| Autor |
Jak schudnąć? Wyglądam jak grubas! |
Panna Gruba Użytkownik
|
|
|
Jestem gruba nie napisze wam ile waże bo byście z krzesła spadli. Poprostu podajcie jakies super ful szybkie diety! Chce z tym skończyć błagam moge wazyć 100 kilo ale miec mało w tali! Zrozumnie do lutego muszę byc chuda! jade na obóz a tam wsystkie dziewczyny są chude i wysportowane! BłAgAm wAs! piszcie wszystkie dietowe chwyty:D ;););););););) Bo będe pośmiewiskiem od grubasów i wielkich cielsk! |
|
| Autor |
RE: Jak schudnąć? Wyglądam jak grubas! |
billy Użytkownik
|
|
|
zjadaj połowę tego co masz na talerzu, pij dużo wody i się ruszaj. Brzmi banalnie, ale działa choć ciężko wytrzymać. |
|
| Autor |
happyslim Użytkownik
|
|
wszystkim, ktorzy sa w trakcie lub planuja odchudzanie, chcialabym namowic do konsultacji ze specjalista. najbezpieczniejsza dieta jest taka, ktora jest dostosowana do indywidualnych wymagan organizmu i nie powoduje wycienczenia organizmu, a na pewno do tego grona takowych nie mozna zaliczyc rozncyh cud-diet publikowanych w kolorowych czasopismach... z tego wzgledu i w trosce o zdrowie, radze udac sie na wizyte do lekarza. na stronie odchudzanie.org.pl znajdziecie baze teleadresowa lekarzy, ktorzy na pewno nie odmowia pomocy. pozdrawiam i zycze rozsadnych decezji w dziedzinie odchudzania. |
|
| Autor |
Kama007 Użytkownik
|
|
|
Ja osobiście uważam, że spotkanie ze specjalistą jest najlepsze. Tylko chodzi o możliwości. Ja w swojej miejscowości nie mam żadnego. Na konsultacje musiałabym jechać 30 kilometrów i zostawić na parę godzin moje małe dwie pociechy ( roczną i czteroletnią ), a to już nie jest takie proste kiedy pracujesz i dzieci widzą Cię po parę godzin dziennie. Zal jest ich i tyle. |
|