| Autor |
Jak schudnąc 2 kilo |
kama Użytkownik
|
|
|
Chciałabym schudnąc dwa kilo w raczej krótkim czasie około 2 tygodnie.Jaka dieta byłaby dla mnie dobra? |
|
| Autor |
RE: Jak schudnąc 2 kilo |
kelly Użytkownik
|
|
ja polecam dietę 1000kcal  |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
słusząłam ze jest dobra ta dieta. ja chcę jeszcze schudnąć 3kg a mam już za sobą 9 tylko już brak mi sił, jak widać efekty to człowiek traci samozaparcie...
Uśmiech jest największym majestatem wszechświata |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
2kg to nie jest duzo. Wiec wystarczy ze ograniczysz slodycze, potrawy smazone i napoje slodzone. Wtedy (moim zdaniem) powinnac szybko zobaczyc efekty. |
|
| Autor |
gemma Użytkownik
|
|
jedz często w małych ilościach,ogranicz słodycze ,pij dużo wody i nie obiadaj się na noc
|
|
| Autor |
Fantaa Użytkownik
|
|
|
Też bym chciała schudnąc chociarz te 2 kg. Bo ważę 45kg i mam 156cm wzrostu... ;(( |
|
| Autor |
fiona188 Użytkownik
|
|
http://jejuroda.pl/dieta-protal-czyli-jak-schudnac-jedzac-bialka
polecam tą dietę!!!
Marta z www.dlaurody.pl i www.jejuroda.pl |
|
| Autor |
bellz Użytkownik
|
|
|
Fantaa napisał/a:
Też bym chciała schudnąc chociarz te 2 kg. Bo ważę 45kg i mam 156cm wzrostu... ;((
To jest najnormalniejsza waga dla ciebie.Ja też tak mam.Ostatnio troche przytyłam.Ważyłam 41-42kg a teraz waże 45.Nie za bardzo sie tym martwie ponieważ rosne.Mam prawie 12lat.Metr 53-56.Rozmiar buta:39.Waga:45kg.
Dziewczyny Pamiętajcie:Jesteśmy w okresie dojrzewania.Rosnie nam klatka piersiowa=0,2kg-1kg więcej!!!
Poza tym:Nie możliwe jest w jeden tydzień stracić jeden kg tłuszczu.Na to trzeba duuuuużo pracy.Tez jest róznica kiedy sie ważysz o wypróżnieniu(Tego twardszego:lol lub tego lżejszego.Także teraz w lato traci sie wiecej wody |
|
| Autor |
aluta200 Użytkownik
|
|
|
Moim zdaniem najlepiej sie chudnie poprzez regularny sport. Zapisz się na basen, [popływaj trochę, jeżeli masz gdzie to pobiehaj, może fitness będzie dla ciebie najlepszy. Ogranicz słodycze i inne kaloryczne potrawy i pij duzo wody, z tego co wiem najlepiej jest jeść do 18 więc może po tej godzinie daruj sobie kolację zjedz cos wczesmnej. |
|
| Autor |
blade_loki Użytkownik
|
|
Nie jedz nic cały dzien to schudniesz 2kg do momentu w którym znowu coś zjesz  |
|
| Autor |
Halina56 Użytkownik
|
|
Dwa kilogramy w 2 tygodnie to ideał chudnięcia. Wystarczy, że ograniczysz jedzenie o jakieś 20-30%, dodasz sobie więcej warzyw w to miejsce. Możesz sobie kupić jakiś wspomagacz typu tabletki. Ja osobiście stosuję slimitin i jestem z niego zadowolona. Zapobiega on efektowi jo-jo. Bo tak naprawdę najważniejsze w diecie to nie wrócić potem do poprzedniej wagi Podpisuję się też pod piciem zielonej herbaty. |
|
| Autor |
jolcia09 Użytkownik
|
|
|
http://kobieceprawdy.pl/article_uni/uroda/domowy_fitness.html polecam te ćwiczenia, sama wykonuje je co wieczór :-) |
|
| Autor |
aldente Użytkownik
|
|
Najszybsze efekty daje dieta białkowa. Pierwsze efekty utraty wagi to ubytki wody w organizmie. Białko nie zatrzymuje wody w przeciwieństwie do węglowodanów. Stąd takie modne stały się serki wiejskie, twarożki Hochlanda z warzywami, pieczony kurczak, jogurty naturalne, kefiry i maślanki. Kilka dni można wytrzymać, ale potem monotonia zabija... |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
tu się zgadzam, waga na tej diecie zaczęła mi spadać już po 2 dniu, ale szczerze też przyznam, że 4 pierwszych utraconych kilogramów nie widziałam po sobie wcale... za to potem aż miło było popatrzeć jak się ciuchy luźne robiły zgadzam się też z tym, że monotonia zabija, jest dla tej diety mnóstwo przepisów, ale mimo to szybko się nudzi... dobrze chociaż do serków są różne dodatki, wiejski można ze szczypiorkiem, a na 3 fazie nawet z owocami, a twarożki to nawet "w oryginale" już z warzywami występują, można jeść na zmianę, dzięki temu dłużej się wytrzyma 
pozdrawiam |
|
| Autor |
Claudyn Użytkownik
|
|
Jeśli już mowa o twarożkach to ja trafiłam na linię twarożków Hochland, które są gotowymi twarożkami z dodatkami grubo krojonych warzyw, do wyboru mamy z rzodkiewką, ogórkiem, szczypiorkiem i papryką, można je właśnie jeść na zmianę dlatego się nie nudzą bo możemy przebierać w smakach.
Poza tym jest to idealne rozwiązanie dla wszystkich zapracowanych bo mamy gotowy produkt, który smakuje jak domowy, a do tego możemy go wszędzie ze sobą zabierać, ponieważ jest zapakowany z pomysłem. |
|
| Autor |
tukan Użytkownik
|
|
A może dieta paleolityczna???? Moim zdaniem to najlepszy sposób na odchudzanie. Dwa kilogramy to naprawde malutko, więc weź się za siebie i będzie po problemie. Dieta paleo to duuuuuże ilości mięsa i ryb, a także warzyw i owoców. Trzeba zrezygnować z ziemniaków, strączkowych, kasz, makaronow, klusek, chleba, bułek. Są to produkty, ktorych nie jedli nasi przodkowie.
Poczytaj więcej. W necie znajdziesz artykuły na ten temat.
Ja naprawde polecam. |
|
| Autor |
sawyer Użytkownik
|
|
Teraz tych cudownych diet jest bardzo dużo, także naprawdę można się pogubić. Ale powiem Ci, że dobra jest książka "które diety naprawdę działają". Możesz ją ściągnąć za darmo na alehistorie.pl Tam na pewno znajdziesz coś dla siebie  |
|
| Autor |
tania87 Użytkownik
|
|
|
Ja polecam czerwoną herbatę na przykład pomarańczową http://www.dolinaherbaty.pl do tego pół godziny ćwiczeń dziennie i dieta lekkostrawna. Na pewno będzie 2 kg mniej. |
|
| Autor |
kalinas15 Użytkownik
|
|
Kiedyś też testowałam a że lubię wszelkie twarożki to nawet mi to jakoś szło Ale znowu warto podkreślić, aby zrzucać te kilogramy z głową.
Twoje dziecko nie przybiera na wadze? Boli je brzuch? Nie ma aptetytu? Przyczyną może być bakteria H. Pylori - zrób szybki test i sprawdź - Helicobacter Antygen Test |
|
| Autor |
mama2 Użytkownik
|
|
|
2 kg to nie dużo, nie którym wystarczy przestać jeść o 18 i pić więcej wody niegazowanej. |
|