| Autor |
kosmetyki dla mężczyzn |
papetta Użytkownik
|
|
mam problem, bo oczywiście to ja kupuję kosmetyki swojemu facetowi. zaroiło się od nich, a moj facet stwierdzil,ze nie chce już używać popularnych kosmetykow w stylu adidasa. polecicie mi jakiś?
uwaga na efektaxe.pl  |
|
| Autor |
RE: kosmetyki dla mężczyzn |
megika Użytkownik
|
|
|
Kosmetyki FABERRLIC są niedrogie a naprawdę dobre.Napisz do mnie więcej na meila: megi48@op.pl,gg:7311885 . |
|
| Autor |
Kasia2 Użytkownik
|
|
Vichy sa nieco drozsze ale maja dobrej jakosci serie kosmetykow dla mezczyzn.
Eris jest nieco tansze a rownie dobre.
Spa w Polsce |
|
| Autor |
spinoza Użytkownik
|
|
moj gosc czesto kupuje sobie kosmetyki sam, ale czasem korzysta z moich. jezeli chodzi o te ktore podbiera, to moga ci polecic piling cukrowy, bronzer dove (jakos slonce nigdy nie chce go opalac) a poza tym krem do stop scholla. generalnie musze zaczac pilnowac swoich kosmetykow, bo zaczely cos podejrzanie szybko ubywac |
|
| Autor |
Ania Oriflame Użytkownik
|
|
A ja polecam serie kosmetyków dla mężczyzn od Oriflame. Mój Misiek oraz jego koledzy ich uzywają i są naprawdę z nich zadowoleni! Szczególnie polecam krem do twarzy Total Age Control oraz balsam do ciała z tej samej serii Men. Są na każdą kieszeń. Więcej info na www.my.oriflame.pl/ania_adamczak
PRZYŁĄCZ SIĘ! Tylko ci ,którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia- PRAWDZIWEGO POCZUCIA SPEŁNIENIA. http://www.my.oriflame.pl/ania_adamczak |
|
| Autor |
mojito Użytkownik
|
|
|
moj facet uzywa daxa, wyglada fajnie wiec moeg je spokojnie polecic |
|
| Autor |
jarzyna Użytkownik
|
|
Mój facet używał Vichy, Dermiki, Avonu, ale najbardziej podpasował Eris. Ale najczęściej mi podbiera kremy, a ostatnio nawet piankę do golenia. |
|
| Autor |
Nokija Użytkownik
|
|
heh mój się rozkochał w peelingu kakaowym Erisa! i nie dość że podbiera i sam sobie robi peeling to czasem robi go mnie |
|