| Autor |
Kulka, sztywt czy sprey ?? |
xXxWhite_AngelxXx Użytkownik
|
|
Który waszym zdaniem antyperspirant jest najlepszy w kulce, sztywcie czy w sprayu?? Jakich wy uzywacie, jakiej filmy i o jakim zapachu?? Wiem że dużo pytań ale jestem ciekawwa bo teraz chce sobie kuić a niewiem jaki.    |
|
| Autor |
RE: Kulka, sztywt czy sprey ?? |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Ja uzywam rexona for teens tropical power w sprey-u ale mam tez w kulce. ma przyjemny slodki zapach. mimo iz sama wole owocowe zapachy to moge polecic rexsona for teens(nie wiem jak sie nazywa ten zapach ale jest w niebieskim pojemniku, pachnie slicznie melonowo). |
|
| Autor |
Aliusiaa Użytkownik
|
|
Tylko czy to jest antyperspirant  
"Trudno jest znaleźc dwa serca bijące jednym rytmem" |
|
| Autor |
|
|
tak to jest antyperspirant. takie polaczenie 2w1. antyperspirant w spreyu. bardzo dobre i wygodne rozwiazanie |
|
| Autor |
Aliusiaa Użytkownik
|
|
Muszę wyprubowac ^^
"Trudno jest znaleźc dwa serca bijące jednym rytmem" |
|
| Autor |
martcia10 Użytkownik
|
|
Ja polecam NIVEA DEODORANT- DOUBLE EFFECT(w takim liliowym kolorze)
Świetny! pozdrawiam
MaRtCiA |
|
| Autor |
|
|
A ile kosztuje na Rexona for teeens?
Przyjaciel Twoim aniołem,
Twoją radością i smutkiem,
Jak wyjaśnić, że jest wszystkim,
Dobrą duszą, obok Ciebie.
Przyjaciel wyleczy z samotności,
Nawet jak jest daleko,
To nosisz go codziennie w sercu
Bo niewidzialna dłoń, nie przerywa się....
Nikt inny go nie zastapi,
Ani starzy znajomi, ani nowi ...
Nikt nie bedzie, ani nie był tak ważny,
Ani w przeszłości, ani w przyszłości... |
|
| Autor |
|
|
KOsztuje ok.8zl. Kilka dni temu widzialam w sklepach takie specjalne "szkolne" zestawy w ktorych byl dezodorant w sprey-u i w kulce(w wybranym zapachu) a do tego jakis maly upominek. Byla tam chyba podkladka pod mysz, piornik lub notes? do wybory i ten zestaw byl za ok. 14zl |
|
| Autor |
|
|
Acha dzieki ;*
Przyjaciel Twoim aniołem,
Twoją radością i smutkiem,
Jak wyjaśnić, że jest wszystkim,
Dobrą duszą, obok Ciebie.
Przyjaciel wyleczy z samotności,
Nawet jak jest daleko,
To nosisz go codziennie w sercu
Bo niewidzialna dłoń, nie przerywa się....
Nikt inny go nie zastapi,
Ani starzy znajomi, ani nowi ...
Nikt nie bedzie, ani nie był tak ważny,
Ani w przeszłości, ani w przyszłości... |
|
| Autor |
chelsea1112 Użytkownik
|
|
Hej! Ja używam z dwóch powodów antyperspirantu Vichy w kulce białego z seledynową nakrętką. Po pierwsze moja mama go używa i dla mnie też taki kupuje, a po drugie dość długo i skutecznie działa. Zapachu raczej nie ma niestety. A kosztuje myślę że od 20 do 35 zł. Ale nie jestem pewna. Ja zresztą dużo się pocę, więc żaden mi nie pomaga, ale ten i tak najlepiej, a w ofercie Vichy jest jeszcze taki krem do stosowania ok. 2 dni w tygodniu, to on działa super! Wtedy się nie pocę...
Więc ten krem polecam!!!
Papa ;)
Chelsea |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
Ja polecam Lady Speed Stick. Ja używam akurat Aloe Soothing i moim zdaniem ma ładny długotrwały zapach, dobrze chroni przed potem. Pozatym polecam ci w sztyfcie lub kulce, jakoś do tych w spray'u nie mam zaufania, nie wiadomo też czy nie zanieczyszczają w pewien sposób środowiska. A zapachy- no cóż, dla mnie zapach mają zapewniać perfumy, a nie dezodoranty.
bo łatwiej jest mi nienawidzić niż rozpaczać po jego stracie |
|
| Autor |
dracaena Użytkownik
|
|
Jesli chodzi o antyperspiranty w sztyfcie to za kazdym razem kupuje inny - czasem Dove, czasem Rexona, czasem Lady Speed Stick...
Mam jede kulkowy - uzywam go glownie po goleniu. Jest to Nivea Pearl beauty. Ma dzialanie kojace.
W sprey'u nie uzywam. |
|
| Autor |
millena Użytkownik
|
|
ja jestem najbardziej zadowolona z Adidasa. używam tylko w spreju bo inne sa dla mnie jakies takie lepkie  |
|
| Autor |
frenchvanilla Użytkownik
|
|
Używam w kulce. W sprayu bardzo rzadko. Na razie jest to Lady Speed Stick Lady Love ..(no w każdym bądź razie tak cały różowy, jaskrawy) A mam zamiar (jak ten mi się skończy) kupić Nivea Double Effect. Jak ktoś go stosował, to może mi powie czy rzeczywiście spowalnia odrastające po depilacji włoski i czy zapewnia długotrwałą ochronę? Bo reklamom nie wierzę  |
|
| Autor |
Nico Użytkownik
|
|
ja polecam antyperspirant DOVE w sztywcie...jest naprawdę dobry |
|
| Autor |
Greenland Użytkownik
|
|
Ja najbardziej lubię spraye, bo są najwygodniejsze, nie trzeba czekać, aż antyperspirant wyschnie na skórze, rzadziej też zostawiają ślady. Sztyfty przeważnie brudzą mi ubrania, ale z reguły są też skuteczną ochroną przed poceniem. Obecnie używam dezodorantu kulkowego, ale za długo się wchłania i już myślę o kupnie jakiegoś dezodorantu w sprayu 
www.mojsalon.pl ciekawy blog o zakładaniu salonu kosmetycznego |
|