Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Jak schudnąc 2 kilo
Forum | Uroda | Dieta
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor Jak schudnąc 2 kilo
kama
Użytkownik

Dodane dnia 02 12 2007
Chciałabym schudnąc dwa kilo w raczej krótkim czasie około 2 tygodnie.Jaka dieta byłaby dla mnie dobra?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Jak schudnąc 2 kilo
kelly
Użytkownik

Dodane dnia 16 04 2008
ja polecam dietę 1000kcal
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 16 05 2008
słusząłam ze jest dobra ta dieta. ja chcę jeszcze schudnąć 3kg a mam już za sobą 9 smiley tylko już brak mi sił, jak widać efekty to człowiek traci samozaparcie...

Uśmiech jest największym majestatem wszechświata
magdalenaa
Użytkownik

Dodane dnia 17 05 2008
2kg to nie jest duzo. Wiec wystarczy ze ograniczysz slodycze, potrawy smazone i napoje slodzone. Wtedy (moim zdaniem) powinnac szybko zobaczyc efekty.smiley
gemma
Użytkownik

Dodane dnia 23 07 2008
jedz często w małych ilościach,ogranicz słodycze ,pij dużo wody i nie obiadaj się na nocsmiley
Fantaa
Użytkownik

Dodane dnia 08 07 2009
Też bym chciała schudnąc chociarz te 2 kg. Bo ważę 45kg i mam 156cm wzrostu... ;((
fiona188
Użytkownik

Dodane dnia 08 07 2009
http://jejuroda.pl/dieta-protal-czyli-jak-schudnac-jedzac-bialka
polecam tą dietę!!!

Marta z www.dlaurody.pl i www.jejuroda.pl
http://www.dlaurody.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
bellz
Użytkownik

Dodane dnia 27 07 2009
Fantaa napisał/a:
Też bym chciała schudnąc chociarz te 2 kg. Bo ważę 45kg i mam 156cm wzrostu... ;((

To jest najnormalniejsza waga dla ciebie.Ja też tak mam.Ostatnio troche przytyłam.Ważyłam 41-42kg a teraz waże 45.Nie za bardzo sie tym martwie ponieważ rosne.Mam prawie 12lat.Metr 53-56.Rozmiar buta:39.Waga:45kg.
Dziewczyny Pamiętajcie:Jesteśmy w okresie dojrzewania.Rosnie nam klatka piersiowa=0,2kg-1kg więcej!!!
Poza tym:Nie możliwe jest w jeden tydzień stracić jeden kg tłuszczu.Na to trzeba duuuuużo pracy.Tez jest róznica kiedy sie ważyszsmileyo wypróżnieniu(Tego twardszego:lolsmileylub tego lżejszego.Także teraz w lato traci sie wiecej wody
aluta200
Użytkownik

Dodane dnia 28 10 2010
Moim zdaniem najlepiej sie chudnie poprzez regularny sport. Zapisz się na basen, [popływaj trochę, jeżeli masz gdzie to pobiehaj, może fitness będzie dla ciebie najlepszy. Ogranicz słodycze i inne kaloryczne potrawy i pij duzo wody, z tego co wiem najlepiej jest jeść do 18 więc może po tej godzinie daruj sobie kolację zjedz cos wczesmnej.
blade_loki
Użytkownik

Dodane dnia 17 02 2011
Nie jedz nic cały dzien to schudniesz 2kg do momentu w którym znowu coś zjesz smiley
Halina56
Użytkownik

Dodane dnia 22 02 2011
Dwa kilogramy w 2 tygodnie to ideał chudnięcia. Wystarczy, że ograniczysz jedzenie o jakieś 20-30%, dodasz sobie więcej warzyw w to miejsce. Możesz sobie kupić jakiś wspomagacz typu tabletki. Ja osobiście stosuję slimitin i jestem z niego zadowolona. Zapobiega on efektowi jo-jo. Bo tak naprawdę najważniejsze w diecie to nie wrócić potem do poprzedniej wagi smiley Podpisuję się też pod piciem zielonej herbaty.
jolcia09
Użytkownik

Dodane dnia 24 03 2011
http://kobieceprawdy.pl/article_uni/uroda/domowy_fitness.html polecam te ćwiczenia, sama wykonuje je co wieczór :-)
aldente
Użytkownik

Dodane dnia 17 05 2011
Najszybsze efekty daje dieta białkowa. Pierwsze efekty utraty wagi to ubytki wody w organizmie. Białko nie zatrzymuje wody w przeciwieństwie do węglowodanów. Stąd takie modne stały się serki wiejskie, twarożki Hochlanda z warzywami, pieczony kurczak, jogurty naturalne, kefiry i maślanki. Kilka dni można wytrzymać, ale potem monotonia zabija...smiley
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 17 05 2011
tu się zgadzam, waga na tej diecie zaczęła mi spadać już po 2 dniu, ale szczerze też przyznam, że 4 pierwszych utraconych kilogramów nie widziałam po sobie wcale... za to potem aż miło było popatrzeć jak się ciuchy luźne robiły smiley zgadzam się też z tym, że monotonia zabija, jest dla tej diety mnóstwo przepisów, ale mimo to szybko się nudzi... dobrze chociaż do serków są różne dodatki, wiejski można ze szczypiorkiem, a na 3 fazie nawet z owocami, a twarożki to nawet "w oryginale" już z warzywami występują, można jeść na zmianę, dzięki temu dłużej się wytrzyma smiley

pozdrawiam
Claudyn
Użytkownik

Dodane dnia 18 05 2011
Jeśli już mowa o twarożkach to ja trafiłam na linię twarożków Hochland, które są gotowymi twarożkami z dodatkami grubo krojonych warzyw, do wyboru mamy z rzodkiewką, ogórkiem, szczypiorkiem i papryką, można je właśnie jeść na zmianę dlatego się nie nudzą bo możemy przebierać w smakach.
Poza tym jest to idealne rozwiązanie dla wszystkich zapracowanych bo mamy gotowy produkt, który smakuje jak domowy, a do tego możemy go wszędzie ze sobą zabierać, ponieważ jest zapakowany z pomysłem.
tukan
Użytkownik

Dodane dnia 10 06 2011
A może dieta paleolityczna???? Moim zdaniem to najlepszy sposób na odchudzanie. Dwa kilogramy to naprawde malutko, więc weź się za siebie i będzie po problemie. Dieta paleo to duuuuuże ilości mięsa i ryb, a także warzyw i owoców. Trzeba zrezygnować z ziemniaków, strączkowych, kasz, makaronow, klusek, chleba, bułek. Są to produkty, ktorych nie jedli nasi przodkowie.
Poczytaj więcej. W necie znajdziesz artykuły na ten temat.
Ja naprawde polecam.
sawyer
Użytkownik

Dodane dnia 14 10 2011
Teraz tych cudownych diet jest bardzo dużo, także naprawdę można się pogubić. Ale powiem Ci, że dobra jest książka "które diety naprawdę działają". Możesz ją ściągnąć za darmo na alehistorie.pl Tam na pewno znajdziesz coś dla siebie smiley
tania87
Użytkownik

Dodane dnia 08 02 2012
Ja polecam czerwoną herbatę na przykład pomarańczową http://www.dolinaherbaty.pl do tego pół godziny ćwiczeń dziennie i dieta lekkostrawna. Na pewno będzie 2 kg mniej.
kalinas15
Użytkownik

Dodane dnia 15 02 2012
Kiedyś też testowałam a że lubię wszelkie twarożki to nawet mi to jakoś szło smiley Ale znowu warto podkreślić, aby zrzucać te kilogramy z głową.

Twoje dziecko nie przybiera na wadze? Boli je brzuch? Nie ma aptetytu? Przyczyną może być bakteria H. Pylori - zrób szybki test i sprawdź - Helicobacter Antygen Test
mama2
Użytkownik

Dodane dnia 01 03 2012
2 kg to nie dużo, nie którym wystarczy przestać jeść o 18 i pić więcej wody niegazowanej.
Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane