Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
rozszerzone naczynka
Forum | Uroda | Kosmetyki
Autor rozszerzone naczynka
kejtik
Użytkownik

Dodane dnia 15 04 2008
Mam problem z pękającymi naczynkami na twarzy. Wiecie może jak sobie z tym poradzić?

Pozdrawaim wszystkich smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: rozszerzone naczynka
Ania Oriflame
Użytkownik

Dodane dnia 16 04 2008
Ja używałam kremu na naczynka Iwostin. Problemu z naczynkami nie rozwiązał za to wyrównał mi koloryt skóry, bo miałam zaczerwienione policzki. Mój brat uzywa teraz kremu kojąco- zamacniającego z Pharmaceris i jest z niego bardzo zodowolony. Wszystkie te produkty są dostępne w aptekach. Pozdrawiam :-)

jarzyna
Użytkownik

Dodane dnia 05 06 2008
Używałam całej serii Pharmaceris N Eris i byłam bardzo zadowolona. Ale podobno najlepiej iść do gabinetu kosmetycznego i pozamykać naczynka laserem.
Nokija
Użytkownik

Dodane dnia 11 06 2008
Moja mama używa tego kremu z serii N, do cery naczynkowej, jest zadowolona, przestały być tak mocno widoczne i czeka na dalsze efekty!
kiki
Użytkownik

Dodane dnia 17 06 2008
Ja pod tymi wypowiedziami również się podpisze bo sama stosuje serie N erisu.Ale zastanawiam się czy jesienią nie wybrać sie na zamykanie naczynek do instytutu Ireny Eris, bo jeśli krem daje naprawdę dobre efekty to może warto.
barbara987
Użytkownik

Dodane dnia 08 06 2009
W pielęgnacji takiej cery pomocne są m.in witaminy C,B2 wyciąg z kasztanowca.Najlepszy będzie dermokosmetyk który idealnie dopasowany jest do naszych potrzeb,który działa jak lek.Ja dodatkowo używam Nanobase (a apteki) dla wygładzenia i dobrego nawilżenia skóry.

Barbara35
magda-s85
Użytkownik

Dodane dnia 21 01 2010
Moja mama używa kremu do twarzy Flosleku, z serii do skóry z problemami naczyniowymi i bardzo sobie go chwali. Krem zmniejsza zaczerwienienie skóry i poprawia jej koloryt , a przy tym jest niedrogi.
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 03 03 2010
Hmmm z tego co wiem dla cery naczynkowej bardzo dobra jest Czerwona Glinka Beloun, możesz ją kupić w Mydlarni u Franciszka. ja co prawda używałam innej glinki ( bo mam tłustą cerę) ale powiem, że jest bardzo skuteczna. Dlatego myślę, że na Twoje popękane naczynka też będzie odpowiedniasmiley
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane