| Autor |
kremy na rozstępy |
majka1 Użytkownik
|
|
|
Jakich używacie kremów na rozstępy? Moja koleżanka prowadzi sklep dla dzieci i poleciła mi taki krem http://www.4kids.com.pl/produkt-1124.html. Ufam jej jeśli chodzi o takie sprawy jak artykuły dla dzieci i kosmetyki ale tym razem chcę też zasięgnąć innych opinii. |
|
| Autor |
RE: kremy na rozstępy |
aniuta Użytkownik
|
|
może być dobry. ja mam na razie firmy eveline, ale za krótko stosuję, żebym mogła ocenić efekty 
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|
| Autor |
kosmetyczka84 Użytkownik
|
|
Witam,
ja polecam Elicinę, to krem ze śluzu ślimaka. Moja koleżanka po ciąży stosowała ( na świeże rozstępy) i efekty super!
www.taormina.pl :p
jul-ka |
|
| Autor |
ladycyprus Użytkownik
|
|
ja stosowalam krem marki Vischi jezeli bedzie sie regulernie stosowac to rezultaty bede wspaniałe polecam |
|
| Autor |
roszpunka Użytkownik
|
|
|
Ja mam i rozstępy i cellulitis.Używam teraz takiego balsamu, który głównie jest na cellulitis ale moim zdaniem na moje rozstępy też pomaga bo ta skóra jest bardziej jędrna,nawiłżona i sprężysta.Jest to taki balsam bakaliowy erisa prosytem home care. |
|
| Autor |
kiki Użytkownik
|
|
|
Z rozstępami jest trudniej niż z cellulitem. Nie każdemu krem pomoże. Ja proponowałabym wybrać się jednak na zabieg. Wiem że taką opcje proponuje instytut Dr. Ireny Eris. Wcześniej możesz też poprosić o konsultacje dermatologa. |
|