| Autor |
Kosmetyki Eveline |
anniex3i Użytkownik
|
|
Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat kosmetyków Eveline serum,krem i żel 3D slim Extreme.Bardzo bym prosiła żeby osoby, które używały te produkty wyraziły tu swoją opinię.A może ktoś z was zna inne skuteczne produkty modelujące,ujędrniające?Bardzo proszę o odpowiedzi
All the future exist in the past. |
|
| Autor |
RE: Kosmetyki Eveline |
Agatina Użytkownik
|
|
|
Kremu na rozsteępy nie polecam za to polecam krem wyszczuplajaco - modelujacy??ma taka seledynowa nakretke,moim zdaniem pomaga |
|
| Autor |
anniex3i Użytkownik
|
|
Dziękuję za odpowiedź
All the future exist in the past. |
|
| Autor |
Greenland Użytkownik
|
|
Ja miałam z tej serii krem do biustu, w różowej tubce. Fajnie nawilżał i natłuszczał suchą skórę, nie powodował podrażnień ani wysypu krostek, ale miał strasznie intensywny zapach i bardzo mi to zaczęło przeszkadzać po jakims czasie. Na suchej skórze krem rozsmarowywał się dobrze, zaś na lekko wilgotnej się mazał. Ogólnie wchłaniał się raczej długo, więc stosowałam go tylko wieczorem. Nie był zły, ale nie był też jakiś kapitalny.
www.mojsalon.pl ciekawy blog o zakładaniu salonu kosmetycznego |
|
| Autor |
Masajka Użytkownik
|
|
Te plastry dobrze działają, troche nietypowa forma ale jednak
http://www.amora.pl/eveline-slim-extreme-plastry-antycellulitowe-p-4777.html
Generalnie to eveline nie ma takich mega super kosmetyków antycelulitowyh, lepsze są np. z Deborah http://www.amora.pl/deborah-bioetyc-pianka-anticellulite-200ml-p-11464.html tam jest cała seria tych kosmetyków, polecam piankę do biustu!
www.amora.pl - bo kocham kosmetyki... |
|
| Autor |
Claudia_3000 Użytkownik
|
|
ja mialam krem wyszczuplajacy+ujedrniajacy ANTYCELLULIT
i szczerze mowiac nie jestem zadowolona...
Claudia :* |
|
| Autor |
motylka Użytkownik
|
|
A ja miałam krem na rozstępy i był dla mnie jednym z lepszych, ale może ktoś zna skuteczniejszy w przyzwoitej cenie?
|
|
| Autor |
Claudia_3000 Użytkownik
|
|
wyprobuj z firmy DAX - Perfecta Extra Slim. Serum koncentrat wyszczuplajacy do szybkiej redukcji rozstępów. Kosztuje chyba 10-15 zł. W Rossmannie jest i nawet w tesco chyba. A jakbys wyprobowala to napisz potem czy cos ci pomogl ;P
(ja stosuje nieregularnie wiec nie moge dobrze ocenic)
Claudia :* |
|
| Autor |
ewelynka Użytkownik
|
|
ja miałam ten antycellulitowy co chłodził, w zastosowaniu fajny ale efektów nie zauważyłam
być kobietą... |
|
| Autor |
motylka Użytkownik
|
|
Claudia, tego z daxa używam już 2 miesiące i faktycznie jest spora poprawa.wiem że całkiem rozstępów się nie pozbędę ale nadal będę szukać ideału
|
|
| Autor |
kamila1979 Użytkownik
|
|
Ja zdecydowałam się na zakup Derma Rollera w sklepiku internetowym www.uroda.sklep.pl ,
Na allegro też można dostać takie rollery , ale te same w sklepie są tańsze!
Miałam rozstępy na brzuchu po ciąży i na udach. Na posladkach miałam cellulit.- już też zaczyna zanikać
Nie powiem, używam już 3 miesiące rollera i rozstępy znikają ) Bardzo mnie to cieszy. Używam Derma Rollera co drugi dzień po 15-20 minut . Czasami odczuwłam lekki ból, ale to nic smile.gif najważniejsze że zaczynam widzieć efekty  |
|
| Autor |
camile Użytkownik
|
|
|
Całkiem lubie kosmeetyki tej firmy, może nie są zniewalające, ale warte swojej ceny |
|
| Autor |
madziuchna Użytkownik
|
|
Ja również jestem fanką Eveline. Przede wszystkim pod względem ceny. Skuteczność też dobra choć nie oszałamiająca.
wzorzyste podkolanówki |
|
| Autor |
piinkaa Użytkownik
|
|
Ja używałam tego serum, chłodziło strasznie, ale było lato więc mi się to podobało . Super gładziutka skóra była po nim .
` . To ja, moje życie, moja pasja, moja droga i nie interesuje mnie czy Ci się to podoba . ;P . ` |
|