| Autor |
Podkład krem nivea visage young... |
Karina180 Użytkownik
|
|
|
Hej stosowaliście już ten krem i leki podkład nivea visage young?Jak tak to jakie były efekty?Działa jak normalny podkład? |
|
| Autor |
RE: Podkład krem nivea visage young... |
kejtik Użytkownik
|
|
Hej ja stosowalam, dziala jak podklad. Nawilża skórę i zostawia pudrowy efekt, maskuje plamki itd, nadaje ladny kolor buzce, ja po tym nie stosowalam już nic. Ale na naszym rynku tez takie coś ma Ziaja i jest dużo tansze a efekt taki sam |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
|
ja stosuje ten podklad....jeden minus...niby pisze ze przystosowuje sie do naturalnego koloru skory ale dla mnie jest za ciemny... |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
ten sam efekt uzyskasz stosujac krem firmy Ziaja, a jest on zdecydowanie tańszy i ma dwie opcje koloru do wyboru
bo łatwiej jest mi nienawidzić niż rozpaczać po jego stracie |
|
| Autor |
Patriszia Użytkownik
|
|
a jest ciemny?prosze podac cene i dokładna nazwe, słyszałam o podobnym kosmetyku ROSSMANN za ok8zł 3kolory do wyboru prawdopodobnie dobry
Patriszia |
|
| Autor |
izabel91 Użytkownik
|
|
|
Ja mam ten krew z Nivea. Może źle go używam, ale wydaje mi się, że za szybko się wchłania i nie można dobrze go rozsmarować. Natomiast jeśli ktoś się spieszy i byle jak go nałoży, zostaną brązowe ślady. |
|
| Autor |
kejtik Użytkownik
|
|
Ja już kończę 3 tubkę Ziaji, a Nivea miałam raz, polskie- tańsze i taki sam efekt. I faktycznie dwa tony do wyboru: 01 i 02, ja kupuje 01 bo mam jasny odcień skóry. Ziaja Nuno antytrądzikowy krem tonujący, polecam z tej serii peeling enzymatyczny do cery jak ktoś ma syfki i maseczkę z zielonej glinki, kosmetyki dobre i w fajnej niskiej cenie , z tej serii jest jeszcze tonik i coś tam jeszcze |
|
| Autor |
frenchvanilla Użytkownik
|
|
Ja stosuję Niveę... I jestem zadowolona. Żeby uniknąć jakichś niedociągnięć nakładam na to jeszcze transparentny puder Miss Sporty So Clear (czy jakoś tak ^^). Efekt świetny, przynajmniej w mojej opinii. |
|