| Autor |
zapach dla nastolatki |
olka95 Użytkownik
|
|
Jestem nastolatką (13) i chciałabym kupić perfumy do noszenia na codzień. Lubię zapachy kwiatowo-owocowe, świeże. Czy woda perfumowana Miraculum będzie dobrym wyborem? Jeśli nie to jaki zapach wybrać (o niezbyt wysokiej cenie)? Chodzi mi głównie o to by nie wyglądało to tak jakbym użyła perfum mamy 
Czy dezodorant perfumowany (rexona for teens) może być używany razem z perfumami? |
|
| Autor |
RE: zapach dla nastolatki |
majka1 Użytkownik
|
|
|
Wydaje mi się, że ta woda o której pisesz będzie odpowiednia |
|
| Autor |
aniuta Użytkownik
|
|
ja bym Ci polecała któreś z zapachów chupa chups - love trap firmy coty. są dostępne 3 zapachy i wszystkie są bardzo dziewczęce i akurat dla nastolatek (choć znam też starsze dziewczyny, ktore je uwielbiają). na pewno znajdziesz je w rossmanie. kosztują ok. 30zł, więc nie jest to drogo 
a o tym, jakie nuty zapachowe mają w sobie, to możesz przeczytać tutaj:
http://lovetrap.pl/love_trap/ |
|
| Autor |
RE: odpowiedniki oryginalnych perfum za grosze |
joannakk79 Użytkownik
|
|
cześć ola. ostatnio mam dostęp do świetnych perfum marki fm. nie dość że jakość jest zaskakująco dobra gdyż poziom zaperfumowania jest wyższy niż w drogich oryginalnych odpowiednikach co decyduje o intensywności zapachu i jego trwałości to cena 30 zł za butelke powaliły mnie z nóg. fajne jest też to ze mozna sie umówić z dystrybutorem w jakimkolwiek miejscu i sprawdzic na próbkach wszystkie dostepne zapachy. jeżeli tak jak pisałaś lubisz zapachy cytrusowe, rześkie polecałabym ci light blue dolce&gabbana za 30 zeta (wystepuja z feromonami za 35 zeta) jak sie zdecydujesz odezwij sie na maila joannakk79@wp.pl
asia |
|
| Autor |
mojito Użytkownik
|
|
sadze ze lepiej jest uzywac dezodorantu o delikatnym neutralnym zapachu zeby nie gryzl sie z perfumami. ja moich armani nie mieszam z niczym - mam dezodorant rexona skina care calming, dobrze chroni przed potem a przy tym ma bardzo delikatny zapach wiec moge rownoczesnie stosowac perfumy |
|
| Autor |
RE: Polecam |
bombstik Użytkownik
|
|
Zapach PUMA JAMAICA 2. Sam go mam, podobno ten dla kobiet też jest fajny coś na GG sie dzieje i podobno można wygrać te perfumy... www.mojageneracja.pl/puma |
|