| Autor |
Jaki puder jest dobry?? |
Nataleczka101 Użytkownik
|
|
hejka wszystkim!!na poczatq goraco pozdrawiam!!Chcialam sie dowiedziec jaki puder kupujecie i z jakiej firmy jest dobry!!Bo bardzo bym chciala kupic sobie dobry puder, korektor, podklad...mam oliwkową karnacje i mieszana skore...z gory dziekuje!!pozdrawiam   |
|
| Autor |
RE: Jaki puder jest dobry?? |
wiluska Użytkownik
|
|
|
moim ulubionym i najulubińszym ourem prasowanym jest Maybelline, Pure. Powder compact! polecam:] |
|
| Autor |
nati211 Użytkownik
|
|
polecam wszytskie produkty firmy max factor 
Piszę poprawnie po polsku. |
|
| Autor |
a-ja Użytkownik
|
|
Używam Oriflame. Visions. Mi pasuje |
|
| Autor |
olka95 Użytkownik
|
|
|
mi sie spodobał Bell Satin Mat. Nie robi apety, ładnie matuje, duży wybór kolorów, baaaaardzo niska cena (10 zł), jedyna wada to opakownie bez lusterka i gąbeczki. |
|
| Autor |
muriel Użytkownik
|
|
|
Ja bardzo lubię podkład mattitude 16H Astor - nie dość, że jest świetny, to jeszcze niedrogi. |
|
| Autor |
ladycyprus Użytkownik
|
|
ja proponuje podkład TRUE MATCH firmy Loreal, jest delikaty, dlugo sie urzymuje i nie tworzy efektu maski. jest troszke drozszy od innych ale jest naprawde super i starcza na naprawde długo. pozdro |
|
| Autor |
jarzyna Użytkownik
|
|
Ideal colour Eris, bo matuje i daje naturalny efekt. hejka |
|
| Autor |
Masajka Użytkownik
|
|
Polecam ten podkład! Nie wymaga nakładania pudru sypkiego na wierzch, matuje, więc bedzie dobry do cery mieszanej i jest leciutki, naprawde cudowny
http://www.amora.pl/gosh-podklad-nawilzajacy-cover-mouss-almond-p-9906.html
albo ten
http://www.amora.pl/deborah-podklad-kompakt-mineralny-p-11826.html
To takie udo, że jak suchą gąbeczką robisz to jest jak w kamieniu, a jak mokrą to jak podkład we fluidzie!
www.amora.pl - bo kocham kosmetyki... |
|
| Autor |
Claudia_3000 Użytkownik
|
|
ja polecam puder w kompakcie firmy WIBO . Jest bardzo tani a w pudełeczku ma lusterko i gąbeczkę! Różne odcienie. Można go kupić w Rossmannie za 12 zł .
I jeszcze jeden plus - zazwyczaj puder nie ma ładnego zapachu a w tym można wyczuć zapach róż 
Claudia :* |
|
| Autor |
IWONECZKA5810 Użytkownik
|
|
ja bym polecała podkład firmy max factor, ale puder firmy bell też jest super i cena naprawdę niezła |
|
| Autor |
magda-s85 Użytkownik
|
|
|
ja stawiam na TRUE MATCH L`oreal. naprawde niezly nie robi efektu maski |
|
| Autor |
burgund Użytkownik
|
|
|
Nie mam jakiejś ulubionej marki, ale zdecydowanie wole pudry sypkie. Przede wszystkim lepiej się je rozprowadza i równomiernie kryją. Oczywiście najlepiej nakładać je pędzlem. W kamieniu nie są takie dobre, niektóre się ciężko nakłada. |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
|
Najlepszy wg mnie jest puder mineralny,poniewaz pochłania nadmiar sebum oraz nie zapycha porów. Musisz sama dopasowac odpowiedni odcień. |
|
| Autor |
sarenka_2907 Użytkownik
|
|
dzięki za szeroką gamę wyborów http://www.youtube.com/watch?v=O4nNPuo6VR0&feature=relmfu
 |
|
| Autor |
intimila Użytkownik
|
|
|
|
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Uważam, że zdecydowanie najlepszym pudrem jest ziemia egipska IKOS. To po prostu kosmetyk genialny. Bazuje na wartościowym składniku o nazwie mika i m.in. to sprawia, że tak warto z niego korzystać. |
|
| Autor |
magda80 Użytkownik
|
|
Bardzo dobry puder matujący w kamieniu ma Rimmel, oczywiście wszystko jest kwestią indywidulaną, bez testowania nie dobierze sie ani odpowiedniego pudru ani odcienia |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Tak jak pisze Magda - kosmetyki trzeba najpierw przetestować przez jakiś czas i dopiero można cokolwiek stwierdzić. Moje doświadczenia z IKOSEM są już wyrażane w latach ;-) |
|
| Autor |
sylwiaori Użytkownik
|
|
|
Godna polecenia jest seria Giordani Gold z Oriflame, a konkretnie mam na myśli podkład adaptacyjny, puder oraz puder w perełkach. Warto mieć tę serię w swojej kosmetyczce |
|