| Autor |
jak mam przytyc? |
sylwia90 Użytkownik
|
|
|
jestem strasznie chuda. mam 160 cm wzrostu i 42kg wagi. przy moim wieku powinnam troche wiecej wazyc. mam 17 latek no za 3 miesiace 18. mojemu chlopakowi to sie podoba ale mi nie |
|
| Autor |
RE: jak mam przytyc? |
karolinkab Użytkownik
|
|
to ja się chętnie dołącze do twojego pytania...otóż moja siostra tez ma taki problem i chętnie chciałabym jej pomóc!!(ma 170 cm wzrostu i wazy 45/46 ma 14 lat-->czy może nie trzeba się tym przejmować w tym wieku?)
karolinab |
|
| Autor |
1234paulinka Użytkownik
|
|
jestście jeszcze bardzo mlode więc przyjdzie taki moment że zaczniecie tyć i tyć.ja też tak miałam az pewnych wakacji plus 8 kilo!!!!
teraz mam inny problem bo te 8 kilo straciłam przez stres itp nie odchudzałam się ani nic ale cieżka sytuacja osobista odchudziła mnie bardzo!i teraz pragnę przytyć ale niestety nie mogę.ktoo zna diętę na przytycie niech pisze!!!
Paulinka |
|
| Autor |
RE: Powinnas dobrze się odżywiać |
gtuszi Użytkownik
|
|
Powinnas jejsc odpowiednie artykuły np. duzo miesa i różnych tłuszczy, ale również nie zapominnac o odpowiedniej ilości owoców i warzyw, jedz też sporo słodyczy |
|
| Autor |
Nico Użytkownik
|
|
Moja babcia, kiedy kazała mi przytyć, codziennie dawała mi kubek śmietany z doma białymi bułkami za śniadanie...Po miesiący pobytu u niej na wsi, marzyłam , aby mama mnie zabrała, bojąc się, ze jak tak dalej pójdzie to nie zmieszcze się w drzwiach |
|
| Autor |
frenchvanilla Użytkownik
|
|
Oj białe pieczywo (a szczególnie białe, chrupiące bułeczki) to mają mnóstwo kalorii... A ten kto chce przytyć, polecam zajadać węglowodany 
A jeśli chodzi o słodycze... To lepiej się nimi nie opychać. Może i przytyje się dość szybko, ale nie oszukujmy się. Co za dużo to nie zdrowo. Słodycze nie powinny być głównym elementem diety. Nieważne, czy chcemy schudnąć czy przytyć. Są po prostu niezdrowe. Oczywiście, można sobie pozwolić np. na 2 kostki czekolady lub batonika dziennie, jeśli nie jest się na diecie odchudzającej  |
|