| Autor |
Troche przytyć!! |
jvlka Użytkownik
|
|
|
Mój problem polega na tym ze jestem strasznie chuda(nie mam anoreksji) i chciałabym troche przytyc, ale nie za duzo. Czy znacie jakies diety na to? ;/ |
|
| Autor |
RE: Troche przytyć!! |
kfiatuszek Użytkownik
|
|
ooo..mam dokładnie ten sam problem.. Hmm..byłam u lekarza, kazała mi jeśc dużo białka, bo to jest budulec mięśni ogólnie organizmu, a trzeba przytyć nie w tłuszcz,tylko właśnie w mięśnie
No więc, poleciła mi jajka, ser żółty, biały, ryby, sezczególnie dorsz, szczupak, flądra, cielęcina, kurczak indyk, królik,..to sa wysokobiałkowe produkty..
Nie tyczy się to jogurtów i mleka, bo mają zaledwie 2 gramy białka na 100...a np. łosoś ma prawie 20 gram..
No i cwiczenia..ale boje sie,ze będe miała przez to wyrobione mięśnie,a niespecjalnie mi zależy na masywnch łydkach... 
Kfiatuszek |
|
| Autor |
Marzix Użytkownik
|
|
Polecam majonez możecie np.smarować nim pieczywo zamiast masła ja osobiscie każdą kanapke pokrywałam cienka badz mniej warstewka majonezu i efekt był-przytyłam powodzenia
|
|
| Autor |
Sowa Użytkownik
|
|
No ja niestety mam problem w drugą stronę.
Wątpie czy sa jakieś diety tego typu ,ale ważne jest abyś jadła dużo potraw wysokokalorycznych.
Myślę, że są to:
- wszelkiego rodzaju słodycze
- cola, sprite, fanta itp.
- tłuste mięsa
- ziemniaki
- fast foody
I czytaj uważnie opakowania, tam masz wymienione kilokalorie. Im ich więcej w 100 gramach produktu tym lepiej.
No i na czas tej 'diety' ogranicz ruch 
|
|
|