| Autor |
RE: zabiegi i kremy na zmarszczki |
chorwatka Użytkownik
|
|
|
moja siostra cioteczna opowiadała mi ostatnio, że podczas wizyty w aptece pani farmaceutka poleciała jej polski, niedrogi i dobrej jakości krem. Mianowicie krem Flosleku 35+ ovallift. Z tego co mówiła jest kilka serii ze względu na wiek. Siostra jest zadowolona z kremu. |
|
| Autor |
ola87r Użytkownik
|
|
|
futuro? A nie Widerkiewicz? Przeciez to do Widerkiewicza wszystkie gwiazdy chodza na zabiegi |
|
| Autor |
anna_sd Użytkownik
|
|
Polecam kosmetyki marki thalac, są może trochę drogie ale naprawdę warto,
jak coś tutaj daje linka do nich www.thalac.com.pl |
|
| Autor |
Dr Bardadyn Użytkownik
|
|
|
Żurawinowa seria: krem, emulsja i serum Dr Bardadyn, to bardzo skuteczne kosmetyki przeciwzmarszczowe dla cery młodej z pierwszymi oznakami starzenia i dojrzałej z widocznymi zmarszczami. Zawarte w nich składniki stymulują syntezę kolagenu przez co odbudowują włókna kolagenowe i opóźniają procesy starzenia się skóry. Dobrze nawilżają i mają delikatny, żurawinowy zapach. |
|
| Autor |
kamila_dmk Użytkownik
|
|
Drogie, mogę Wam polecić zabiegi oparte na kosmetykach marki Danne Montague-King, które dają naprawdę widoczne rezultaty. Przyznaję, że reprezentuję tę firmę, widziałam efekty! Zabiegiem pomagającym pozbyć się pierwszych zmarszczek są np. sześciowarstwowe złuszczanie czy też ciekły laser. Zapytajcie się swojej kosmetyczki lub udajcie się do gabinetu współpracującego z marką Danne.
A może któraś z Was skorzystała już z takiego zabiegu? Podzielcie się wrażeniami proszę. |
|
| Autor |
wifi2 Użytkownik
|
|
|
Skuteczna jest też seria aktywna walka ze zmarszczkami z energrtyzującym bursztynem. |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
A na czym polega działanie tego bursztynu? Nigdy nie słyszałam o takim sposobie walki ze zmarszczkami,sama stosuję kilak kremów,ale póki co żaden nie przynosi rezultatów.
Perfumeria Internetowa |
|
| Autor |
Berenika26 Użytkownik
|
|
|
ja ostatnio znalazłam super krem, żel nie wiem jak to określić, bo jest w takich fajnych kapsułkach do wyciskania, KoenzymQ10 się nazywa, kupiłam w aptece za parenaście złotych, producent Gal, bardzo ładnie spłyca mi pierwsze zmarszczki, łagodzi przebarwienia, delikatny, nie podrażnia. |
|
| Autor |
AccademiaTeN Użytkownik
|
|
W zapobieganiu niekorzystnych efektów zewnętrznych powstałych na wskutek wieku pomocna nam będzie kuracja łączona. Zabiegi u kosmetyczki tj. mikrodermabrazja, peelingi chemiczne, zabiegi odżywcze i dotleniające z aktywnymi składnikami i pobudzającym masażem, jak również wspomaganie zabiegów pielęgnacją domową. Nie jest to kuracja krótkotrwała i nie możemy oczekiwać natychmiastowych efektów, potrzeba czasu, aby nasza skóra się zregenerowała.
Musimy pamiętać o ciągłej pielęgnacji, a nie ,,budzimy się" jak już jest źle i oczekujemy cudu.
Życzę wytrwałości i SYSTEMATYCZNOŚCI, a tego nam niestety brakuje najbardziej 
Accademia TeN Milano
Wilcza 5
Warszawa
www.accademiaten.pl |
|
| Autor |
BeautyCosmetics Użytkownik
|
|
|
Ważnym składnikiem kremu przeciwzmarszczkowego jest retinol, czyli aktywna postać witaminy A. Stosowanie preparatu bogatego w tę substancję pozwala zauważyć efekty już po kilku dniach. |
|
| Autor |
RE: kosmetyki przeciwzmarszczkowe |
e-kosmetolog Użytkownik
|
|
|
Najlepszy na zmarszczki te które już są i te które dopiero się tworzą jest botox, ale nie każda z nas może sobie na niego pozwolić. alternatywą są kosmetyki pseudobotulinowe zawierające np argireline, syn - ake, wyciąg z hibiskusa czy heksapeptyd. Ja zalazłam takie produkty i stosuje je dla mojej mamy która ma 45 lat. Są to kosmetyki z serii SYIS - KOSMETYKI GABINETOWE ale dostępne też na allegro. są to płatki botoksujące pod oczy z heksapeptydem, maska algowa z hibiskusem. Niedługo chyba wprowadzą też krem z jadem żmii właśnie z tym syn - ake. Produkty naprawdę godne polecenia. |
|
| Autor |
akanka Użytkownik
|
|
|
Na istniejące zmarszczki to chyba tylko botoks albo skalpel. :/ Ale jeśli są początki to dobrze nawilżające, napinające skórę kremy mogą delikatnie zmniejszyć zmarszczki. Ja niedawno odkryłam serum oliwne z Botani, idealnie natłuszcza i nawilża. Krem z jadem żmiji? Na jakiej zasadzie działa? |
|
| Autor |
BialaKawa Użytkownik
|
|
Polecam kwas glikolowy, naprawdę spłyca zmarszczki i można stosować w formie maseczki w domu...no i krioterapię na twarz. Świetna sprawa skóra jest po niej alabastrowa!
Ostatnio znalezione:
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową |
|
| Autor |
BialaKawa Użytkownik
|
|
Jest jeszcze jedna grupa fajnych specyfików - kremy z wit.c. Wypróbowałam większość dostępnych. Głównie z aptek, mogę je z czystym sumieniem polecić: SVR, FlavoC, Synchrovit. Dobrze trzymają jakość i są efekty. Nie tylko poprzez spłycenie zmarszczek, ale także na naczynka.
Ostatnio znalezione:
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową |
|
| Autor |
annqq Użytkownik
|
|
|
Dobre kremy fajnie działają, ale szybko się kończą i dużo kasy na to idzie. moim zdaniem zabiegi są lepsze- jasne, że droższe, ale ma się spokój na dużo dłuższy czas i efekty widoczne szybciej! a przecież, kobitki o to nam chodzi. na zmarszczki to ja bym Wam poleciła zabiegi z użyciem terapii ciepłem z wykorzystaniem accentu lub harmony. specjalny przyrząd przypominający pistolet ujędrnia świetnie skórę. polecam |
|