy http://www.dbajosiebie.info.pl/poradnie-dietetyczne)

http://www.dbajosiebie.info.pl/
certyfikowani2
Użytkownik

Dodane dnia 29 09 2011
Rzeczywiście jest tak, że niewłaściwy trening może bardzo źle wpłynąć na organizm. Czasami jest tak, że mimo wysiłku fizycznego i ćwiczeń nie widzimy poprawy. Nadużywanie ogólnodostęopnych tabletek na odchudzanie też nie zawsze pomaga. Najlepiej zdecydować się na wizytę u dietetyka. On już po wywiadzie będzie wiedział co może być pryczyną problemów z nadwagą i przedstawi odpowiednią dietę, która pomoże zrzucić zbędne kilogramy.
pixelot
Użytkownik

Dodane dnia 30 09 2011
3 rzeczy są ważne - oczyszczenie organzimu (musisz się pozbyć toksyn, które blokują przyswajanie witamin oraz niezbędnych makro- i mikroelementów. W efekcie, nagromadzenie ich powoduje zaburzenie równowagi wewnętrznej naszego organizmu, co objawia się między innymi poprzez nadwagę) RUCH no i ODPOWIEDNIE MENU (najlepsza jest nieprzetworzona żywność). Co do menu - najlepiej jak Ci je "pod Ciebie" ułoży jakiś specjalista, np, Radek Król - za free mailowo rozpisuje ci program żywieniowy w oparciu o ankietę którą wypełniasz - nic nie staracisz, jak do niego napiszesz smiley
magnificia
Użytkownik

Dodane dnia 22 11 2011
A co myślicie o turnusach odchudzających? Z tego co widziałam, to w Primavera SPA jest ciekawa oferta. Jest się tam cały czas pod opieką dietetyka, dzięki czemu ma się większą motywację, no i można skorzystać z zabiegów odchudzających, które przy okazji odprężają. Moim zdaniem jest to całkiem ciekawy pomysł na zrzucenie zbędnych kilogramów.
sarenka_2907
Użytkownik

Dodane dnia 24 02 2012
no ale nie ma jednego sprawdzonego sposobu, to wiadome, choć jak tam czytam to te metody nawet mądre wydają się smileyhttp://www.youtube.com/watch?v=pnJxQ8HbxJw&feature=relmfu

smiley
stokrotke
Użytkownik

Dodane dnia 27 02 2012
duuzo cwiczyc smiley
WeselneZaplecze
Użytkownik

Dodane dnia 29 02 2012
Dieta i aktywność fizyczna to podstawy do schudnięcia i co ważniejsze, bez obciążania zdrowia.
mama2
Użytkownik

Dodane dnia 02 03 2012
wiem, że można zrobić badanie krwi po którym dowiadujemy się co możemy jeść co nam pomoże w odchudzaniu, co nam szkodzi czego nie wolno jeść, super sprawa, ale tak jak mówicie, sport to zdrowie,
Hibiskus012
Użytkownik

Dodane dnia 05 03 2012
A stosowała któraś z Was dietę Cambridge? Ja byłam na tej diecie jakiś czas temu i muszę przyznać że takiego efektu to sie nawet nie spodziewałam. Schudłam 15 kg i już pół roku waga się utrzymuje, nie ma efektu jojo a ja w końcu z utęsknieniem czekam na lato bo w ostatnich latach to nawet sie na plaży nie pokazywałam a teraz już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła iść się poopalać smiley
Tak w skrócie to dieta ma gotowe produkty (gotowanie odpada) i jest zbilansowana (wiec nei trzeba dodatkowo stosować żadnych suplementów)
http://dieta-cambridge.pl/onas.html Tutaj można sobie poczytać o tej diecie.
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 12 03 2012
klio99 napisał/a:
ja robię 6 waidera. przed treningiem białko, po treningu węglowodany no i brak alkoholu i papierosow. Piję dużo wody i czuję się jak nowa smiley

moim zdaniem powinno być odwrotnie... węglowodany je się przed treningiem 2-4 godziny wcześniej, a potem białko smiley tak mi powiedział trener i dla mnie to logiczne, więc tego się trzymam.
Jestem na diecie Cambridge, jem też posiłki konwencjonalne i staram się te bogate w węglowodany zjeść przed ćwiczeniami, a po ćwiczeniach jeśli jestem głodna piję napój lub jem zupę albo owsiankę, które mają dużo białka

pozdrawiam
shopaholicLady
Użytkownik

Dodane dnia 19 03 2012
Ja ćwiczę rano po śniadaniu taka poranna gimnastyka 15 minut pajacyku skłony przysady itp, koktajl z herbalife waniliowy z mlekiem sojowym. Potem praca przed komputerem sałatka z kurczakiem lub rybą i sucharki dużo wody. Przed posiłkiem każdym piję błonnik, nie piję napojów gazowanych. Na kolacje warzywa na parze z mięsem lub rybą. Przegryzki to batoniki proteinowe po 140 kcal dwa na dzień a i 3 razy w tygodniu wstaje wcześniej 30 minut i biegam przed śniadaniem i efekty są smuklejsze nogi i waga spada.
Strona 6 z 8 << < 3 4 5 6 7 8 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane