| Autor |
kosmetyki Ziaja |
Idealna Użytkownik
|
|
Są bardzo tanie, ale zastanawiam się czy dobre. Ostatnio trochę zawodzi mnie avon i staram się znaleźć coś dobrego w zamian. Możecie mi coś powiedzieć na temat Zjaji, bądź innych firm, które uznałyście za dobre?
Jak ten czas szybko leci... |
|
| Autor |
RE: kosmetyki Ziaja |
Stylistka Super Administrator
|
|
Ziaja to dobra firma. Ma naprawdę dobre balsamy do ciała i kosmetyki do pielęgnacji twarzy.
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy. |
|
| Autor |
mistic Użytkownik
|
|
|
mialam kiedys ich samoopalacz ale bylam srednio zadowolona i przerzucialm sie na dove. generalnie nie przepadam za ich kosmetykami. bo do mojej przesuszajacej sie skory to za malo nawilzaja, niestety... |
|
| Autor |
Elza Użytkownik
|
|
|
Mnie też nie zadowala Ziaja,ale polecam też niedrogie kosmetyki firmy Mincer,REWELACJA |
|
| Autor |
19smerfetka90 Użytkownik
|
|
a według mnie kosmetyki z Ziaji są bardzo dobre dobrze oczyszczają twarz, pomagają pozbyć się wszelkich niedoskonałości oraz są dość tanie, polecam 
;* |
|
| Autor |
Kroopka Użytkownik
|
|
Ziaja jes dobrą firmą Bez obaw możesz używać te produkty 
Interesuję się robieniem maniciuru i makijażu  |
|
| Autor |
luminelle Użytkownik
|
|
|
kosmetyki ziaja są świetne mając na uwagę ich cene . polcema również dr irene eris 'lirene' |
|
| Autor |
tyna_00 Użytkownik
|
|
ja używam tonik ziaji i kiedyś mialam krem do twarzy (wszystko do cery z problemami trądzikowymi) ale teraz kremu nigdzie nie moge dostac... i uwazam, ze kosmetyki ziaji sa swietne, i kazdy moze tam znalezc cos dla siebie u mnie w domu, kosmetyków ziaji uzywam ja, moja mama i babcia!! i wszystkie jesteśmy zadowolone (oczywiscie kazda ma odpowiedni kosmetyk do swojej skóry)
Martyna |
|
| Autor |
a-ja Użytkownik
|
|
|
Ziaję mogę zarekomendować z czystym sumieniem. Polecam serię rozświetlającą , brązującą i toniki... Dodam jeszcze tylko (na plus) , że jest to zakład farmaceutyczny...a nie kosmetyczny. |
|
| Autor |
megusiek12 Użytkownik
|
|
Ja też polecam kosmetyki ziaji Owszem są tanie ale ja zastanowiłabym się poważnie czy nie lepsze od kosmetyków niektórych firm jak np.vichy:/
www.kochajmypsy.fora.pl
Zapraszamy |
|
| Autor |
Sowa Użytkownik
|
|
Ziaja produkuje bardzo dobre płyny do higieny intymnej.
Polecam też nowy produkt do kuracji antycellulitowej- wyróżnia się czarnym opakowaniem
|
|
| Autor |
wiluska Użytkownik
|
|
przebrnęłam już chyba rpzez wszystkie firmy kosmetyków. I te drogie i te tansze. Ale teraz coraz czesciej siegam po ziaje. I musze powiedziec, ze jestem bardzo zadowolona z tonikow, kremow do twarzy, peelingow...
Polecam! |
|
| Autor |
Paffi Użytkownik
|
|
Ja nie polecam jedynie kremow do twarzy Ziaji, uwazam ze kiepsko sie wchłaniaja. Natomiast balsamy czy melczka, toniki i płyny do demakijazu są bardzo dobre. Zreszta seria SOPOT otrzymała tytuł Doskonałości Twojego Stylu 
 |
|
| Autor |
pasikonik Użytkownik
|
|
|
Mnie kosmetyki ziaja bardzo pasują (to zresztą zalezy od tego co potrzebuje twoja skóra), a jesli chodzi o kolorowe kosmetyki, to super jest rimmel, a ich ostatnia pomadka lasting finish to jak dla mnie bomba, bo wreszcie znalazłam idealną pomadkę dla siebie. I niedrogą. |
|
| Autor |
__GiRL__blOOd__ Użytkownik
|
|
Jak dla mnie ziaja to bardzo doba firma    najleprzy jest tonic do oczu  polecam aaaa no i kremik kokosowy do twarzy 
EMO is my love
Adrina Kocham cie:* |
|
| Autor |
Ania Oriflame Użytkownik
|
|
Polecam balsam do ciała kozie mleko. Kiedyś je miałam i byłam bardzo zodowolona. Szczególnie pomocne dla suchej skóry
|
|
| Autor |
Pani_Wiosna Użytkownik
|
|
Ja też używam tych toników i mi pasują. Nie potrafię powiedzieć czy mają wsytarczająco czegośtam ważnego w składzie, ale po prostu mam wrażenie, że z moją twarzą jest wszystko po nich ok  
Wiosnaaa  |
|