| Autor |
Strony o kosemtykach i z kosmetykami |
Malgosia Użytkownik
|
|
Witam,
nie wiem czy słyszałyście już o stronie poświęconej jakiejś innowacji laboratorium L'oreal www.kreatormlodosci.com.
Nie ma tam co prawda powiedziane jakiego kosmetyku dotyczy strona ale za to jest napisane ,że każda osoba która się zaloguje na tej stronie otrzyma darmowe próbki.
Ja uważam ,że to jest bardzo fajne.
A co wy o tym sądzicie ??
Znacie może inne takie strony ?   |
|
| Autor |
RE: Strony o kosemtykach i z kosmetykami |
spinoza Użytkownik
|
|
|
ja lubie strony konkretnych produktow, gdzie moge przeczytac o calym zagadnieniu, przy okazji dowiedziec sie o pewnych aspektach pielegnacji skory. uwazam ze to fajne i pozyteczne. wiem ze na rexona.pl jest blog pani dermatolog ktora mowi dosyc fajnie o problemach z potiwoscia. natomiast inne informacje to glownie wizaz, tam jest tego masa |
|
| Autor |
marheva Użytkownik
|
|
Zapraszam na stronke o NailTek - ach, na dniach będzie cała skończona.
www.nailtek.oz.pl
www.kosmetycznie.pl - Portal o zdrowiu i urodzie |
|
| Autor |
RE: Dobra strona :-) |
Ania Oriflame Użytkownik
|
|
Polecam Wam stronę www.oriflame.pl Znajdziecie na niej wiele ciekawych porad dotyczących m.in prawidłowej pielęgnacji skóry oraz jak wykonać dobry makijaz. Można równiż otrzymać wiele darmowych próbek oraz inne wspaniałe nagrody poprzez zapisanie się do klubu. Bezpośrednie zapisy na http://www.my.oriflame.pl/ania_adamczak Gorąco polecam :-)!
|
|
| Autor |
kikitka Użytkownik
|
|
już od dawna szukałam takiego tematu dziękuję Małgosia i dorzucam to co ja znalazłam : http://www.rexona.pl/rexona/#/Test/ |
|
| Autor |
mcstg Użytkownik
|
|
na stronie kalamis.pl są świetne profesjonalne kosmetyki do włosów, które znam i uwielbiam, są tam opisy jak one działają i wszystko to czysta prawda sama o tym sie przekonałam  |
|
| Autor |
RE: Witam |
kosmetyczka84 Użytkownik
|
|

Witam,
ja polecam stronkę www.taormina.pl
znalazłam tam profesjonalne kosmetyki dr. Rimplera cieszące się dobrą reputacją wśród kosmetyczek. Szczególnie polecam pastę antybakteryjną do miejscowego użytku, niedroga i bardzo skuteczna jak ktoś ma problemy z wypryskami.
Pozdrawiam!
jul-ka |
|