Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Kosmetyki Naturane
Forum | Uroda | Kosmetyki
Autor Kosmetyki Naturane
Emileczka_MmM
Użytkownik

Dodane dnia 04 01 2012
Stosujecie kosmetyki ekologiczne? Jakie firmy polecacie? Ja stosuje od niedawna z lavery i z logonysmiley Kupuje je przez intrnet na Soeco.plsmiley Fajne firma, kosmetyki szybko przychodzą i jest duży wybórsmiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Kosmetyki Naturane
Gabi27P
Użytkownik

Dodane dnia 25 01 2012
Używam tylko kosmetyków naturalnych i ważne aby miały certyfikaty. Ostatnio znalazłam przez gazeta.pl fajny blog o tej tematyce http://i-naturalnie.blogspot.com/smiley z niego kupiłam kilka kosmetyków naturalnych i jestem bardzo zadowolona - szczególnie , że pozbyłam się problemów z bardzo suchą i łuszczącą się skórą.

A i na tym blogu jest kod rabatowy na zakupy w sklepie - co wykorzystałam
zofija
Użytkownik

Dodane dnia 09 02 2012
Moda na ekokosmetyki nie mija. Sprawdzacie certyfikaty, skład??
verimma
Użytkownik

Dodane dnia 23 03 2012
Teraz wszystko co eko modne i 3xdroższe smiley
akanka
Użytkownik

Dodane dnia 12 04 2012
verimma napisał/a:
Teraz wszystko co eko modne i 3xdroższe smiley

Coś w tym jest patrząc na ceny zagranicznych kosmetyków ekologicznych. Próbowałaś coś z serii beECO? Jeszcze tak droga nie jest. smiley
kalinas15
Użytkownik

Dodane dnia 18 04 2012
Ale nie wszystkie są super hiper drogie z naturalnych, ja mogę polecić spojrzeć na sklepik salex.com.pl gdzie sama czasem kupuję eko z certyfikatami, np. są wcale nie droższe niż te w drogeriach na mieście, balsamy do ciała na bazie roślin. Jak się dobrze poszuka to można wyznaleźć fajne kosmetyki naturalne i to wcale bez dokładania nie wiadomo-ile smiley

Twoje dziecko nie przybiera na wadze? Boli je brzuch? Nie ma aptetytu? Przyczyną może być bakteria H. Pylori - zrób szybki test i sprawdź - Helicobacter Antygen Test
teczowy motylek
Użytkownik

Dodane dnia 10 05 2012
Ja stosuję krem z wyciągów kwiatowych. Nie podrażnia skóry trądzikowej. Działa nawilżająco - właśnie zapomniałabym dodać nazwę - jest to rescue ckrem, który kupiłam pierwszy raz kilka miesięcy temu na stronie Dr Bach - Centru terapii
Autor RE: Kosmetyki naturalne HELAN
Alterffka
Użytkownik

Dodane dnia 11 05 2012
Byłam na prezentacji kosmetyków naturalnych Helan i co mnie zaskoczyło to to, że można dobrać krem naturalny po zapachu! Jeśli zapach odpowiada to własnie tego kremu nalezy używać, nigdy wcześniej nie spotkałam się z czyms takim. a oprócz tego w kosmetykach tej włoskiej firmy na opakowaniach jest procentowa ilość składników naturalnych, wszystkie mają powyżej 90%, a sa nawet takie które mają 99%. Jestem pod wrażniem!!!
sylwiaori
Użytkownik

Dodane dnia 12 05 2012
Bardzo ciekawe jest to co piszesz, ale ja raczeni nie zdecydowałabym się na wybór kremu po jego zapachu.

Firma Oriflame produkuje kosmetyki na bazie naturalnych składników, mamy teraz taką bardzo fają serię Ecobeauty (krem na dzień, na noc oraz podkład). Polecam
Alterffka
Użytkownik

Dodane dnia 14 05 2012
Powiem szczerze, że tez miałam mieszane uczucia, ale Pani prowadząca (swoja drogą z ogromnym doświadczeniem!!!) zasłoniła kilku Paniom oczy i dała im powąchać kilka kremów Helan i rzeczywiście wybierały ten który był odpowiedni dla ich cery, gdybym tego nie widziała na własne oczy też bym nie uwierzyła!!
atletka
Użytkownik

Dodane dnia 15 05 2012
ja odkryłam w Rossmannnie ekologiczną serię Alterra - kosmetyki kosztują grosze, a mają fajne składy, ładnie pachną, a poza tym są dobre w działaniu, np. odżywkę z granatem mogę szczerze polecić smiley
Alterffka
Użytkownik

Dodane dnia 16 05 2012
atletka napisał/a:
ja odkryłam w Rossmannnie ekologiczną serię Alterra - kosmetyki kosztują grosze, a mają fajne składy, ładnie pachną, a poza tym są dobre w działaniu, np. odżywkę z granatem mogę szczerze polecić smiley

Boję się kosmetyków, które niewiele kosztują, myślę, że za jakość trzeba zapłacić, dlatego szukam kosmetyków, które nie za zbyt drogie, ale też nie są zbyt tanie, tak pośrodku.
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane