| Autor |
chodze glodna |
hexe1111 Użytkownik
|
|
|
jak w koncu jesc zeby nie chodzic glodna czy ktos moze napisac jadlospis na caly dzien zeby schudnac ale nie chodzic glodnym???probowalam wszystkiego...pomozcie |
|
| Autor |
RE: chodze glodna |
hexe1111 Użytkownik
|
|
 |
|
| Autor |
aniuta Użytkownik
|
|
spróbuj diety south beach
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|
| Autor |
EdysP Użytkownik
|
|
|
Ja jak się odchudzalam ale jak chodziłam do szkoły to rano nic nie jadłam tylko wode nie gazowaną piłam i od czasu do czasu jadłam bułkę...pozniej jadlam na obiad wszystko prócz ziemniaków...ostatni posiłek jadłam o 18.00 i dalej piłam wode niegazowana...ale wiesz co przez jakis czas będziesz czuła głód tak jest zawsze na początku...tyle ode mnie mi pomogło...;-) |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
staraj jeść się 5 sycących posiłków dziennie o stałych porach, pij dużo wody, a jeśli naprawdę dopada cię Mały Głód, sięgnij po jakiś owoc (ja uwielbiam avocado, choć jedyny z niego pożytek to tłuszcze )
bo łatwiej jest mi nienawidzić niż rozpaczać po jego stracie |
|
| Autor |
Promis Użytkownik
|
|
Na pewno nie żyj na samej wodzie
Tak jak moja poprzedniczka ja też uważam, że 5 posiłków dziennie, małe porcje. Przed każdym posiłkiem warto wypić szklankę wody gotowanej. Będziesz się czuła pełna, a nie zjesz za wiele
Ceń się, a najlepiej bądź bezcenna, prosto z serca |
|
| Autor |
Irenka26 Użytkownik
|
|
Polecam podejść do siebie profesjonalnie. To znaczy pójść do dietetyczki i do lekarza by określi np. ile kalorii potrzebujesz i w jakich granicznych widełkach powinnaś się zmieścić. Potem opracować system ćwiczeń. Śpij po 7-8 godzin, staraj się nie stesować ! A jak jesteś głodna i nie chesz przytyć polecam owoce np . w lecie arbuz. czy lekkie sałatki.
Odsyłam do mojej wypowiedzi:
http://wdziek.info/forum/viewthread.php?forum_id=18&thread_id=918#post_3835
www.wizaz.wroc.pl --> moja szkółka 
Piękno to dobrze czuć się we własnym ciele, więc dbaj o siebie!  |
|
| Autor |
Nico Użytkownik
|
|
NIe jest najlepszym sposobem, abyś się głodziła, gdyż szybko będziesz tracić siły w ciągu dnia, a mózg nie pracuje wtedy sprawnie. podobnie jak Irenka26uważam, że powinnaś iśc do dietetyka |
|
| Autor |
frenchvanilla Użytkownik
|
|
|
Śpij nie mniej niż 8 godzin. Jeśli śpisz mniej, wyzwala się hormon (nie pamiętam nazwy), który zwiększa apetyt... |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
ej u mnie to tak nie działa, im mniej spie, tym jestem bardziej niewyspana...co jest logiczne^^ i potem w ciagu dnia w ogole nie mysle o jedzeniu...
ale takiej metody nie polecam
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
frenchvanilla Użytkownik
|
|
to u mnie odwrotnie. Im krócej śpię, tym potem więcej jem. Zwłaszcza słodyczy  |
|