| Autor |
Kosmetyki NIE testowane na zwierzetach!!! |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Czy znacie jakies firmy ktore produkuja kosmetyki nie testowane na zwierzetach??? Nie chce zeby te slodkie stworzonka ktore bardzo kocham cierpialy przez to ze chcem ladnie wygladac.....  |
|
| Autor |
RE: Kosmetyki NIE testowane na zwierzetach!!! |
w_niebo_wpatrzona Użytkownik
|
|
oj, powinnam na to zwracać uwagę, ale... chyba eveline nie testuje na zwierzętach. Kiedyś kosmetyki Eris chyba nie były, ale teraz nie wiem... |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Ja tezz przylaczam sie do tego pytanka....no wiec.... zna ktos odpowiedz??  |
|
| Autor |
kejtik Użytkownik
|
|
Hej Z bardziej dostępnych kosmetyków na polskim rynku to będą produkty firm:
Avon, Revlon, Aloe Vera, Estee Lauder, Nivea, Bella, kosmetyki Body Shop, Chanel, Clinique, Oriflame, Wella.
Niestety większość kosmetyków jest testowana....  
Pozdrawiam |
|
| Autor |
olek Użytkownik
|
|
|
I chyba jeszcze Yves Rocher nie testuje... |
|
| Autor |
katieannmaggy Użytkownik
|
|
te drogie raczej nie, bo one testują na sztucznej skórze, a reszty to też nie wiem
Mam nadzieję że w tej dobie (tak nowoczesnej) już bardzo mało firm testuje na zwierzakach, no ale nie wiem... Czy ktoś wie gdzie to można sprawdzić? |
|
| Autor |
kejtik Użytkownik
|
|
hej
lista firm testujących i nie testujących np. na www.wegetarianie.pl/htmlp-9.html
ale także na stronie PETA  |
|
| Autor |
santella Użytkownik
|
|
Nie testują na zwierzętach firmy produkujące kosmetyki naturalne. U nas wciąż jeszcze mało znane marki Logona, Lavera, Weleda, eco cosmetics, Sante, Annemarie Borlind, Tautropfen, Provida, Heliotrop. Niektóre świetne, ale, wiadomo, każdy inaczej reaguje. Tu możecie pooglądać:
www.ekokrem.pl |
|
| Autor |
kejtik Użytkownik
|
|
|
Niestety większość stosuje np. firma Coty czy Unilever, Schwarzkopf, które mają pod sobą większośc kosmetyków znajdujących się na anszych półkach. |
|