| Autor |
Ranek przed szkołą. ;p |
xXxWhite_AngelxXx Użytkownik
|
|
Ciekawa jeste o której wstajecie zeby sie wyszykować do szkoły. Bo ja jak mam na 8 (a zawsze na ta godzine mam) to wstaje o 6.15 i sie ze wszystkim wyrabiam czyli z: szybkim prysznicem, śniadankiem, uczesnaniem i nawet czasami spakowaniem. Do szkoły nie chodze tylko mnie tatus wozi o 7.30 wychodze z domu i o 7.45 czekam juz z kolezankami na lekcje. A u was jak to jest??
Przyjaciel Twoim aniołem,
Twoją radością i smutkiem,
Jak wyjaśnić, że jest wszystkim,
Dobrą duszą, obok Ciebie.
Przyjaciel wyleczy z samotności,
Nawet jak jest daleko,
To nosisz go codziennie w sercu
Bo niewidzialna dłoń, nie przerywa się....
Nikt inny go nie zastapi,
Ani starzy znajomi, ani nowi ...
Nikt nie bedzie, ani nie był tak ważny,
Ani w przeszłości, ani w przyszłości... |
|
| Autor |
RE: Ranek przed szkołą. ;p |
xXxWhite_AngelxXx Użytkownik
|
|
Sorki nie tu dodane ale odpowiadajcie Niechcacy ten temat mi sie założył nie tam gdzie powinien byc 
Przyjaciel Twoim aniołem,
Twoją radością i smutkiem,
Jak wyjaśnić, że jest wszystkim,
Dobrą duszą, obok Ciebie.
Przyjaciel wyleczy z samotności,
Nawet jak jest daleko,
To nosisz go codziennie w sercu
Bo niewidzialna dłoń, nie przerywa się....
Nikt inny go nie zastapi,
Ani starzy znajomi, ani nowi ...
Nikt nie bedzie, ani nie był tak ważny,
Ani w przeszłości, ani w przyszłości... |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Spoko No wiec ja mam troszke gorzej. Jak mam na 8(czyli zawsze) to MUSZE wstawac przynajmniej o 6. Mimo to ze nastawiam sobie budzik to jestem nie przytomna i wylaczam go zeby sobie pospacpoiej szybciutki prysznic(chociaz to nie takie latwe kiedy jestem senna), ubieranie sie, czesanie, lekki makijaz. Pozniej jem sniadanko i karmie moje domowe zwierzatka. A pozniej o 6.55 wychodze na autobus(niestety mieszkam poza miastem i autobusy kursuja do mojej miejscowosci co kilka godzin) a w szkole jestem o 7.25 sama nie wiem jak sie ztym wszystkim wyrabiam |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
ja wstaję o 6:15, jem śniadanie, na mycie przeznaczam pół godziny, na czesanie i malowanie 20 minut, pakuję się i prasuję wieczorem więc nie muszę tego robić, karmię, czeszę itp.kota a później o 7:35 wyciągam rower i pędzę do szkoły
bo łatwiej jest mi nienawidzić niż rozpaczać po jego stracie |
|
| Autor |
xxkinixx Użytkownik
|
|
ja mam do szkoly na 7.10 wstaje o 6.00 i szybko lece pod prysznic, ubieram sie i czesze , potem lekki makijaz i o 6.50 z domu wychodze tata mnie zawozi i prawie zawsze jestem w szkole na ostatnia chilke;p |
|
| Autor |
Misse Użytkownik
|
|
Ja wstaje o 7.00 jem śniadanko,myje ząbki,ubieram się,czesze i o 7.33 mam autobus do szkoły |
|
| Autor |
katieannmaggy Użytkownik
|
|
ja wstaję o
1) w najlepszym przypadku o 6:45, myję się, pakuję plecak, wychodzę z psiakiem, i ok. 7:30 mama nas (mnie i brata) odwozi do szkoły
2) w gorszym przypadku o 7:00 wtedy też myję się, pakuję i spaceruję z pieskiem i wtedy w biegu wyjeżdżamy o 7:45 a moja mama się spóźnia do pracy jakieś 20 min...
I w 80% jest ten drugi przypadek... ;) |
|
|